امروز زنگ زدم گفتم....گفتن شب برو از سایت فایرفاکس دانلود کن ببین همینطوریه اگه آره پورتت رو عوض کنیم بعد ادامه اش گفت هرچند پورت ربطی نداره اما تست کن...![]()
امروز زنگ زدم گفتم....گفتن شب برو از سایت فایرفاکس دانلود کن ببین همینطوریه اگه آره پورتت رو عوض کنیم بعد ادامه اش گفت هرچند پورت ربطی نداره اما تست کن...![]()
دیشب از 12:35 تا 6:55 تنظیم کردم اما
219 رفت تو پاچم- اما تا حالا من بیشتر از 800 تا نمیتونستم دانلود کنم خیلی برام جالب بود که این قدر دانلود کرد
پس دیگه این کارو نمیشه کرد ؟
![]()
Last edited by alijigari; 07-12-2011 at 12:36.
من که با این روش مشکلی ندارم و کم نمیکنه خوشبختانه
برطرف شدن مشکل تلفنهایی که برروی خطوط PCM قرار دارندشبکه ترکیبی (هایبرید) شرکت مخابرات به منظور برطرف کردن مشکل ارائه ADSL برروی تلفنهای خطوط PCM طراحی و راهاندازی شده است.
این شبکه مشکل تلفنهایی که برروی خطوط PCM قرار دارند را برطرف و قابلیت ارائه سرویس اینترنت پرسرعت و استفاده از شبکه بیسیم را برروی این بستر فراهم میکند.
توسعه بستر موجود سیستم دسترسی، کاهش هزینههای توسعه و کاهش هزینه جریان الکتریکی مصرفی از مزایای این شبکه عنوان شده است.
انشالله مشکل ما که خطمون فیبر نوریه بر طرف بشه و بتونیم از شرکتهای دیگه خدمات بگیرم واز شر پ ا ر س آفلاین لعنتی راحت بشیم.
همینه که میگم زیاد با 512 تفاوت نداره(من توقع دو برابر رو داشتم ولیمنم همين الانش 1024 دارم ولي سرعت بالاتر از 225 نداشتم
با 512 هم همينطور)
درسته درسته درسته ولی باز همین هم خیلی خوبه من راضیم که در صورت لزوم بابت دانلود 1 گیگ با سرعت بالای 220 5 هزار تومن بپردازماین سیاست پارس آنلاینه که روزا سرعت رو 2 مگ بستن ، و شما هرچی مصرف میکنین از حسابتون کم میشه ، یعنی سرعت رو رو 2 مگ بسته که شما بیشتر مصرف کنین !
میتونید از برنامه های محدود کننده استفاده کنیدبه خاطر همینه که همه میگن دزده ! چون واسه 20 دقیقه وبگردی 80-90 مگ ازت کم میکنه در حالی که اگه سرعت کمتر بود مصرف هم کمتر میشد
کسي تو مشهد سرويس نداره?راضي هستين?شبانه اش چطوره?
مطمئنی؟اگه چند شب دانلود رايگان كني محدود بشي به چه درد مي خوره؟!![]()
همه جا همینطوریه ... قبل از خرید میگن ما دانلود شبانه داریم سرعتش هم خیلی خوبه وقتی میخری ازشون میگه اگه استفاده کنی خودت میدونیا ....![]()
ببین شاتل همون موقع قرار داد یه جرت و پرتایی میگه که نمیدونم اگه زیاد دانلود کنی به صورت درصدی از سرعتت کم میشه و...همه جا همینطوریه ... قبل از خرید میگن ما دانلود شبانه داریم سرعتش هم خیلی خوبه وقتی میخری ازشون میگه اگه استفاده کنی خودت میدونیا ....
ولی پارس آنلاین این طوری نیست یعنی نه جایی میگن نه من که الان چندساله استفاده میکنم متوجه شدم ببینید من در طول روز لینک آماده میکنم و شب فقط دانلود میکنم مخصوصا فیلم اونم 1080.
با اکثر کارشنای پشتیبانی هم رفیقم اصلا هم اعتقاد ندارم که سرعت رو عمدا کم میکنن.
من فکر کنم اینا میان یه سرویس اصلی با آی پی ولید رو بین چند نفر شِیر میکنن و روز که رایگان نیست چون افراد دیگه دانلود نمیکنن یا شاید استفاده نمیکنن سرعت در حد و اندازه 2048 به ما میرسه ولی شب که اکثرا دانلود میکنن سرعت میکشه پایین
توضیح بیشتر هم دارم اگه خواستید .
یاعلی
ولی من شاتل داشتم خود پشتیبانیش میگفت ما یه طرح دارم برای مشترکین پرمصرف که سرعت هاشون روکم کنیم . حالا من خودمم پرمصرف بودم بعد از مدتی دیدم که سرعت شده 16 کیلوبایت .. یکی از دوستام که شاتل داشت و اهل دانلود شبانه هم نبود گفت برای همون 128 ام همون 65 کیلوبایت هستش تازه فهمیدم که برای مشترکین پرمصرف این محدودیت رو قائل میشن چه روز باشه و په شب ... من شاتل داشتم همیشه سرعتم 16 بود ... شاید اینطوری بشه گفت که سرویس مشترکین پرمصرف رو در اولویت شیر کردن با بقیه میزارن ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)