من زیاد می شنوم که کنسول ها را آپدیت می کنند. این کار چه فایده ای داره که هر ماه کنسول رو آبدیت کنیم؟ اگه آپدیت نکنیم نمیشه بازی کرد؟
من زیاد می شنوم که کنسول ها را آپدیت می کنند. این کار چه فایده ای داره که هر ماه کنسول رو آبدیت کنیم؟ اگه آپدیت نکنیم نمیشه بازی کرد؟
اگه منظورت همون iXtreme هست كه وقتي LT بريزي ديگه نيازي به آپديت نيست اما اگه Dashboard رو ميگي اونم كه هر ماه نيست هر چند ماه هستش كه يه سري تغييرات ميده مثل همون قضيه كپي كردن بازي رو هارد يا همين قابليت انتقال Save ها و ... بين 2 كنسول به وسيله ي فلش
كدهاي تقلب بازي هاي xbox360 ازكجا بيدا كنم؛در ضمن سايت cheathappens رو نكاه كردم جيز خاصي نداشت
كدهاي تقلب بازي هاي xbox360 ازكجا بيدا كنم؛در ضمن سايت cheathappens رو نكاه كردم جيز خاصي نداشت
میدونید دوست عزیز xbox360 مثل ps2 بازی هاش رمز ندارن.
Last edited by joykiller360; 29-04-2010 at 10:49.
شما یه سری به این سایت بزنید موارد لازم رو توضیح داده. خیلی خلاصه و قابل فهم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ایکس باکس دستگاری کردم الان بجای هارد اصلی میشه روی هارد کامپیوتر بازی ریخت الان روش هارد 20 هست میخاستم ارتقاع بدم حالا نمیدونم فرمت باید fat32 باشه یا ntfs اگه فت 32 باشه که فکر کنم تا 30 گیگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه درسته بیخیال بشم اگه ان تی اف اس باشه تا چه حجمی پشتیبانی میکنه
سلام
هیچ کاری نمیشه کرد واسه اینکه بشه با موس و کیبورد بازی کرد روی Xbox ؟![]()
نه.نمیشه. ( دسته Xbox که خودش یه لذته دیگه داره عزیز. )
بله سینا جان دسته برای بازی خیلی راحت تر و بهتره .
یادمه روز های اول GeOW2 با دسته مشکل داشتم ولی الان می گم فقط دسته برای بازی می چسبه .
عزیزم جواب اون پست بالاییمو نمیدی؟؟؟ از کدومشون یه نگاهم به ادرسی که دادم بنداز و...دمت گرم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)