تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1371 از 2014 اولاول ... 3718711271132113611367136813691370137113721373137413751381142114711871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,701 به 13,710 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

این کماسیه یا خاکپور ؟؟؟؟

جلوی منصوری کیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خاکپوره و اون یکی هم نمیدونم احتمالا از بازیکنای امید پرسپلیس هست

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

خاکپور کی اومد؟ دستیار افشین شده؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خلیلی : فدراسیون فوتبال باید هزینه درمان مرا پرداخت کند

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: فدراسیون فوتبال باید 30هزار یورو ( 42 میلیون تومان) به عنوان هزینه درمان به من پرداخت كند.
    محسن خلیلی با اشاره به اینكه مصدومیت رباط صلیبی وی در اردوی تیم ملی به وجود آمده است گفت: مخارج درمان من برعهده فدراسیون فوتبال است و فدراسیون هم از ابتدا به این موضوع توجه نكرد و هماهنگی‌های لازم برای درمان مرا با كلینیك مربوطه انجام نداد. بازیكن سابق تیم ملی فوتبال ایران خاطرنشان كرد: همه مبلغ درمان را خودم پرداخت كردم و پس از تماس با مسئولان فدراسیون به من گفتند تا زمانی كه مدركی به فدراسیون ارائه ندهی امكان پرداخت پول وجود ندارد. مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران با ابراز نارضایتی از مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: همه، شرایط آسیب دیدگی مرا می دانند و این حرف برای بسیاری افراد عجیب بود.

محسن خلیلی تاكید كرد: مسئولان فدراسیون باید با پیگیری این موضوع هزینه را پرداخت می كردند ولی اكنون كه من پول را پرداخت كرده ام نباید این حرف را مطرح می كردند.

وی ادامه داد: شنبه به فدراسیون فوتبال خواهم رفت و با ارائه مدارك، 30 هزار یورو ( 42 میلیون تومان) كه كل هزینه های درمانم بوده است را از فدراسیون خواهم خواست.

بازیكن سابق تیم ملی فوتبال ایران تاكید كرد: باشگاه پرسپولیس در این موضوع ذی نفع نیست و حتی می‌خواست هزینه های مرا پرداخت كند ولی خودم قبول نكردم زیرا هزینه های درمان من به عهده فدراسیون فوتبال است.

خلیلی خاطرنشان كرد: باشگاه پرسپولیس همه حقوق مرا پرداخت كرده است و هیچ مشكلی با باشگاه ندارم ولی فدراسیون هم باید به این موضوع رسیدگی كند.

وی درباره بازگشت خود به آلمان گفت: دوشنبه صبح دوباره به آلمان باز خواهم گشت تا تمرینات خود را ادامه دهم و تمرینات با توپ را آغاز خواهم كرد و تا یك ماه دیگر به تمرینات پرسپولیس باز خواهم گشت.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره تمرین امروز خود با پرسپولیس هم گفت: به علت خستگی از مسافرت طولانی به تهران، از مسئولان تیم اجازه گرفتم، امروز استراحت كنم و شنبه با پرسپولیس تمرین خواهم كرد.

محسن خلیلی درباره وضع پرسپولیس در لیگ برتر گفت: پرسپولیس با بدشانسی مواجه شد و امیدوارم این بدشانسی ها در نیم فصل دوم به سراغ پرسپولیس نیاید.

وی با اشاره به توانمندی تیم پرسپولیس تصریح كرد: این تیم توانایی قهرمانی در آسیا را دارد.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای بازگشت با قدرت به فوتبال همه تلاش خود را می‌كنم ولی هنوز نمی توانم بگویم كه آیا بازیكن سابق می شوم یا خیر و در این باره نیز تلاش خواهم کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصطفوی به دفتر مجتبی شریفی احضار شد !!

کانون هواداران پرسپولیس : کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرا خود را در خصوص تخلفات بازیکنان و تیم‌های حاضر در مسابقات فوتبال باشگاه‌های کشور اعلام کرد.
    آرا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص پرونده‌های انضباطی به این شرح است:

احضار مدیرعامل پرسپولیس به کمیته انضباطی
    به منظور رسیدگی به مشکلات مالی علی انصاریان، مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس، مدیرعامل یا نماینده تام الاختیار باشگاه پرسپولیس باید روز شنبه 14 دی ماه در کمیته انضباطی حاضر شوند.

