تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1370 از 1783 اولاول ... 370870127013201360136613671368136913701371137213731374138014201470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,691 به 13,700 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

HORRORحرف شما درسته ولی اینم ظاهرا بخشی از پیوست بی فرهنگی شون هست تا ملت سراغ دانلود محتوای چند رسانه ای نروند که یکوقت تهاجم فرهنگی نشه!
    کارهای وزارت فناوری این دولت جدیدم جالبه واقعا . از یکطرف شل میکنه از سه طرف بدتر از قبل سفتش میکنه
    هر کدوم از این بخش ها سودشون رو از این کارا میبرن.. یکی به پول بیشتر میرسه و یکی به خاسته های عجیب و غریب خودش و تنها مردم قربانی میشن این وسط.

2. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفقا کیفیت سرویسشون خیلی خوب بود مثل اینکه میخوان گرونترشم کنن.بریزین توی صفحه ی وزیر اعتراض کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله درسته 195 شکایت رو رد میکنه ولی باید دوباره قسمت پایین درخواست مجدد بررسی بزنی
    الان خود تنطیم مقررات واسه من پیام داده که

كاربر گرامي در صورتي كه سرعت دانلود كمتر از حد مجاز مصوبه ( 192 كيلوبايت بر ثانيه) ميباشد, مستندات مربوطه (نتيجه تست سرعت با استفاده از وب سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را حداكثر تا تاريخ 93/06/21 به ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نماييد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....
    خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
    حاجی من یک ماه خدا شاهده یک ماه صبح و عصر زنگ میزدم صبانت که بابا خطم مشکل داره پینگ میگیرم لاست داره...اصلا کو گوش شنوا...اخرشم گفتن دست ما نیست همینه که هست!!!الان خدا رو شکر مدتیه خوبه اما میدونم اینم ارامش قبل از طوفانه....برو ای اس پی عوض. کن به امید صبانت نباش...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دقیقا از وقتی این قانون مسخره محدودیت شبانه رو اعمال کردن پینگ هم خیلی داغون شده واسه من 330
    زنگ زدم خود پشتیبانی قبول کرد که از وقتی شبانه محدود کردن پینگ هم بالا رفته

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی میدونه بقیه ی شرکت ها چطورین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله درسته 195 شکایت رو رد میکنه ولی باید دوباره قسمت پایین درخواست مجدد بررسی بزنی

كاربر گرامي در صورتي كه سرعت دانلود كمتر از حد مجاز مصوبه ( 192 كيلوبايت بر ثانيه) ميباشد, مستندات مربوطه (نتيجه تست سرعت با استفاده از وب سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را حداكثر تا تاريخ 93/06/21 به ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نماييد.
    دقیقا اگه حتی بخوان رو بدترین شرایط شبانه بدن باید ضریب 1 به 8 رو رعایت کنن
    سرویس 12 مگابیت فروختن که میشه 12288 کیلوبیت خب به کیلوبایت میشه 1536 کیلوبایت در ثانیه
    اگه ضریب یک به هشت هم بخوان بدن سرعتش میشه 192 کیلوبایت
    اینا مهم نیس
    من مدارک برای یه مشکل دیگه ارسال میکنم پشتیبان میگه دروغ میگی شکایتو مردود میکنه
    سه بار تا حالا شکایت کردم سه بار رو گفته دروغ میگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا که سرعت بیشتر از ۲مگ رو نمیشه انتخاب کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از دوستان گرامی کسی نامحدود صبانت رو داره
    سرویس دهیش چطوریه ؟
    نامحدودشم تو کار محدود کردن ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من تعجب میکنم از بعضی دوستان که در منطقه شون 3G ایرانسل وجود داره که حجم عالی با سرعت بالای 10 مگابیت داره ولی بازم اصرار به اشتراک ISP ها رو دارند!
    یکجورایی انگار از ایجاد تغییر در سرویس اینترنتی ترس دارند و بازم امید به اصلاح صبانت دارند ... در حالیکه این وضع هرگز عوض نخواهد شد
    من همین الان 5 گیگ از حجمم رو مصرف کردم تا زودتر تمومش کنم و خطم رو تخلیه کنم . اونقدر با خوش خیالی حجم خریدم که به این زودی تموم نمیشه اونم با خط 6 مگ

12. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •