تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1371 از 1759 اولاول ... 371871127113211361136713681369137013711372137313741375138114211471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,701 به 13,710 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چندتا سوال دارم.ممنون می شم اگه دوستان بتونن کمکم کنن .در مورد تنظیمات مودم و غیره خیلی مبتدی هستم.مودمم دی لینک 2730u هست . یه تی وی هم داریم که وای فای داخلی داره ( برا ارتباط با نت و DLNA با کامپیوتر)

1) کلیدی WPS روی مودم که برای امنیت وایرلس و این چیزا هست ، توی ویندوز xp نمی شه ازش اسفاده کرد؟

2) اگه بخوام تی وی و سیستم را در ارتباط باهم قرار بدم (برا شیر کردن فایل ها ) باید حتما تنظیمات مودم روی PPPOE باشه تا تی وی بتونه با مودم کانکت بشه ؟ یا Bridge هم باشه ایراد نداه؟

آخه من قبلا تنظیماتم روی Bridge بود . تی وی هم که خریدیم، خیلی راحت تونست از طریق وایرلس به مودم و اینترنت وصل بشه. اما چند روز بعدش نمی دونم چه تغییری ایجاد شد که دیگه تی وی با Bridge نمی تونست به مودم و نت وصل بشه

و تی وی یه خطا می داد با این عنوان که مشکل از DNS هست.مجبور شدم PPPOE تنظیم کنم و مشکل حل شد.

ببخشید که خوب نمی تونم توضیح بدم. اما مشکل اینجاست که ، هدف اصلی من این هست که می خوام تی وی و سیستم ، از طریق وایرلس باهم در ارتباط باشن تا بتونم فایل های سیستم را روی تی وی به اشتراک بزارم بدون این که به اینترنت وصل بشم. . و همچنین بتونم بعضی وقتا هم با تی وی به نت وصل بشم.اما نمی خوام این 2 تا کار ، همزمان اتفاق بیفته.

خب حالا اگه تنظیمات روی PPPOE باشه ، به محض روشن شدن مودم ، سیستم به نت وصل می شه و در اینصورت ، وقتی که تلویزیون در ارتباط با مودم قرار می گیره ، همزمان هم به نت وصل هست هم در ارتباط با فایل های اشتراکیه سیستم ( و خب من نمی خوام اینجور باشه)

اما فکر کنم اگه بازهم بتونم مثل قبل مشکل Bridge را حل کنم ، در اینصورت ، کانکشنی که برای Bridge باید ساخته بشه را کانکت نمی کنم و تی وی و سیستم بدون اینکه به نت وصل بشن در ارتباط باهم قرار می گیرند و زمانی هم که بخوام با تی وی به نت وصل بشم ، کانکشنی که ساختم را کانکت می کنم.

ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که چطور می تونم با تنظیمات Bridge ، تی وی را در ارتباط با سیستم قرار بدم و یا اینکه چطور می تونم از طریق وایرلس تی وی و سیستم را در ارتباط هم قرار بدم بدون اینکه به نت وصل بشن

ببخشید که بیش از حد توضیح دادم.
    Last edited by manaminjamkharam; 26-08-2012 at 00:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

قابلیت WPS از ویندوز ویستا به بعد پشیبانی میشه.

من نمیدونم چجوری تو حالت Bridge تی وی به اینترنت متصل میشده؟

مگه میشه تو تی وی کانکشن Broadband ساخت؟

من فکر میکنم شما اشتباه میکنی فقط تو همون حالت PPPOE هست که تی وی میتونه وصل اینترنت بشه.

شما تنظیمات را بذار رو PPPOE هم میتونی فایل شیر کنی و شبکه ایجاد کنی بین تی وی و سیستم و هم میتونی اینترنت داشته باشی.

3. این کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینو که مطمعنم Bridge بود و به نت وصل شدم .توی تی وی کانکشنی نساخته بودم. کانکشن توی خود ویندوز ساخته شده بود و وقتی که می خواستم تی وی به نت وصل بشه ، کانکشن ویندوز را کانکت می کردم و تی وی از طریق وایرلس داخلیش و وایرلس مودم ، به نت وصل می شد. ( توی همین حالت Bridge بود که نسخه نرم افزار تی وی را آپدیت کردم)

چیز دیگه ای هم که یادمه اینه که توی تنظیمات کانکشنی که ساخته بودم ، توی سربرگ Advanced از تنظیمات Properties کانکشن ، گزینه ی .... Allow other network را هم فعال کرده بودم.

شاید توی سربرگ Networking از تنظیمات کانکشن ، باید تغییراتی ایجاد بشه.

در مورد PPPOE هم ، بله . من الان به همین صورت وصل هستم. اما توی توضیحاتم عرض کردم که . نمی خوام با تی وی همزمان هم به اینترنت وصل باشم هم فایل شیر کنم. اونجور که من می دونم ، توی حالت PPPOE به محض روشن شدن مودم به نت وصل می شه . یعنی حتی اگه بخوای فقط فایل شیر کنم ، اجبارا تی وی به نت هم وصل می شه.

در هر حال از شما ممنونم. دوستان دیگه هم اگه بتونن کمکی کنن ممنون می شم.

