تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1371 از 1849 اولاول ... 371871127113211361136713681369137013711372137313741375138114211471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,701 به 13,710 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

آقا یه خبر

بعد 24 ساعت از این که سرعت اینترنت های وب درست شده بود . از چند دقیقه قبل باز اینترنت های وب از هم پاشید . حداقل تو منطقه ی محل زندگی من که این طوره . تا نیم ساعت قبل سرعت دانلود روی 800 کیلو بایت بود الان شده رو 300 کیلوبایت .

های وب عزیز خودت کاری کردی که بعد سه سال استفاده ازت ، ریشه تو بخشکونم

2. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا یه خبر

بعد 24 ساعت از این که سرعت اینترنت های وب درست شده بود . از چند دقیقه قبل باز اینترنت های وب از هم پاشید . حداقل تو منطقه ی محل زندگی من که این طوره . تا نیم ساعت قبل سرعت دانلود روی 800 کیلو بایت بود الان شده رو 300 کیلوبایت .

دندون لق رو باید کشید یعنی همین قضیه های وب و اینترنتش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خب داداش مگه وضعیت تایم رایگان شاتل خوبه؟
    چه سرویسی از شاتل رو شما مد نظر داری؟ که بتونه سرعت خوب تو تایم رایگان بده؟
    داداش تایم شبانه به درک! در طول روز اینترنت خوب باشه ببینیم بقیه اش چی میشه.
    شاتل بگیرم آرت میگیرم.
    بله که میشه .مگه های وب خر هست که خودشو از نون خوردن بندازه . با همین خرید حجم ها توسط امثال ماها هست که سر پاست

منظورش این هست که مثلا اگه فشفشه پونزده گیگ 5 روزه بگیری و تو این مدت 5 روز تمومش نکنی حجمت رو کل باقیمانده حجمت به دیار باقی می شتابد. اگه تو دو روز هم حجم 15 گیگت تموم بشه می تونی هر چند بار که حجمت تموم شد حجم جدید بخری

در مورد ترافیک عادی هم همین قضیه صدق می کنه . تا موقعی که ترافیک عادیت تموم نشده نمی تونی ترافیک عادی جدید بخری . فشفشه ات هم تا تموم نکردی نمی تونی فشفشه جدید بخری

من که روزی فقط 30 گیگ حجم می خرم .خخ
    والا من که فشفشه ۳۰ روزه رو ۲۸ روزه تموم میکنم تا دو روز نمیذاره فشفشه بخرم.
    آقا یه خبر

سرویس ۱ مگ گرفتم. خطم رو ۴ بسته شده. سرعت سرعت دانلودم به زور از ۱۲۰ رد میشه [emoji23] فیکس ۴۲۰ هم بده تخلیه میکنم. ۱۷ ماهه مشترک های وبم ماهی نبوده که کمتر از ۱ ساعت قطعی و کمتر از ۵ روز اختلال داشته باشم. شده ۵ روز قطعی داشتم تو یه ماه. الانم که ۱۵-۱۴ روزی هست های وب تعطیله.

همیشه تو های وب همین آش بوده و همین کاسه ولی به خاطر فشفشه ها تحمل میکردیم.

بنده خودم یه طرح ۳ ماهه میگرفتم ماه اول و دوم فشفشه میزدم. اول ماه سوم تغییر سرویس میدادم با ۸-۷ هزار تومن دوباره ۳ ماه تمدید میکردم ۲ تا فشفشه ۳۰ روزه میزدم و ‌‌‌‌....

یعنی ۴۰ گیگ حجم روزانه با ۳ ساعت تایم رایگان (که تو بازه ی رایگان، تو یه ماه میشد ۵۰ گیگ دانلود کرد) با مالیات ۳۷ تومن میشد.
    الان تایم رایگان برداشته شده، بخوام مشابه این سرویس رو بگیرم باید ۱۲ تومن بدم واسه سرویس، ۳۰ تومن بدم فشفشه. ماه آخرم باید یه نیترو بزنم که حدودا با مالیات ماهی ۴۸ تومن میشه.
    به خدا سرویس دهیش خوب بود حاضر بودم ماهی ۶۰ تومن هم بدم ولی آدم زورش میاد ماهی ۵۰ تومن بده واسه اینترنتی که سرعت تک کانکشنش زیر ۲۰ هست و نصف ماه هم مشکل پینگ و تایم اوت و قطعی و نوسان سرعت داره!!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

5. 2 کاربر از Aria.A97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دندون لق رو باید کشید یعنی همین قضیه های وب و اینترنتش
    حالا بدبختی می دونی چیه؟؟ واسه همینه که یه کم دست و دلم می لرزه واسه تخلیه !!

