تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1371 از 1783 اولاول ... 371871127113211361136713681369137013711372137313741375138114211471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,701 به 13,710 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من میخواهم با وزیر حرف بزنم ببینم چطوریه داستان و چرا این اتفاق افتاده اخه اینا قرارداد مارو اجرا نمیکنن تو قراردادی که ماداریم هیچ جا نوشته نشده که بعد از مصرف 2 برابر حجم توی شبانه محدود میشیم اعصاب مارو خورد کردن از دیشب تا حالا به اندازه یک سال عصبی بودم چطور باید این کار رو انجام بدم راه های تماس چیه اگر وبسایتی هست چیه و اگر شماره هست هر چی که هست اگر کسی میدونه بهم بگه ممنون میشم

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من میخواهم با وزیر حرف بزنم ببینم چطوریه داستان و چرا این اتفاق افتاده اخه اینا قرارداد مارو اجرا نمیکنن تو قراردادی که ماداریم هیچ جا نوشته نشده که بعد از مصرف 2 برابر حجم توی شبانه محدود میشیم اعصاب مارو خورد کردن از دیشب تا حالا به اندازه یک سال عصبی بودم چطور باید این کار رو انجام بدم راه های تماس چیه اگر وبسایتی هست چیه و اگر شماره هست هر چی که هست اگر کسی میدونه بهم بگه ممنون میشم
    منم 17 روز دیگه باهاشون قرارداد داشتم که گفتم تخلیه کنید،اصلا همه چیز مختل شده بود با 15 کیلو بایت.

3. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کلا باید اینطوری گفت که صبانت فقط نامحدود باید گرفت از 512 به بالا باید بگیریم قیمت یک ماهش 32 ت
    10 گیگ با سرعت بالا بعد سرعتت رو 128 قفل میشه
    سرعت 1mb بعد 20 گیگ محدود میشه سرعتش میشه 256 قیمت 54 ت
    Last edited by dakh200; 13-09-2014 at 21:40.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من تعجب میکنم از بعضی دوستان که در منطقه شون 3G ایرانسل وجود داره که حجم عالی با سرعت بالای 10 مگابیت داره ولی بازم اصرار به اشتراک ISP ها رو دارند!
    یکجورایی انگار از ایجاد تغییر در سرویس اینترنتی ترس دارند و بازم امید به اصلاح صبانت دارند ... در حالیکه این وضع هرگز عوض نخواهد شد
    من همین الان 5 گیگ از حجمم رو مصرف کردم تا زودتر تمومش کنم و خطم رو تخلیه کنم . اونقدر با خوش خیالی حجم خریدم که به این زودی تموم نمیشه اونم با خط 6 مگ
    از پول بدت میاد ؟!
    نه
    اونام همینطور!...................
    حالا نه اصلاح ........مثل محدودیت قبلی.........!
    منم دلم نمیاد 50 تا بدم واسه 30 گیگ ولی حوصله رانژه و ....ندارم
    یه روز هم نمیتونم بدون نت
    بعدشم میتونی ماهی با 15 KB شبانه 9 گیگ بگیری_ نیمه پر لیوان !؟

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکی نیست بگه آخه میخواید محدود کنید ، چرا یه کم معقولانه تر محدود نمیکنید؟ آخه این چه سرعتیه؟ از شب تا صبح کلا 100 مگ هم نمیشه گرفت. اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ، تا 1 یا دو هفته دیگه تخلیه میکنم خطمو.