جریمه 900 هزار ریالی ابومسلم
    تیم فوتبال ابومسلم به دلیل سه دقیقه تاخیر در ورود به زمین مسابقه در دیدار با استقلال تهران طبق تبصره 2 ماده 58 آئین نامه کمیته انضباطی به پرداخت مبلغ 900 هزار ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین منعمی سرپرست باشگاه ابومسلم به دلیل اعتراض مکرر به نحوه قضاوت داور به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. علاوه بر این باشگاه ابومسلم به دلیل فحاشی تماشاگران منتسب به این تیم به توبیخ کتبی، درج در پرونده و 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

جریمه نقدی استقلال اهواز و مس کرمان
    تیم‌های فوتبال استقلال اهواز و مس کرمان به دلیل یک دقیقه تاخیر در ورود به زمین در دیدار روز 22 آذر ماه هر کدام مبلغ 300 هزار ریال جریمه نقدی شدند. همچنین رسول نوید کیا بازیکن مس کرمان به دلیل حرکت ناشایست نسبت به تماشاگران استقلال اهواز به 2 جلسه محرومیت و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

جریمه 2 میلیون ریالی پیام مشهد
    تیم فوتبال پیام مشهد به دلیل دریافت 5 کارت زرد از سوی داور در دیدار با فولاد مبارکه سپاهان طبق بند الف ماده 69 کمیته انضباطی به 2 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

راه ساری رفع تعلیق شد
    بر اساس اعلام کمیته انضباطی درپی رفع مشکلات مالی تیم فوتسال راه ساری این تیم از تاریخ سوم دی ماه جاری از حالت تعلیق خارج و می تواند از این پس به فعالیت‌های جاری خود ادامه دهد.

جریمه نقدی تیم فوتبال نیروی زمینی
    تیم فوتبال نیروی زمینی به دلیل دریافت 5 کارت زرد از داور مسابقه در دیدار مقابل تراکتورسازی تبریز، مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال جریمه نقدی شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

زمان برگزاري جلسه نيكبخت شنبه مشخص مي شود

کانون هواداران پرسپولیس : ئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: روز شنبه به نيكبخت مي گوييم كه چه زماني براي پس دادن پاداش تيم ملي به كميته انضباطي بيايد.
    مجتبي شريفي داشت: هر بازيكني را كه كميته انضباطي بخواهد و در هر زماني كه او را دعوت كند آن بازيكن بايد در كميته انضباطي حاضر شود. اگر چنين اتفاقي نيفتد ديگر اهرمي براي انضباط در فوتبال وجود نخواهد داشت . خوشبختانه تا امروز همه بازيكنان به اين مسئله توجه داشته اند.
    وي افزود: روز شنبه به عليرضا نيكبخت واحدي اعلام مي كنيم كه در چه روزي بايد در كميته انضباطي حاضر شود. با توجه به فشردگي برنامه هاي كميته انضباطي نيم ساعت در خدمت اين بازيكن خواهيم بود.

رئيس كميته انضباطي در مورد اينكه ميزان جريمه نيكبخت همان 5 ميليون و چهارصد هزار تومان است يا نه گفت: اين مبلغي است كه خود نيكبخت مي گويد. ما از حسابداري فدراسيون در اين زمينه استعلام خواهيم كرد تا ميزان دقيق پادش هايي كه او بايد بازگرداند مشخص شود.

شريفي در مورد اينكه كدام كميته در فدراسيون مسوول رسيدگي به مسايل اخلاقي تيم ها و بازيكنان است گفت: تنبيه ، تشويق، محروميت و كاهش امتياز ها بر عهده كميته انضباطي است و بنابراين لزومي ندارد در اين زمينه صحبت كنيم بلكه با خاطر جمع كار خود را انجام مي دهيم.

وي ادامه داد: تاكنون 10 نفر مصاحبه كرده اند و گفته اند از فلان تيم امتياز كم مي كنيم ،اگر مي تواننداين كار را انجام دهند كاهش امتياز مگر تابلو است كه بتوان هر لحظه آن را پائين آورد و يا بالا برد؟تمام اين مسايل مربوط به كميته انضباطي است.

