تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1371 از 4428 اولاول ... 37187112711321136113671368136913701371137213731374137513811421147118712371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,701 به 13,710 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

مشکل همینجاست که تو شب هم نمیشه دانلود کرد با این سرعت افتضاحی که داره

الان من 50 روز دیگه مونده و 800 مگ ترافیک دارم و نمیدونم چه کنم...آخرشم میدونم یه دو گیگی باید حجم بخرم

راستی جناب aminjigar بنظرتون این مشکلات ازمخابرات منطقه ما هست یا از شرکته؟ ممکنه از مخابرات این تقسیم بندی و افت سرعت رو انجام داده باشن؟

شب ها برای من 12:30 تا 1 و 6 تا 7 خوبه و بقیش فایده نداره

2. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شب ها برای من 12:30 تا 1 و 6 تا 7 خوبه و بقیش فایده نداره
    برا من هم همینجوره.دو سه روز اولش سرعت شبانه و روزانه یکی بود اما حالا تا ساعت 1 میشه سرعتم به 20 کیلوبایت میرسه و دوباره ساعت 6 برمیگرده به حالت قبل.من آرزوی دانلود 4 گیگ در یک شب را داشتم ولی الان به همون 2.5 گیگ در شب که اوایل دانلود میکردم هم راضیم.الان از 1 تا 6 کلا 300 مگ دانلود میکنم و از 6 تا 7 حدود 450 مگ.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

برا من هم همینجوره.دو سه روز اولش سرعت شبانه و روزانه یکی بود اما حالا تا ساعت 1 میشه سرعتم به 20 کیلوبایت میرسه و دوباره ساعت 6 برمیگرده به حالت قبل.من آرزوی دانلود 4 گیگ در یک شب را داشتم ولی الان به همون 2.5 گیگ در شب که اوایل دانلود میکردم هم راضیم.الان از 1 تا 6 کلا 300 مگ دانلود میکنم و از 6 تا 7 حدود 450 مگ.
    من حداکثر دانلودم حدود 1 ماه پیش بود که 5.2 گیگابایت گرفتم
    12:30 تا 1 من 300 مگابایت میگیرم و 6 تا 7 صبح 650 مگابایت و 1 تا 6 هم سرعت میاد پایین و زیاد نمیشه روش حساب باز کرد

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مالک اشتر، البته اینجا دانشجوام! اگه شما با شاتل سرویس 128 در روز 240 سرعت داشتی که فکر کنم اشتباه کردی Isp رو عوض کردی!؟!
    وقتي تو ماه 3 گيگ بيشتر ترافيك نداشته باشي و اگه چند شب دانلود رايگان كني محدود بشي به چه درد مي خوره؟! در ضمن سرعت شب ها رو روي 40-60 مي ذاشتن.
    من كلا تو اين ماه 18 گيگ دانلود شبانه نداشتم، اما تو پارس آنلاين بعضي ها هستن شبي بالاي 4 گيگ دانلود مي كنند يعني من كمتر از 5 شب اون ها دانلود كردم و محدود شدم.
    البته هنوز عوض نكردم اما 2 روز ديگه قردادم تموم ميشه و بايد تمديد كنم، اينم تست سرعتم بااسپيد تست:
    Last edited by mha_mha; 06-12-2011 at 22:08.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

این سوال جواب روشنی نمی تونه داشته باشه... من این قسمت برای بار اول اومدم و دیدم دوستان گلایه ها رو از
    شرکت ها مطرح می کنن... اما لزوما این طوری نیست.

اما در مورد سوالتون با پشتیبانی شرکت در میون گذاشتین؟ (نمی دونم اصلا پشتیبانی درستی انجام میشه یا خیر)
    اگه روزا سرعت بالاست مشکلی نداره اما اگه شبانه فقط سرعتش کمه بطوری که پس از شروع تایم روزانه سرعت
    بالا میره ( محدودیت از طرف شرکت متاسفانه اعمال میشه) و گفتن این که شب ها اکثرا دانلود انجام میشه و سرعت می یاد پایین از طرف شرکت قابل قبول نیست. امکان ایجاد چنین محدودیتی هست از طرف شرکت ها.
    قبلا سرعت بالایی داشتین روزانه؟ الان مخابرات کاربران PCM شده رو قبل چک می کنه و این مورد رو قبل از راه اندازی
    ADSL حذف می کنه... اما بعد یه مدتی امکان اضافه شدن شما تو لیست PCM بر اساس تغییرات وجود داره.

چون سرویس از شرکت دیگه ای گرفته شده و شما حضورا به مرکز مخابراتی مراجعه کنید در صورت ورود هم متاسفانه پاسخی نمی گیرید. از طریق شرکت مربوطه تا زمانی که درست بشه پی گیری کنید در غیر این صورت حتما حتما سرویستون رو تعویض کنید.
    ممنونم بابت پاسخگویی شما به سوالات
    ممنونم

نه چون موقعی فهمیدم که فرداش تاسوعا و عاشورا بود انشالله چهارشنبه یعنی امروز میزنم و حرفام رو میزنم

من در این مدت از سرعت روز راضی بودم و همیشه 190 هست
    اما مشکلم شب هست
    اوایل عالی بود همون 190 بعد چند روز نصف شد و بعد از اون قضایای قطعی سرعتم 22 ... 26 و... شد

راجب PCM مخابرات زیاد متوجه توضیحاتتون نشدم اما مخابرات از هم محلی های ما هست و اگه چیزی هست بگید تا برم بهش بگم شاید درست بکنه...
    البته ما از یه مخابرات مرکزی تغذیه میشیم که اون مخابرات میفرسته با دستگاهی که تو مخابرات ما هست و از اینجا ما اینترنت داریم
    حالا نمیدونمچه کنم....

10. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

ساعت 1.34 دقیقه...سرعت 14

سایت اسپید تست هم نتونست لود بکنه که اونجا یه عکس بذارم براون
    هه
    شانس منه دیگه
    شبتون بخیر...80 مگ دانلود دارم خودش تموم میشه خاموش میکنه...
    بای همگی

12. 2 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اوایل عالی بود همون 190 بعد چند روز نصف شد و بعد از اون قضایای قطعی سرعتم 22 ... 26 و... شد
    البته شما PCM نیستید با این سرعتی که گفتین (الان احتمالش خیلی کمه چون دیگه ADSL با PCM نمی دن ولی اون
    اوایل همش این جوری بود.)

14. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

ممنونم بابت پاسخگویی شما به سوالات
    ممنونم

نه چون موقعی فهمیدم که فرداش تاسوعا و عاشورا بود انشالله چهارشنبه یعنی امروز میزنم و حرفام رو میزنم

من در این مدت از سرعت روز راضی بودم و همیشه 190 هست
    اما مشکلم شب هست

راجب PCM مخابرات زیاد متوجه توضیحاتتون نشدم اما مخابرات از هم محلی های ما هست و اگه چیزی هست بگید تا برم بهش بگم شاید درست بکنه...
    البته ما از یه مخابرات مرکزی تغذیه میشیم که اون مخابرات میفرسته با دستگاهی که تو مخابرات ما هست و از اینجا ما اینترنت داریم
    حالا نمیدونمچه کنم....
    شما مطمئنی خطت نویز نداره ؟ snr rate رو یه نگاه بنداز. idm رو هم اگه استفاده میکنی پاک کن و یه ورژن دیگش رو نصب کن.

سرعت آپلودتون خیلی پایین نیست ؟ انگار از آپلود تون برداشتن گذاشتن رو دانلود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •