من اکانت قبلیم که یک ماهه بود تموم شده خواستم یه اکانت جدید بسازم و باهاش وارد لایو بشم
میگه که برای ثبت نام ایمیل و پسورد MESSENGER رو بزن در صورتی که دفعه قبل نخواست و
الان من اصلا ایمیل مایکروسافت مسنجر ندارم
نمی دونم چیکار باید کم ؟
من اکانت قبلیم که یک ماهه بود تموم شده خواستم یه اکانت جدید بسازم و باهاش وارد لایو بشم
میگه که برای ثبت نام ایمیل و پسورد MESSENGER رو بزن در صورتی که دفعه قبل نخواست و
الان من اصلا ایمیل مایکروسافت مسنجر ندارم
نمی دونم چیکار باید کم ؟
همون Mail ـه Live هستش دیگه یکی بساز اگه نداری کلا مسنجر خوبی هم هست یوزر های یاهو رو هم می تونی اد کنی توش
سلام
اگر ناتال بیاد سی دی ایکس باکس 360 ناتال به بقیه ی ایکس باکس ها میخوره؟![]()
سلام خدمت دوستان كدك مربوط به فيلم و اپديت كردم ولي زيرنويس ها رو نميزنه راه حلي داره براش؟
Last edited by orgimagi; 28-04-2010 at 21:14.
با سلام بچه ها من میخوام فردا پس فردا 360 الیت بگیرم میشه بگید به چه چیزی باید توجه کنم که قلابیی نباشه؟؟؟؟چه چیزایی تو جعبشه؟؟ قیمتش چنده؟؟ برای فریمور جدید و lt1.1 پول میگیرن؟؟
lt1.1 رو بریزن بعد برم bad company2 ازین 2 تومنی هاشو بخرم میتونم با خیال راحت وصل شم به live??
شما برو از فتحی بگیر.قابل اطمینانه. قیمت الیت هم حدودا 320 تومان هست.همه آپدیت هارم روش میده.
اینارو باید داشته باشه: ولی کابل HDMI نداره. آره راحت میری لایو . ( یکسری چیزا باید رعایت شه )
![]()
آقا یکی ما رو دریابه ...میخوام فرمون بگیرم!
بهت پیشنهاد میکنم که حتما بگیر.چون واقعا حس رانندگی واقعی رو بهت میده.من که خودم معتادشم.الانم قیمتش خوبه حدود 130 تومن.من 2 سال پیش گرفتم 250 تومان.ولی واقعا راضیم.مخصوصا تو forza 3 که میری تو خاکی فرمون توری میلرزه که انگار واقعا تو ماشینی.
بابت اسپم معذرت میخوام ولی خداییش عکسشم آدمو اشکشو در میاره.من Arcade دارم ولی اینو میخوام
![]()
نظرت چیه ازین بخرم؟؟؟
یا فتحی؟؟؟ ادرس فتحی هم میدی؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون یه سری چیزها هم که گفتی رعایت کنم چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)