شريفي در مورد معرفي تيم اخلاق هفته از سوي سازمان ليگ تصريح كرد:با توجه به اينكه اين كار يك كار ارزشي است مشكلي ايجاد نمي كند اما در مجموع تشويق ، تنبيه برعهده كميته انضباطي است اما ترجيح مي دهيم در اين زمينه بيشتر به جاي صحبت كردن عمل كنيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

زارع: اميدوارم پرسپوليس و ملوان موفق شوند

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم ملي كشورمان گفت: اميدوارم درفصل جاري ليگ برتر مشكلات ملوان حل شود و پرسپوليس به مقام قهرماني برسد. مازيار زارع درباره مسائل مختلف صحبت كرد.متن اين گفت وگو در زير آمده است:

نيم فصل اول را چگونه ديديد؟
    فراز و نشيب‌هاي زيادي داشت ولي آنطوري كه تصور مي‌كرديم با توجه به پتانسيل بالايي تيمي نتيجه مطلوبي براي ما رقم نخورد. بهترين بازيكن ليگ ايران را داريم و بازي‌هاي زيبايي را به نمايش مي‌گذاشتيم اما متاسفانه با بي‌دقتي در برخي از بازي‌ها امتيازهايي را از دست داديم.امتيازاتي كه الان مي‌توانست ما را در صدر جدول قرار دهد.

يعني جايگزيني استقلال بوديد؟
    بله. البته من براي تيم استقلال احترام قائلم ولي راحت مي‌توانستيم درحال حاضر در صدر جدول قرار بگيريم.

از عملكرد كلي خودت در نيم فصل اول راضي هستي؟
    فكر مي كنم به وظايفي كه در هر بازي به من داده شد عمل كردم. اين مساله براي من خيلي مهم بود.

اما با مازيار زارع ملوان فرق داشتي؟
    قبول دارم، اما شعاع حركتي من در زمان قطبي طوري بود كه بايد خيلي به فكر دفاع كردن بودم.نمي توانستم در حمله‌ها شركت كنم.

پس انتقادها را قبول نداري؟
    خير. اگر مي‌توانستم مثل حضورم در ملوان باشم براي پرسپوليس هم گلزني مي كردم . براي من اين حرف ها مهم نيست .فقط مي‌خواهم به تيمي كه در آن بازي مي‌كنم خدمت كنم.

حتي اگر از تو انتقادهاي زيادي شود؟
    بله .من سعي مي‌كنم به تمام تحليل‌ها در باره خودم دقت كنم چون اين كار را از بزرگاني كه به من مشاوره داده‌اند ياد گرفته‌ام اما از انتقادهاي بي‌مورد عذاب مي‌كشم.

از حضور در پرسپوليس راضي هستي؟
    آرزوي هر فردي است كه در اين تيم بزرگ بازي كند.بايد از مشاوره خوب نوري در ابتداي فصل تشكر مي‌كنم.

بازي در پرسپوليس تو را كمي عصبي نكرده است؟
    هرگز. برايم لذت‌بخش است و به تجاربم مي‌افزايد.

پس چرا در برخي از بازي‌ها شاهد درگيري تو با بازيكنان هستيم؟
    متاسفانه در فوتبال ما وقت تلف كردن مخصوصا برابر پرسپوليس كه مدعي قهرماني است، مد شده است. همين دليل باعث شده تا در چند بازي از شرايط لازم خارج شوم.

اين كار را تاييد مي‌كني؟
    مسلما نه.سعي مي‌كنم اين موضوع را برايم خودم حل كنم چون دوست ندارم بازيكن جنجالي باشم.

مثل كريمي و نوري؟
    آنها هرگز جنجالي نيستند. در برخي از بازي‌ها شرايط فرق دارد. شايد نوري و كريمي كمي عصبي شده باشند اما من سعي كرده‌ام آنها را آرام كنم چون مطمئن هستم در صورتي كه اين كار را خوب انجام دهم قدرت تيمي ما چند برابر مي شود.

چطور؟
    چون با آرامش بيشتر در كارهاي تاكتيكي موفق‌تر شده ايم .

وضعيت تيم ملي را چگونه مي‌‌بيني؟
    خوشبختانه همه چيز خوب است .ما در تورنمنتي كه حقمان قهرماني بود به مقام سوم رسيديم ولي تجربه خوبي كسب كرديم.

آيا اين تورنمنت مقيد بود؟
    براي جوانان تيم ملي بازي‌هاي دوستانه مي‌توانند اعتماد به نفس آنها را بالا ببرد.

اردوي اسپانيا را چگونه مي‌بيني؟
    اين اردو مي‌تواند و بازي دوستانه در اسپانيا مي توانند اعتماد به نفس ما را بالا ببرد. حالا كه علي دايي اين اردو را تشخيص داده نمي‌دانم چرا بعضي ناراحت شده‌اند.

به دليل اينكه ليگ برتر دچار مشكل مي‌شود؟
    مطمئن باشيد هر بازيكني كه از اردوي تيم ملي باز مي‌گردد با انگيزه چند برابر به تيم خود مي پيوندد.

تيم ملي مي‌تواند به جام جهاني برود؟
    فكر مي كنم با انگيزه بالا و حمايت به راحتي مي‌توانيم به خواسته خود برسيم.

با حضورتو ؟
    تمام سعي خودم را مي‌كنم اما بايد با بهترين‌هاي ايران در اروپا رقابت كنم كه براي من رقابت شيرين است.

نيم فصل دوم با پرسپوليس را چگونه مي‌بيني؟
    شرايط سخت است اما به راحتي مي‌توانيم قهرمان شويم فقط بايد به فكر بازي‌هاي سخت خارج از خانه باشيم.

خوشحالي كه برابر ملوان حضور نداري؟
    جوابي ندارم. براي ملوان آرزوي موفقيت مي‌كنم. اما من در حال حاضر پرسپوليسي‌ام .

از مشكلات ملوان باخبري؟
    مگر مي‌شود از تيمي كه فوتبالم را مديون آن هستم غافل باشم ؟با توجه به پتانسيل بالا در انزلي و ملوان مشكلات اين تيم به فوتبال ايران ضربه مي‌زند.

چرا؟
    نگاه كنيد ملوان در گذشته و حال، چند بازيكن در تيم‌ ملي داشته است. ملوان پر از بازيكنان جوياي نام است.

رفنن احمدزاده را چگونه مي‌بيني؟
    خوشبختانه اين مورد صورت نگرفت چون احمدزاده به گردن فوتبال انزلي حق دارد .

در پايان اگر حرفي داري بگو؟
    اميدوارم هر چه سريع‌تر مشكلات ملوان حل شود تا اين تيم به جايگاه اصلي‌اش برگردد. پرسپوليس هم قهرمان ليگ برتر شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خليلي 15 بهمن به ميادين فوتبال باز مي گردد

کانون هواداران پرسپولیس : پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازبيني گزارش پزشكان آلماني و معاينه اي كه روز گذشته صورت گرفت به احتمال فراوان خليلي تا 15 بهمن به ميادين فوتبال باز مي گردد.
    دكتر فريد زرينه عنوان كرد: نامه اي كامل از آزمايشات و وضعيت محسن خليلي از سوي بوينش پزشك آلماني به ما رسيده است. خوشبختانه در تمام موارد وضعيت خليلي مثبت است. روز گذشته زانوي خليلي را ديديم و مورد ارزيابي قرار داديم. به احتمال خيلي فراوان او مي تواند از 15 الي 20 بهمن به ميادين باز گردد. وي افزود: در چند روزي كه خليلي در ايران است به طور منظم برنامه هايش را پيگيري و سعي مي كنيم براي رسيدن او به سلامتي كامل سهيم باشيم.

زرينه درباره آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس گفت: مهدي واعظي پس از تستي كه از او گرفته شد مشخص شد كه احساس درد ندارد و در تمرينات پر فشار به راحتي مي تواند حضور پيدا كند. از نظر ما واعظي مشكلي براي حضور در بازي هاي رسمي ندارد.

وي درباره مسعود زارعي خاطرنشان كرد: با توجه به جلسه اي كه با پزشك مسعود زارعي داشتم او تمرينات گروهي اش را آغاز كرده است. روز گذشته او مجوز حضور در بازي را گرفت و مي تواند در صورت صلاحديد كادر فني در تركيب پرسپوليس قرار گيرد. مشكل كتف او كامل بر طرف شده است.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

خليلي 15 بهمن به ميادين فوتبال باز مي گردد
    خدا کنه افتش زیاد نباشه
    --------
    ممنون بابت اخبار

پرسپولیس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره خدا کنه
    ولی اگه به دربی میرسید عالی میشد ( محسن رفت و برگشت)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •