سلام علیرضا جان
بهت تبریک میگم
اونجا به هتل خاتمی معروفه
من 3 تا از دوستام اونجا بودن از شرایطش راضی بودن
شما پذیرش گرفته بودی؟
سلام علیرضا جان
بهت تبریک میگم
اونجا به هتل خاتمی معروفه
من 3 تا از دوستام اونجا بودن از شرایطش راضی بودن
شما پذیرش گرفته بودی؟
شما اگر قبل از عید اقدام کنید احتمالن برج 1 اعزام میشید در روزهای 18 یا 19 ......بعد از عید اقدام کنید برج 3 فکر کنم بیفته
الان يعني همه افرادي كه ١ اسفند اعزام هستند،كد خوردند؟
من خودم کسری داشتم و به واسطه قانون جدید حذفش کردن ! "حذف کردن کسری" واسه من همون قدر ناراحت کننده بود که "زودتر ترخیص شدنم" برای هم خدمتیام ! می دونم !
اما به عنوان نماینده پدر جبهه ای ها اجازه بدین نظرم رو می دم:
به هر حال پدر من بهترین سال های عمرش که باید بالا سر من (که 1 سالم بود) می بود رو رفت جبهه، ممکن بود تو این دو سالی که وقت پدرم تو جبهه گذشت، می تونست روگسترش کارش فعالیت داشته باشه تا زندگی ما به این وضع خراب الان نباشه ! کسی که وضع مالی خودش یا پدرش خوبه خیلی واسش فرقی نمی کنه که 2 سال بره خدمت و توی کار و کاسبی نباشه ! چون پولش هست ! اما منی که مشکلات مالی زیادی دارم، نیاز دارم زودتر این خدمت اجباری رو تموم کنم تا بتونم برگردم سر کار و یه لقمه نون در بیارم.
البته که کسای زیادی هم بودن که دوست داشتن برن جبهه ولی به واسطه مشکلاتی نتونستن . اما به هر حال نرفتن ! حالا یه سری ها هم که در رفتن خارج که حرفی واسه گفتن نمی مونه.
در کل هر جا که اومدن یه امتیازی به ایثارگرا بدن هر کسی یه جور اعتراض کرده ! چه کسری جبهه چه قبولی تو دانشگاه چه ... (که من تا حالا از هیچ کدوم این امتیازا استفاده ای نکردم)
ولی من می خوام بدونم آیا پیش خودتون فک می کنین که اگه ایثارگرا و مخصوصاً شهدا نبودن ، آیا ممکن نبود همین شمای نوعی وجود نداشته باشی که بخوای به کسری و فلان و بهمان اعتراض کنی ؟
هاتف جان تقریبا همینطوره، چون امروز از مسئول پلیس +10 که پرسیدم گفتن از دیروز تمام کدها به ما اعلام شده
من هم افتادم ناجا مالک اشتر اراک
توصیه ها و تجارب شما را با جان و دل خریداریم![]()
بنده حتی شده در حد خودم دست پدر شما رو می بوسم ، کسی که رفته جبهه مرد واقعی بوده ، جرات میخواد
هرچند مملکت داغونه ولی همین داغونی هم اگه امثال پدر شما نمیرفتن جبهه الان نبود
حرف من این نیست که از امثال پدر شما قدردانی نشه ، منظور من این هست دادن کسری به پسر اون فرد کاملا ناعادلانه هست
شما تو اون زمان هیچ نقشی نداشتی ، نباید از شما قدردانی بشه باید از پدرتون قدردانی بشه
این کسری خدمت هم یه جورایی کلاه گذاشتن سر اون افراد هست ، به جای اینکه بیان وضع زندگیشون رو ارتقا بدن و ساپورت مالی بشن با چند ماه کسری ماست مالی میکنن میره
میشه به روش دیگه ای 10 برابر بهتر از 4-5 ماه کسری خدمت به شما این لطف رو جبران کرد
بنده خودم بدون 1 روز کسری خدمت تموم کردم ، شما حرف بنده رو متوجه نمیشید تا زمانی که برید تو یگان و یکی از همخدمتی هاتون رو ببینید با آوردن کسری داره ترخیص میشه !
خیلی حس سنگین و بدیه
01 ارتش افتادم جاش خوبه؟
دوستان یک سوال............
اگه ما برای امریه اقدام کنیم ، تکلیف یگان اموزشی ما چی میشه؟.منظورم اینه که برای این که اموزشی هم بیفتم سپاه به طور مجزا برای اون هم باید پذیرش بگبریم؟
(به خاطر برگه تکمیلی چون اگه بیفتیم ارتش هیچی)
نمیدنم سوال رو کامل پرسیدم؟
ممنون
سلام دوست عزیز
جای خیلی خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)