تو استان بوشهر بهترینش همین های وب بود که اینم این طوری شد بعد سه سال . یک سال از آیدین سیستم استفاده می کردم . سه سال از پیشگامان جنوب که نمایندگی پیشگامان یزد هست.
    خلیج آنلاین هم هست که قبل همه این ها ازش استفاده می کردم که ز بس گرون بود دیگه قیدشو زدم .بهترین تجربه من همین پیشگامان جنوب بود . البته های وب هم تا دو سال اول خیلی عالی بود ولی از سال سوم دیگه گند زده به همه چیز !!!

الان حیرونم برگردم دوباره پیشگامان یا نه !! می ترسم اون دیگه بدتر های وب باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

حالا بدبختی می دونی چیه؟؟ واسه همینه که یه کم دست و دلم می لرزه واسه تخلیه !!

تو استان بوشهر بهترینش همین های وب بود که اینم این طوری شد بعد سه سال . یک سال از آیدین سیستم استفاده می کردم . سه سال از پیشگامان جنوب که نمایندگی پیشگامان یزد هست.
    خلیج آنلاین هم هست که قبل همه این ها ازش استفاده می کردم که ز بس گرون بود دیگه قیدشو زدم .بهترین تجربه من همین پیشگامان جنوب بود . البته های وب هم تا دو سال اول خیلی عالی بود ولی از سال سوم دیگه گند زده به همه چیز !!!

الان حیرونم برگردم دوباره پیشگامان یا نه !! می ترسم اون دیگه بدتر های وب باشه
    نمی دونم چی بگم
    ولی خب این های وب هم دیگه خیلی افتضاحه حیف پوله بدی به های وب
    یعنی الان شاتل، پارس و صبانت تو بوشهر خدمات ندارن؟! (هرکدوم از اینا رو بگیری خوبه)
    الان مخابرات های استانی هم بد نیستن بین سال های 89 تا 92 که مخابرات مشترکین زیادی گرفت کیفیتش خراب شد اما به مرور که مشترکین رفتن سمت این شرکت ها، کیفیت مخابرات یه کم بهتر شده و اگه تو این اوضاع گرونی و قحطی حجم، شبانه رایگان یا نامحدود هم داشته باشه (که معمولا داره) خیلی خوبه چون مخابرات هرسرعتی بهت بده سرعتت همون ثابته و دیگه سرعت شب و نامحدود و ... رو مثل شرکت ها بعد از یه حجمی محدود نمیکنه (کلا مخابرات از نظر هزینه ای خیلی به صرفه تر از شرکت هاست (به شرطی که نامحدود یا شبانه رایگان داشته باشه))
    پیشگامان جز اولین شرکت هایی بود که ADSL تو شهرستان ها ارائه داد (فک کنم سال 84 این حدودا بود) و خوبیه که داره اینه که خودش جز تامین کنندگان پهنای بانده (مثل شرکت زیرساخت) به خاطر همین فک نکنم خیلی نتش داغون باشه
    نهایتش شما که حالا مطمئن نیستی از هرجا میخوای بگیری یه ماهه بگیر که اگه بد بود ضرر نکنی
    Last edited by broosli; 31-07-2016 at 18:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اینم تست 4.2.2.4.. اینجا میزنه 0% loss ولی توی بازی دوتا2 این موقع ها معمولا 2 تا 3 % packet loss دارم (همیشگی نیست)
    .
    .
    یه سایت بجز testmy.net برای تست سرعت تک کانکشن معرفی کنید
    Last edited by EssiJJ; 31-07-2016 at 20:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

نمی دونم چی بگم
    ولی خب این های وب هم دیگه خیلی افتضاحه حیف پوله بدی به های وب
    یعنی الان شاتل، پارس و صبانت تو بوشهر خدمات ندارن؟! (هرکدوم از اینا رو بگیری خوبه)
    الان مخابرات های استانی هم بد نیستن بین سال های 89 تا 92 که مخابرات مشترکین زیادی گرفت کیفیتش خراب شد اما به مرور که مشترکین رفتن سمت این شرکت ها، کیفیت مخابرات یه کم بهتر شده و اگه تو این اوضاع گرونی و قحطی حجم، شبانه رایگان یا نامحدود هم داشته باشه (که معمولا داره) خیلی خوبه چون مخابرات هرسرعتی بهت بده سرعتت همون ثابته و دیگه سرعت شب و نامحدود و ... رو مثل شرکت ها بعد از یه حجمی محدود نمیکنه (کلا مخابرات از نظر هزینه ای خیلی به صرفه تر از شرکت هاست (به شرطی که نامحدود یا شبانه رایگان داشته باشه))
    پیشگامان جز اولین شرکت هایی بود که ADSL تو شهرستان ها ارائه داد (فک کنم سال 84 این حدودا بود) و خوبیه که داره اینه که خودش جز تامین کنندگان پهنای بانده (مثل شرکت زیرساخت) به خاطر همین فک نکنم خیلی نتش داغون باشه
    نهایتش شما که حالا مطمئن نیستی از هرجا میخوای بگیری یه ماهه بگیر که اگه بد بود ضرر نکنی

داداش چی بگم که دلم خونه !!

رفتم سایت هر سه این شرکت ها بجز شهرستان ما و یکی دو تا شهرستان دیگه ، تمام نقاط استان بوشهر رو پشتیبانی می کنن هر سه این شرکت ها . نمایندگی هم دارن غیر از خود شهر بوشهر تو یکی دو تا از شهرستان های استان بوشهر . الا شهرستان ما

به خدا خیلی زوره ها . حالا یه ای میل می زنم تو سایت هر سه این شرکتا . ببینم می تونم ازشون اینترنت بگیرم یا نه !!!

************************************************** **********************************
    30 کیلومتری عسلویه ( بزرگترین منبع گازی جهان) زندگی کنی و هنوز تونصف شهرهات گاز کشی نداشته باشی، مجبور باشی هی کپسول گاز بار ماشین یا موتور بکنی ببری پرش کنی، زور نیست . نفرین خدا هست !!!

بعدش اینا حرف نیروگاه اتمی بوشهرو انرژی هسته ای می زنن. جالبه می خوان یه نیروگاه دیگه هم توی خود بوشهر بسازن . نیروگاهی که دو سال بعد بهره برداریش یه کیلو وات برقش به خود استان بوشهر نرسیده چه برسه جاهای دیگه . تو تیرماه سه بار برق رفت . اونم تو گرمای 45 درجه و اون هوای شرجی وحشتناک این جا

بعد ما هنوز دلمون خوشه یه اینترنت درست و حسابی داشته باشیم!!
    Last edited by hmz2016; 31-07-2016 at 20:31.

10. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

داداش چی بگم که دلم خونه !!

رفتم سایت هر سه این شرکت ها بجز شهرستان ما و یکی دو تا شهرستان دیگه ، تمام نقاط استان بوشهر رو پشتیبانی می کنن هر سه این شرکت ها . نمایندگی هم دارن غیر از خود شهر بوشهر تو یکی دو تا از شهرستان های استان بوشهر . الا شهرستان ما

به خدا خیلی زوره ها . حالا یه ای میل می زنم تو سایت هر سه این شرکتا . ببینم می تونم ازشون اینترنت بگیرم یا نه !!!

************************************************** **********************************
    30 کیلومتری عسلویه ( بزرگترین منبع گازی جهان) زندگی کنی و هنوز تونصف شهرهات گاز کشی نداشته باشی، مجبور باشی هی کپسول گاز بار ماشین یا موتور بکنی ببری پرش کنی، زور نیست . نفرین خدا هست !!!

بعدش اینا حرف نیروگاه اتمی بوشهرو انرژی هسته ای می زنن. جالبه می خوان یه نیروگاه دیگه هم توی خود بوشهر بسازن . نیروگاهی که دو سال بعد بهره برداریش یه کیلو وات برقش به خود استان بوشهر نرسیده چه برسه جاهای دیگه . تو تیرماه سه بار برق رفت . اونم تو گرمای 45 درجه و اون هوای شرجی وحشتناک این جا

بعد ما هنوز دلمون خوشه یه اینترنت درست و حسابی داشته باشیم!!
    غصه نخور- اگه نشد از همون پیشگامان بگیر قبلا هم که داشتی راضی بود این خودش خیلی مهمه که خودت تجربه اش داری و ازش راضی بودی
    مطمئن باش هیچ شرکتی مثل های وب یه دفعه اینهمه افتضاح بالا نمیاره (من تا همین 2 هفته پیش هم نسبتا ازش راضی بودم با خودم میگفتم اگه هرازگاهی مشکل پیش میاد لااقل طرح ها و تعرفه هاش عالی و ایده ال هستن، یه دفعه ظرف 2 هفته هم تو قیمت ها و سرویس هاش گند زد و هم قطعی ها و کیفیت افتضاحش که بی سابقه بود (حداقل تو این 6-7 ماه اخیر))
    شما که 3 سال های وب داشتی دقیقا های وب از چه موقعی کیفیتش انقد افتضاح شده؟ (طرح ها و سرویس هاش 3 سال پیش همین چیزیا بود که 1 هفته پیش هم بود یا بهتر بود یا بدتر (نسبت به هفته پیش))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

این چه وضعیه خدایی. از سافت ۹۸ دارم با ۲۰ دانلود میکنم!!!!!!!!!!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

13. این کاربر از Aria.A97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه با هم شکایت کنیم 195 شاید یکی پیدا شد به داد ملت رسید مسئولین همیشه در صحنه کجان؟؟؟؟
    فقط وقتی پول باشه مسئولین هستن؟؟؟؟ دولت تدبیر و امید هم دیدیم.
    هر سال میگیم قربون پارسال.

15. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •