خسته نباشی، تست از سرور خارجی بزار اقای مبین نتورک، از واشنگتن دی سی
خسته نباشی، تست از سرور خارجی بزار اقای مبین نتورک، از واشنگتن دی سی
Last edited by parara; 01-02-2013 at 13:31.
شما یه نفر لطف کن سکوت اختیار کن ، هیچ کاری نمیکنی میای یه کامنت ۴ کلمه ای میزاری فکر میکنی خیلی کارشناسی یا کاراگاه !
باز اون یکی دوستمون از اینترنت خودش تست سرعت گذاشت منم دارم جوابشو میدم ،
واسه روزانه که از ۲ تا سرور گذاشتم چشاتو خوب باز کن ببین
واسه شبانه هم از سرور ایران گذاشتم چون پیشفرض رو ایران میزاره و دیگه دیشب یادم رفت عوضش کنم
که امشب اگه بیدار موندم تا اون موقع حتما از سرور خارجی هم میزارم
یه نکته هم بگم وظیفه من نیست که بیام به تو ثابت کنم سرعتم چقدره ، مهم خودمم که دارم استفاده میکنم و میدونم سرعتم چقدره و خیلی هم راضی هستم ، شما ناراضی هستی میخواستی نگیری یا تمدید نکن کسی محبورت نکرده بود بری بگیری ، اصلا هم واسه من مهم نیست که مشتریای مبین بیشتر بشن یا کمتر ، مهم سرعت خودمه که هرچی مشتری مبین کمتر باشه پهنای باند کمتری تقسیم میشه و احتمال پایین اومدن سرعت منم کم میشه
اره قطع شده زنگ زدم گفتن سراسریه
صفحه ecare من هم قطع شده
دوستان خواهشن احترام رو رعایت کنند و فضای تاپیک رو خراب نکنند، اگه کسی نظر متفاوتی با بقیه داره محترمه هر چند به نظر بعضی ها درست نباشه
سرعت دربعضی از نقاط کشور بهتر و در بعضی جاها بدتر هست، دوستان قدیمی تر یادشون هست که 6-7 ماه پیش بچه های شهر های شمالی سرعت بهتر و پایدارتری در تمام مدت نسبت به جاهای دیگه داشتند الان رو نمیدونم
واسه من دیشب سرعت دانلود خوب بود و تو دوساعت اخر تقریبا به 9 مگ بایت در دقیقه میرسید. البته سرعت دانلود به کیفیت لینک دانلود و سرور هم بستگی داره. وقتی لینک از سایت های معتبر و با پریمیوم استفاده می کنم اکثرا سرعت دانلود بالاست.
وایمکس ذاتاً پینگش بالاتر از ADSLه. تا اونجا که میدونم حتی LTE هم نسبت به ADSL پینگ بالاتری داره. از این لحاظ شما یه کم انتظار زیادی داری![]()
علاوه بر این مشکل چراغ اول آنتن مودم هم چشمک میزنه... جل الخالق!
کسی آدرس سیستم ecare قدیمی یادش هست؟
من از این استفاده میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید ecare باز نمیشه کم نمیکنه، اگه اینطوریه تا برونــــــــیمش!
من اصلاً قطعی نداشتم! احتمالاً من جزء سراسر نیستم. این صفحه ام باز میشه!
منم اصلا قطعی نداشتم
برای من صفحه ecare باز میشه اما login نمیشه کرد. ارور میده:
"بروز خطا در سیستم!!! لطفاً با پشتیبانی تماس بگیرید."
اگر کس دیگه ای هم این مشکل رو داره لطفا اعلام کنه تا ما از این سردرگمی در بیایم ممنون
در ضمن مبین نت تلفنی جواب نمیده نمیدونم چرا...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)