و البته خارج از ساعت دانلود شبانه
منتظر نظراتی اینجوری باش
بايد از سرور خارجي بزارين مثل faramobile که گزاشتش، از امريكا بهتر، واشنگتن دي سي، نيويورك سي تي
واسه من این اواخر سرعتش روز هم افت کرده بود و نوسان بود، توی روز هم بزار، البته الان یه هفتس جمعش کردم، یه چندروز دیگه دوباره وصلش میکنم، تست میزنم
Last edited by parara; 02-02-2013 at 09:33.
با توهین و این در اون در زدن بجایی نمیرسید ... قبلا بارها ذکر شده مشکلاتتونو اگه در شهرهای خاص هستید اسم شهرم ذکر کنید ... موفق باشید
سلام
من مودمم مدل DX350 هست.
در صفحه تنظیمات این مودم، در تب Networking یک بخشی هست به نام Firewall که پیش فرض هیچ تنظیماتی اعمال نشده.
این بخش کلا کاراییش چی هست؟ همون فایروال سخت افزاری برای جلوی از نفوذ هکر ها هست، یا کاربرد دیگه ای داره؟
کلا برای بالا بردن امنیت چه کارهایی میشه انجام داد؟
.................................
Last edited by parara; 04-02-2013 at 09:58.
ساکس که باز هست ، واسه شما کار نمیکنه ؟
کار میکنه اما سایت مهم youtube باز نمیشه، نمیدونم چکارش کردن، ولی اون 3-4ماه پیش که اول کلاً قطع شده بود که بعد پورتش رو فروشنده ها عوض کردن یادمه چندروز اول مبین نت تنها isp بود که ساکس روش کار نمیکرد
خب این که سراسریه توی همه isp ها ، فقط مبین نت نیست ، از طرف فیلترینگ این کار انجام شده و بعد از اون قضیه فیلم موهن توهین به پیامبر که تو یوتیوب بود ، یوتیوب ساکس مسدود شد ، و این در کل اینترنت کشور هست
راه حلشم ۲ تا مورد هست ،
۱- استفاده از و ی پی ا ن
۲- استفاده از همون ساکس به همراه آخرین نسخه گوگل کروم و باز کردن یوتیوب با آدرس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......
یعنی اولش https بزارید
حتما هم از گوگل کروم آخرین نسخه استفاده کنید
سلام... من یه سوال دارم خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنید
من بنا به دلایلی باید از اینترنتی که نیاز به خط تلفن و مخابرات نداشته باشه استفاده کنم!
حالا میخوام وایمکس بگیرم... باید حتما شرایط زیر رو داشته باشه...
یکی اینک حتما باید پینگ با سرورهای داخلی مثل سایت varzesh3.com پینگ زیر 80 باشه!
یکی هم اینکه با speedtest.net که تست میگیری باید آپ و دانلود حدودای 1 مگ باشه!
حالا به نظرتون من وایمکس مبین نت رو بگیرم؟ مشکل پینگ با سرورهای ایرانی به خصوص تهران اصلا نباید
داشته باشه و همیشه باید زیر 80 باشه... مبین نت اینطوری هست؟!
راستی شهرستان هم زندگی میکنم
احتمال اینکه پینگ مبین نت زیر 80 باشه خیلی خیلی کم هستش ولی بازم بستگی به موقعیت جغرافیای شما داره در مورد سرعت آپ معمولا تو مبین نت یک - سوم سرعت دان هستش و یه مشکل دیگه مبین داستن نوسان زیاد تو سرعت هستش در کل با این خواسته های شما مبین نت به درد کار شما نمیخوره.
Last edited by mehdi700007; 02-02-2013 at 15:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)