سعيد همون جا بمون!! منتظر جواب فوندر كلابم اگه اومد پنج روز ديگه بيا!!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سعيد همون جا بمون!! منتظر جواب فوندر كلابم اگه اومد پنج روز ديگه بيا!!!
بابا چاقال بي خيال شو!! بزار لباس ها رو بخره بعد بياد!! به فوندر كلاب ميل دادم اميدوارم بياد!!این حالت برای اوایل بازی هستش که کارگره با لیبور +2 داره ساختمون رو میسازه نه الان که 300 تا لیبور داره .
امیدوارم با این اعداد و ارقامت که واسه خودت جمع و کم میکنی به یه جایی برسی .
فقط باید بگم تو این بازی خیلی از چیزا رندومه و و حتی اگه لیبورت 500000 هم باشه بیشتر از یه حدی نمیسازه حالا برو اون همه پول که میتونه یه شهر رو آباد کنه بده واسه 4 تا دونه لباس . به خدا اگه میدونستم میخوای همچین کارایی بکنی خودم دوباره کاراکتر میساختم .
الان همه هستند بیاروشن میشی...شما یه ساعت رو مشخص کن که آرش و سعید ویتامین و ممد و حاجی و خودت حتما باشی!
اگه نمی یاد بگو همین الان از شهر خارجش کنم بیارم اونجا دیگه خسته شدم چون یا من خوب نمی گم و یا شما نمی خواهید درک کنید
هر چی شما بگین می کنم
اگه می خواهین اسکیلای ویتامینم برگردونم بکنم برای کارگر بیارم شهر بسازه
الان پولشم دارم تا 56 تا برگردونم
ممد و چاقال نيستند!!الان همه هستند بیا
===
ممد چرا هنوز كورش نيومده؟؟!!
بنده الان این کنفرانس رو گذاشتم....چاقال لطف کن شما هم بیا
چاقال بیا یاهو
واقعا شرمنده مهمون داریم . الان هم شام آماده شده شما برین بعد یکی واسه من تعریف کنه
راستی به یکی دو تا کارگر لول 40 تلگرام زدم از قدیم میشناسن منو امیدوارم قبول کنن![]()
سه نفر اومدن منو كشتن
4بار باهام دوئل كردم 2تا بردم 2تا باختم سر كار silverminig بودم
برين انتقام بگيرين
saeid67 wins the duel and gains 209 experience points. pscspyderr did not carry any cash and saeid67 walks away without taking any money.
saeid67 wins the duel and gains 157 experience points. jimperix7 did not carry any cash and saeid67 walks away without taking any money
ViriM wins the duel, gains 136 experience points and steals $115 from saeid67.
saeid67 passes out. jimperix7 wins the duel, gains 106 experience points and steals $77 from saeid67.
چند روزی نبودم میبینم که بساط غیبت فراهمه !!
چه خبر از میدل ها ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)