کسی جواب نمیده؟
کسی جواب نمیده؟
معافی چاقی و لاغری کلا برداشته شده عزیز
نمیخوام شایعه درست کنم. امروز دنبال کارهای کارت پایان خدمتم رفته بودم از سازمان وظیفه تلفنی به مع معاونت نیروی انسانی ....... شد
که احتمالاً قانون کسری های جبهه رو از فروردین ماه برگردونن. میگم قصد شایعه پراکنی ندارم و این منبعی هم که پشت تلفن اعلام کرد از پرسنل سازمان وظیفه عمومی ناجا بود. شاید یکی از علتهاش اعتراض ما جوانها بوده باشه و میخوان یه مقداری جو بخوابه.
ان شاء ا.. که راست باشه.
قانون کسری جبهه واسه خود سرباز خوبه ولی معمولا بچه هایی که کسری دارن توی جو خوبی قرار نمیگیرن . چون به هر حال خدمت سربازی سخته و اگه رفیقت زودتر از تو ترخیص بشه دلخوری ایجاد میشه . از طرفی توی پادگان معمولا کسری دار ها رو بیشتر اذیت میکنن . این یه قانون نا نوشته است . پس اگه کسری قضیه اش حل شد و دوباره برقرار شد ، توصیه ام اینه که اصلا رو نکنید تا لحظات آخر . . . .
موفق باشین .
خدايا يعني ميشه اينجوري بشه
يكي از دوستاي منم چند وقت پيش ميگفت رفته نظام وظيفه ميگفت گفتن قانونش ميخواد بركرده بعد از عيد ولي الان تو مرحله تصميم گيري و ايناس ولي اگه تصميم يگيرن كه باشه قانونش از بعد عيد اجرايي ميشه
دوستان یه سوال دشتم اونایی که الان در حال خدمت هستن (مثل خودم) و تموم کردن . از این شپس یا شبسی ها خوردن؟![]()
و تو کدوم ارگان بودن؟ و ایا کلفت بودنیا موتور
؟
سلام،اون طور كه من شنيدم در موارد خيلي خاص و وخيم معافيت موقت ميدن.بازم سوال كنيد.
امیدوارم کسری ها هرگز برنگرده ، غیر منصفانه ترین قانون سربازی همین کسری ها هست مخصوصا جبهه پدر
کاری هم به خود جبهه رفتن و رشادتی که طرف نشون داده ندارم ، ربطی به پسر طرف نداره آخه ! واقعا غیر منطقیه
اونی که باباش نرفته جبهه یا فرصتش رو نداشته یا هر مشکل دیگه ای آدم نیست ؟
به جای جبهه و امتیازی که بقیه غیر مستقیم محرومن ازش میتونن جور دیگه ای از کسی که جبهه بوده قدردانی کنن
کسری خدمت تبعیض ناعادلانه هست
حرف شما در جهاتی کاملا درسته
وکسانی هستن که از این موضوع سوء استفاده میکنن چه در سربازی چه در کنکور
ولی آدم هایی هم هستن که موقع جنگ رفتن خارج عشق و صفاشونو کردن بعد برگشتن
بعد پسر این با پسر کسی که جونشو گذاشته و حتی جانباز شده به نظره من نباید یکی باشه
خوب یکی که نیست هم کنکور با درصد بالای سهمیه بهترین دانشگاهای کشور قبول میشن اکثرشون در صورتی که اگه همین سهمیه ازشون بگیری برای قبولی دانشگاه ازاد باید دخیل ببندن- سربازی کسری انچنانی میارن- به واسطه همین حضور در جنگ پدرشون به راحتی هر چه تمامتر میرن سر کار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)