9. این کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی نیست بگه آخه میخواید محدود کنید ، چرا یه کم معقولانه تر محدود نمیکنید؟ آخه این چه سرعتیه؟ از شب تا صبح کلا 100 مگ هم نمیشه گرفت. اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ، تا 1 یا دو هفته دیگه تخلیه میکنم خطمو.
    میگن رو سایت نوشته رو سایت نوشته برید ببینید اصلا یه جا نوشته اونم برای نامحدود هست و ضریب اشتراک ۱ به ۳ که سرعت شما فوقش فکر کنم میشه ۱ چهارم سرعتی که خریدید نه ۱ به ۳۰ یعنی من شب ها نتم رو با ۳۰ نفر دیگه شریکم اونم حداقل اگر از روی حداکثر پهنای باندی که بهم میدن حساب کنیم ۱ به ۶۰ یعنی با ۶۰ نفر دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز با یکی از مدیران دفتر مرکزی نیمساعتی بحث کردم.
    خلاصه حرفشون اینه که یه عده ناجوانمردانه ! دانلود کردن به بقیه نرسید ( ای جانم ! ای رابین هود ای مدافع مظلومین!)
    گفتم وقتی اینجا هیچی ثبات نداره و معلوم نیست تاکی از یه امکانی میشه استفاده کرد و عادت مون دادید به هول زدن
    انتظار دارید همه جنتلمن وار رفتار کنند و خط 12مگ رو همینجور بیکار بگزارن بمونه ؟
    دوما , کی شب اومد دانلود کنه و ما نگذاشتیم ؟! تا اونجایی که من میبینم هرکسی در این مدت بفراخور سرعت و نیازش
    دانلودش رو کرده و رضایت داشته . اونی که نکرده , لازم نداشته یا بصرافتش نبوده .
    آقا قبول کن شما دنبال حق مظلوم نیستی و فقط بفکر جیب خودتی و اینم یه ترفند جدیده که بیشتر بدوشی .
    ....

بهرحال اینجور که پیداست باین زودی کوتاه بیا نیستن و فقط ممکنه به مرگ گرفتن که بعدا به تب راضی کنن.
    (مثلا 15 ک بشه 50 یا 60 ک و کلی هم ذوق کنیم )

وزیر هم الان درگیر اعتراضاتیه که اخیرا بهش شده در رابطه با بالا بردن سرعت اینترنت و 3جی 4جی و خلاصه همت کنه
    نکشوننش به مجلس , حالا بخواد بیاد یقه صبانت رو بگیره که چرا سرعتو کم کردی ؟! گمان نکنم .

12. 6 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز با یکی از مدیران دفتر مرکزی نیمساعتی بحث کردم.
    خلاصه حرفشون اینه که یه عده ناجوانمردانه ! دانلود کردن به بقیه نرسید ( ای جانم ! ای رابین هود ای مدافع مظلومین!)
    گفتم وقتی اینجا هیچی ثبات نداره و معلوم نیست تاکی از یه امکانی میشه استفاده کرد و عادت مون دادید به هول زدن
    انتظار دارید همه جنتلمن وار رفتار کنند و خط 12مگ رو همینجور بیکار بگزارن بمونه ؟
    دوما , کی شب اومد دانلود کنه و ما نگذاشتیم ؟! تا اونجایی که من میبینم هرکسی در این مدت بفراخور سرعت و نیازش
    دانلودش رو کرده و رضایت داشته . اونی که نکرده , لازم نداشته یا بصرافتش نبوده .
    آقا قبول کن شما دنبال حق مظلوم نیستی و فقط بفکر جیب خودتی و اینم یه ترفند جدیده که بیشتر بدوشی .
    ....

بهرحال اینجور که پیداست باین زودی کوتاه بیا نیستن و فقط ممکنه به مرگ گرفتن که بعدا به تب راضی کنن.
    (مثلا 15 ک بشه 50 یا 60 ک و کلی هم ذوق کنیم )

وزیر هم الان درگیر اعتراضاتیه که اخیرا بهش شده در رابطه با بالا بردن سرعت اینترنت و 3جی 4جی و خلاصه همت کنه
    نکشوننش به مجلس , حالا بخواد بیاد یقه صبانت رو بگیره که چرا سرعتو کم کردی ؟! گمان نکنم .
    صبانت همین اطلاعیه‌ایی که دو برابر حجم خریداری شده را سرعت بالا میدهد و بقیه‌اش را 15 کیلوبایت هنوز نگذاشته روی سایت‌ اصلی‌اش!

یعنی میتونه یک مدت دیگه بگه یک عده هنوز ناجوانمردانه دارند شبها دانلود می‌کنند و من میخواهم از این به بعد به همه سرعت شبانه 15 کیلوبایت بدهم!!!

14. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این شرکت حروم خور غلط میکنه میگه شارژ بگیر دو برابر میدم با همونسرعت
    من یک گیگ گرفتم پس کو سرعت سرعتم همون 15

حالا من چکار کنم؟
    Last edited by dakh200; 14-09-2014 at 02:24.

16. این کاربر از dakh200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •