اینو که مطمعنم Bridge بود و به نت وصل شدم .توی تی وی کانکشنی نساخته بودم. کانکشن توی خود ویندوز ساخته شده بود و وقتی که می خواستم تی وی به نت وصل بشه ، کانکشن ویندوز را کانکت می کردم و تی وی از طریق وایرلس داخلیش و وایرلس مودم ، به نت وصل می شد. ( توی همین حالت Bridge بود که نسخه نرم افزار تی وی را آپدیت کردم)
چیز دیگه ای هم که یادمه اینه که توی تنظیمات کانکشنی که ساخته بودم ، توی سربرگ Advanced از تنظیمات Properties کانکشن ، گزینه ی .... Allow other network را هم فعال کرده بودم.
شاید توی سربرگ Networking از تنظیمات کانکشن ، باید تغییراتی ایجاد بشه.
در مورد PPPOE هم ، بله . من الان به همین صورت وصل هستم. اما توی توضیحاتم عرض کردم که . نمی خوام با تی وی همزمان هم به اینترنت وصل باشم هم فایل شیر کنم. اونجور که من می دونم ، توی حالت PPPOE به محض روشن شدن مودم به نت وصل می شه . یعنی حتی اگه بخوای فقط فایل شیر کنم ، اجبارا تی وی به نت هم وصل می شه.
در هر حال از شما ممنونم. دوستان دیگه هم اگه بتونن کمکی کنن ممنون می شم.
به هر حال خلاصه شده ی سوال اصلیه من اینه که : چطور می تونم از طریق وایرلس تی وی و سیستم را در ارتباط هم قرار بدم بدون اینکه به نت وصل بشن . یا اینکه چطور می تونم با تنظیمات Bridge ، تی وی را در ارتباط با سیستم قرار بدم.