تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1372 از 2376 اولاول ... 37287212721322136213681369137013711372137313741375137613821422147218722372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,711 به 13,720 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    استقلال را در این سالها اینقدر " بد " ندیده بودم/حاجیلو اسوه تعصب است

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از عملکرد تیمش در شروع دو نیمه دیدار برابر داماش گیلان گفت: در این چند سال سراغ ندارم بازیهایی را که استقلال اینقدر بد عمل کرده باشد.
    به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی که پس از پیروزی 4 بر 2 امروز تیمش برابر داماش گیلان در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی در جمع خبرنگاران سخت می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: استقلال در شروع نیمه اول و دوم خیلی بد بازی کرد و گلهای بدی نیز دریافت کرد.

قلعه نویی ادامه داد: در این چند سال هیچ وقت ندیده بودم که استقلال این قدر بد بازی کند. ما موقعیت های زیادی داشتیم که متاسفانه نتوانستیم آن را به گل تبدیل کنیم و گل های بیشتری بزنیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه خاطر نشان کرد: باید به همراه کادر فنی این دیدار را آنالیز کنیم تا متوجه دلایل فراز و نشیب های فنی استقلال شویم.

وی در مورد عملکرد خط دفاع استقلال نیز گفت: من اعتقاد دارم که تنها خط دفاع مقصر نبوده بلکه وقتی تیم ضعیف بازی می کند در همه خطوط به مشکل برمی خوریم.

قلعه نویی در مورد بازی تیم داماش گفت: به آقای حسین عبدی تبریک می گویم . تیم داماش تیم جوان و بسیار خوبی است و مقابل ما بسیار خوب بازی کرد و من فکر می کنم که اگر همین روال را ادامه بدهد مطمئنا جایگاه خیلی بهتری در پایان فصل خواهد داشت.

وی در مورد آشتی اش با اصغر حاجیلو گفت: من با هیچ کس قهر نیستیم ، اصغر حاجیلو اسوه تعصب در استقلا ل است. چرا که وی با پیراهن استقلال فوتبال خود را شروع کرد و با همان پیراهن از فوتبال خداحافظی کردم. من حاجیلو را بسیار دوست دارم و برای او و تمامی استقلالی های قدیمی احترام خاصی قائلم. اعتقاد بنده این است که ارزش دوستی و رفاقت ها بیشتر از فوتبال است چرا که فقط دوستی و رفاقت ها ماندگار است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد تعطیلی لیگ گفت: متاسفانه این تعطیلات بیشتر از هر تیمی به تیم های استقلال و پرسپولیس لطمه می زند. شما در هیچ جای دنیا سراغ ندارید که برنامه مدونی در فوتبال وجود نداشته باشد. ما زمانی که در ترکیه بودیم برنامه نیم فصل لیگ اول ترکیه کاملا به طور دقیق و منظم برنامه ریزی شده بود اما من الان نمی دانم که آیا دوباره تیم باید بدنسازی کند، آیا بعد از تعطیلات نیم فصل باز هم تعطیلات دیگری خواهیم داشت؟ واقعا برای ما هم مشکل شده که بتوانیم بدن این بازیکنان را تا پایان لیگ آماده نگه داریم. من امیدوارم که این آخرین تعطیلی تا پایان فصل فوتبال امسال باشد.

وی گفت: متاسفانه این مشکلات همیشه در فوتبال ما وجود داشته و امیدوار هستم که برنامه ریزان فوتبال کشور با توجه به اطلاع داشتن از برنامه ریزی مقدماتی جام جهانی و جام ملت های آسیا برنامه ریزی دقیق و کاملی برای فوتبال کشور داشته باشند.

قلعه نیی از تیم داوری هم تشکر کرد و گفت: فکر می کنم داوری بسیار خوب و بدون اشتباهی را انجام دادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    استقلال را در این سالها اینقدر " بد " ندیده بودم.
    مربی به این میگن!
    زده تیم حریف را سرویس کرده بازهم میگه تیم بد بازی کرده!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امار گل زنی تیم را داشته باشید!
    این نتایج و تعداد گلهای هست که پرسپولیس با اون سال پیش قهرمان شد:

پرسپولیس در 34 باز: 55 گل
    استقلال در 19 بازی :43 گل

اگر به اندازه همین تعداد در بازیهای باقیمانده گل بزنیم فکر میکنم رکورد بیشترین گل زده به دست یک تیم در لیگ را بشکنیم!

فکر می کنم رکورد گل زده در لیگ بیشتر از 80 تا باشه! البته این رکورد در مجموع کله لیگهای کشور هست و رکورد لیگ برتر فکر میکنم خیلی کمتر باشه.
    Last edited by Alireza Taji; 13-12-2008 at 18:49.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم بهترین خط حمله کل لیگ مال استقلال اهواز دو فصل پیش باشه یا 61 گل

این حجازی هفته قبل تو ورزش از نگاه دو گفت : من تو 13 هفته3 تا باخت داشتم این آقاهم 4 تا باخت داده اکثر بازیکنای این فصل خوب بازی می کنن من آوردم من پارسال جانواریو رو می خواستم برام نخریدن و....

یکی نیست بهش بگه آخه مردحسابی تیم تو پارسال 13 شد امسال امیر تیمو از 17 آورد صدر جدول تیم تو پارسال 44 گل زد تو کل فصل الان 43 تا تو 19 بازی زده تیم تو 44 تا گل خورد امسال 20 تا خورده

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم بهترین خط حمله کل لیگ مال استقلال اهواز دو فصل پیش باشه یا 61 گل

این حجازی هفته قبل تو ورزش از نگاه دو گفت : من تو 13 هفته3 تا باخت داشتم این آقاهم 4 تا باخت داده اکثر بازیکنای این فصل خوب بازی می کنن من آوردم من پارسال جانواریو رو می خواستم برام نخریدن و....

یکی نیست بهش بگه آخه مردحسابی تیم تو پارسال 13 شد امسال امیر تیمو از 17 آورد صدر جدول تیم تو پارسال 44 گل زد تو کل فصل الان 43 تا تو 19 بازی زده تیم تو 44 تا گل خورد امسال 20 تا خورده
    خوب شدیادم آوردی .اگر تیمهای حریفمون یه ناصرحجازی داشتند توپیشکسوتاشون عمرا میتونستند یه قهرمانی بدست بیارند خالیهایی که این بست توعمرم نشنیده بودم .میگفت من تو14تابازی 4تاباخت دادم اینها هم تواین تعداد بازی 4تاباخت دادند حالا نمیگفت هفته 11ام ازاستقلال استعفاداده بود(اخراج شده بود) و تعدادمساویها هم زیاد بود واینو هم درنظرنمیگرفت که استقلال 18 تابازی کرده وصدرنشین لیگ برترالان. اصلاموندم این بشرچه رویی داره .واقعا شما بااین آمار چطوری خودتون میخواید به این بشرچیزی نگید.
    این آماربرای امیرقلعه نوعیه که منحصر به فرده . (بردآخری درنظرگرفته نشده هنوز)

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اين مربي هاي پرسپوليسم چه تكه كلام هايي دارند
    اون از امپراطورشون كه راست كارش بين المللي بود
    اينم از افشين 2 ، كه هي ميگه : ما تيم پرسپوليسيم . هر چي ازش مي پرسن اول ميگه : خوب ما تيم پرسپوليسيم و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خدائیش تو این 10 سال که طرفدار استقلال بودم.استقلال رو به این قدرتمندی ندیدم.

با این تیمی که داریم باید سپاهان رو ببریم.سپاهان که بیاد با پیام 2 ..2 مساوی کنه و ما پیام رو 5 ...0 ببریم. .عقیلی رو هم نداره ما هم جباری رو نداریم. .حساب کنید ما برنده ی بازی هستیم یا سپاهان.؟؟؟؟؟؟

ظاهریش که ما برنده هستیم.
    Last edited by M_Abieteh; 13-12-2008 at 21:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اين مربي هاي پرسپوليسم چه تكه كلام هايي دارند
    اون از امپراطورشون كه راست كارش بين المللي بود
    اينم از افشين 2 ، كه هي ميگه : ما تيم پرسپوليسيم . هر چي ازش مي پرسن اول ميگه : خوب ما تيم پرسپوليسيم و ...
    بی خیال پرسپولیس شو. دربی باید در هم بکوبونیم.

چه شود این دربی.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بی خیال پرسپولیس شو. دربی باید در هم بکوبونیم.

چه شود این دربی.
    ميتركونيم
    پرسپوليس رو با قطبي تركونديم ولي داور حقمون رو خورد
    اين پيرواني كه عددي نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •