سلام
بچه ها میشه دو تا Xbox رو به هم وصل کرد ... یه چیزی تو مایه های LAN ؟ اگه میشه لطفا بگین باید چیکار کرد؟
خیلی ممنون
سلام
بچه ها میشه دو تا Xbox رو به هم وصل کرد ... یه چیزی تو مایه های LAN ؟ اگه میشه لطفا بگین باید چیکار کرد؟
خیلی ممنون
سلام
ایکس باکس 360 الایت به همه ی تلویزیون ها میخورد؟
كسي لينك كدك داره براي پخش فايل هاي نظير avi.dat.divix اخه ميخوام به صورت افلاين اپديت كتم !
Last edited by orgimagi; 28-04-2010 at 14:06.
هم با کالبل LAN و هم به صورت WIRELESS میشه دوتا کنسول رو شبکه کرد...
یه آی پی توی رنج هم میدی شبکه میشن...
فکر نکنم بشه ..باید وصل بشید وبه XBL..
آقا کسی از بچه های اینجا فرمون برا Xbox گرفته ؟ میخواستم ببینم باحال هست یا نه .
همچنین قیمت ,مارک و ... رو هم بگید.
راستی فرمونی هست که هم به xbox 360 بخوره هم به کامپیوتر ؟ کسی تجربشو داشته؟
اگه بخوام الان وصل بشم مشكلي پيش نمياد ؟ اخه من خيلي واسه قضيه ي بن شدم نگرانم !
(هر چند كه LT روش نصبه )!
بله
بسته به نوع تلوزيون و وروديهاش مختلفش كه شامل COMPOSIT{AV}/COMPONENT/HDMI ميشه كنسول رو به تلوزيون وصل كرد.....
البته كيفيتها هم با يكديگر تفاوت دارن...![]()
سلام
اينم جواب شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه شما flag نشده باشيد و يا از ديسك هايي كه stealth patch هستند استفاده كنيد يا زودتر از عرضه ي بازي اقدام به بازي كردن نكنيد يا از هارد ديسك هك شده استفاده نكنيد احتمال بن شدن شم به صفر ميل مي كند.(با توجه به اينكه LT روي 360 تان نصبه)
پيشنهاد ميشه كه از LT 1.1 استفاده كنيد.
دوست عزيز براي كنسول هاي قديمي با استفاده از آپديت 9199 تونستن اين كار رو انجام بدن ولي براي اين جديدا نميشه و تنها راهش دانلود كردن از LIVE هست.
شما بهتره با كامپيوتر ببينيد، چون در كل اين كنسول براي بازي كردن هست و ارزش ديدن فيلم با ديسك رو نداره چون باعث تضعيف لنز دستگاه ميشه
يه سرس هم به اين تايپك بزن.(در مورد آپديت جديد هستش)
راهنمايي====> به جاي --------- از بازي سنتر استفاده شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by 1987msb; 28-04-2010 at 16:10.
Splinter Cell Conviction بازی
من مرحله 7 موندم قسمت که میری تو دوربین مدار بسته و بعد faild میشه
اتاق کنترل میزنه کامپیوتر -- کن بعد از دوربین در نمییاد بیرون و میگه باختید
کسی میدونه چکار باید کرد؟
برای شارژر باطری xbox باید سیم مخصوص خودش رو خرید تو جعبه خودش نیست مگه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)