به هر حال خلاصه شده ی سوال اصلیه من اینه که : چطور می تونم از طریق وایرلس تی وی و سیستم را در ارتباط هم قرار بدم بدون اینکه به نت وصل بشن . یا اینکه چطور می تونم با تنظیمات Bridge ، تی وی را در ارتباط با سیستم قرار بدم.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

نه یکی دل یکی Hp هردوتا تو یه مودم هم همینجورین

فرکانسو چجوری میشه عوض کرد ؟

ممنون
    در قسمت تنظيمات وايرلس مودم بايستي Channel رو عوض كنيد.

بيشتر مودمها به صورت اتوماتيك انتخاب مي‌كنند. من به شما پيشنهاد مي‌كنم Channel ها رو يكي يكي عوض كنيد و زماني كه به شرايط ايده‌آل رسيديد تنظيمات رو ذخيره كنيد.

نوع و مدل مودمتون چيه؟

شاد باشيد

6. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

اینو که مطمعنم Bridge بود و به نت وصل شدم .توی تی وی کانکشنی نساخته بودم. کانکشن توی خود ویندوز ساخته شده بود و وقتی که می خواستم تی وی به نت وصل بشه ، کانکشن ویندوز را کانکت می کردم و تی وی از طریق وایرلس داخلیش و وایرلس مودم ، به نت وصل می شد. ( توی همین حالت Bridge بود که نسخه نرم افزار تی وی را آپدیت کردم)

چیز دیگه ای هم که یادمه اینه که توی تنظیمات کانکشنی که ساخته بودم ، توی سربرگ Advanced از تنظیمات Properties کانکشن ، گزینه ی .... Allow other network را هم فعال کرده بودم.

شاید توی سربرگ Networking از تنظیمات کانکشن ، باید تغییراتی ایجاد بشه.

در مورد PPPOE هم ، بله . من الان به همین صورت وصل هستم. اما توی توضیحاتم عرض کردم که . نمی خوام با تی وی همزمان هم به اینترنت وصل باشم هم فایل شیر کنم. اونجور که من می دونم ، توی حالت PPPOE به محض روشن شدن مودم به نت وصل می شه . یعنی حتی اگه بخوای فقط فایل شیر کنم ، اجبارا تی وی به نت هم وصل می شه.

در هر حال از شما ممنونم. دوستان دیگه هم اگه بتونن کمکی کنن ممنون می شم.

به هر حال خلاصه شده ی سوال اصلیه من اینه که : چطور می تونم از طریق وایرلس تی وی و سیستم را در ارتباط هم قرار بدم بدون اینکه به نت وصل بشن . یا اینکه چطور می تونم با تنظیمات Bridge ، تی وی را در ارتباط با سیستم قرار بدم.

فرقي وجود نداره كه نوع ارتباطتتون به نت به چه صورتي هست. در زماني هم كه شما به اينترنت دسترسي هم نداشته باشيد شبكه شما برقرار هست و نبايستي مشكلي وجود داشته باشه.

شما مودمتون رو به حالت بريج تنظيم كنيد.

از فعال بودن DHCP مطمئن بشيد.

زماني هم كه شما روي سيستمتون كانكشنتون رو به اشتراك در آورديد يه نگاهي به تنظيمات IP كارت شبكه بندازيد و ببينيد چه تغييراتي در اون روي داده.

شاد باشيد

8. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام ریست کردم درست شد مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من هر کاری که فکر می کردم انجام دادم اما موفق نشدم. البته گفتم که بنده در مورد شبکه چیزی نمی دونم و مبتدی هستم شاید جایی را اشتباه عمل می کنم.

اجازه بدید این بار سوالم را اینجور مطرح کنم که :

از بین دوستانی که موفق شدن از طریق مودم وایرلس کامپیوتر ( مدل مودمم دی لینک 2730u )؛ با تنظیمات Bridge ؛ یکه دستگاه دیگه که دارای وایرلس هست ( مثل تی وی و ...) را به نت وصل کنن ، لطفا مراحل و تنظیمات قسمت های مختلف را قدم به قدم به بنده بگن. با تشکر از دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من یه مودم ای‌دی‌اس‌ال بیسیم نصب کردم و تمامی‌ دستگهها بهش وصل میشن ولی‌ یه لبتاب ۱۵۴۵دلً دارم که تمامی‌ وایفای رو پیدام می‌کنه به جز برای مودم خودم رو ویندوز رو عوض کردم درایور هم همینتورن ولی‌ بازهم مودم خودمو به هیچ وجه پیدا نمی‌کنه اگه کسی‌ می‌تونه کمک کنه واقعا ممنون میشم

داره خودمونی میشه Amirwwe619's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

دوستان راهی نیس بشه با کابل کراس کامپیوتر رو به مودم وصل کرد؟
    آخه شنیدم فقط از کابل کراس فقط برای وصل کردن دو کامپیوتر استفاده میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من مودم خودمو که وصل میکنم توی هر بار که میشینم برم تو اینترنت حداقل یه بار قطعی داره در حد 30 ثانیه و دوباره وصل میشه . روی اون آیکن وایرلسم اون پایین یه علامت خطر میاد ولی با مودم دی لینک دوستم نمیشه اینجوری . مودم خودم تی پی لینکه . خطمم نویز نداره و snr بالای 30 هست و نویزگیرم عوض کردم .کسی میدونه مشکل از چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •