مشخصات کامل سیستمت چیه؟؟
برای حل مشکلات این بازی به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات کامل سیستمت چیه؟؟
برای حل مشکلات این بازی به این تاپیک مراجعه کنید:
مطمئنا ربطی به سخت افزار نداره
6 گیگ رم
گرافیک VGA XFX GT240 1GB DDR5
سی پی یو هم فکر کنم intel core i7 870 box
خوب سیستمت که مشکلی نداره
احتمال داره مشکل از کرک باشه اینجا سالمش رو دانلود کن:
البته حتما DX همرا DVD بازی رو هم نصب کن,امیدوارم مشکلتون حل شه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما GFW live و social clubو نصب کردی؟
تو دی وی دی بازی واسه کرک دو تا فایل هست که 47 مگ حجمشونه
اونا رو جایگزین کردم
با این وجود باز هم باید اینو دانلود کنم ؟
وقتی رو آیکن کلیک میکنم که بازی اجرا شه شروع میکنه به آپدیت
من هم میزنم مودم رو خاموش میکنم
این آپدیت واسه چیه؟
نه
ممنونم ولی تنظیمات همین گونه بود
الان بازی برای من صدا نداره و به هیچ چیز هم گیر نمیده
والا سر در گم شدم
بازی رو singularity منظورمه
سلام
من grid رو نصب کردم و داخل يازي هم رفتم و ژرو فايل ساختم ولي وقتي ميخوام برم براي مسابقه توي لودينگ ميمونه و هارد هم کاري نميکنه (چراغش روشن نميشه) بازي رو دوباره هم نصب کردم ولي فرقي نکرد
چند تا از دوستام دارن با همون دي وي دي ها بازي ميکنن بدون مشکل ولي من موندم
سيستمم هم خوبه (fs hp رو با بالاترين رزلوشن اجرا ميکنه) درايورها هم آپديت هستن
هم اکنون نيازمند ياري سبزتان هستم !!!!!...................![]()
سلام
من قبل از نصب درایور 260 تو بازی COD Black ops و civisition V مشکل داشتم اما بعد نصب درایور 260 مشکلم حل شد اما با نصب این تو بازیهای قبلیم مثل crysis یا gta iv و mafia 2 برا حداکثر جزئیات با افت فریم مواجه شدم در حالی که قبل این درایور اینجوری نبود ! مشکل از کجاست ؟ چیکار کنم ؟
مشخصات سیستم هم تو چنتا پست قبل هست
میتونه از تنظیمات مادربرد باشه ؟! از تنظیمات پنل NVIDIA تو کنترل پنل چی ؟! و ...
خوب این به خاطر اینه که بعضی از درایورها اختصصاصا برای بعضی بازیهای خاص میاد و باعث بهبود عملکرد گرافیک توی اون بازیها میشه و ممکنه توی بعضی بازیهای دیگه درست عکس عمل کنه,شما که در یک آن 5 تا بازی با هم انجام نمیدی خوب برای هر کدوم از اون بازیها با همون درایوری که خوب جواب میده بازی کن و برای بازیهای دیگه تعویضش کن...
این مشکل هم برای شما که میخوای بازیها رو با آخرین تنظیمات توی بهترین رزولوشن بازی کنی عادیه و بهترین کار همونیه که بهتون گفنم
خود من هم اون وقت موقع اجرای این بازی مشکلی مشابه این داشتم که با نصب این فایل درست شدشما هم یه تستی بزن:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
شما کاری رو که گفتم کردی؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شرمنده بفرمائید:
زحمت لینک هم مهدی جان کشیدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)