سلام
مدال افتخار
اینجا رو چطوری باید عبور کرد هر چقدر میکشتم همینطور ادامه داره چطور باید از این مرحله گذشت
سلام
مدال افتخار
اینجا رو چطوری باید عبور کرد هر چقدر میکشتم همینطور ادامه داره چطور باید از این مرحله گذشت
روی اون هدف ها زوم کن و اون خمپاره انداز ها رو بزن
فکر سه چهار تایی باشن
اگر تیر بزنی فایده نداره باید با موشک بهشون بزنی
البته اینجا جای این سوال نبود
سلام خدمت همه دوستان
من بازی the settlers (rise of an empire رو گرفتم . اما موقع لودینگ مرحله 2 این Error رو میده . جون من کمک کنید که خیلی ضد حال خورد
![]()
خب دیگه
مجبورم داد بزنم
مگه نمیگم مشکل دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DIRECTXکامل نصب نمیشه ، اخرین نسخه هاش
بازی SINGULARITY صدا نداره
بازی SPLINTER CELL CONVECTION اصلا نصب نشد حتی با اخرین اپدیت هاش 1.4
بازی PES2011 پچ رو قبول نمیکنه که در تاپیک خودش گفتم ، 2 تا پچ داون کردم که مجموعا 1 گیگ میشه
الان هم بازی SUPER MEAT BOY این ارور رو میده
ویندوزم 7 است
روی XP همچین مشکلاتی ندارم ( البته فوتبال و سپلینتر و سینگولاریتی مشکل داره )
تمام بازی های فوق روی سیستمهای دیگه به راحتی نصب و اجرا میشه
سیستمم هم در حد 2 میلیون تومان است
از سال 1997 هم با بازی های PC سر و کله زدم و اینجوری نیست که بلد نباشم
شما چی فکر میکنید ؟
چرا حالا میزنی؟؟!نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از شوخی گذشته با این ایراداتی که شما میگی من یکی حدس میزنم که ویندوزت مشکل داره عوضش کن و و شخصا توصیه میکنم نسخه_ی ultimate رو نصب کنی....
ارور میگه که بازی یکی از نقشه ها رو نمیتونه پیدا کنه اگه تونستی درستش کنی که خیرو برکتاما اگه درست نشد یه بار بازی رو حذف و بعد نصب کن
![]()
دوستان با نقطه نقطه بودن سایه ها تو GTA IV چیکار میشه کرد ؟!
پچ من نسخه 1.0.3 و کرک هم razor هست
فکر کنم این مشکل توی بازی زیاد دیده شده بود حالا چجوری رفع میشد توی تاپیک خودش مطرح کنی بهتر جواب میگیری(من این بازی رو انجام ندادم):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم بازی رو پاک کردم نصب کردم دوباره . هم وینذوز رو از xp کردم vista باز نصب کردم . بازم همین که هست . تروخدا یه کاری کنید .
سلام ..
یه سوال دارم من بازی فوتبال منیجر رو گرفتم و وقتی می رم تو بازی رو اسم هر بازیکن کلیک می کنم عکسشو نمیاره و کلآ برای ترکیب چیدن هم یه جوری هست و اصلآ جاها رو نشون نمی ده و ایرادهای دیگر ..
اگه پچی , راهی هست که مشکل برطرف بشه بگید ..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)