mohammadgame:
سلام: بابا اینجا که کاری نداره چراغ رو ول کن برو توی کلیسا طبقه دوم یه جایی است کنار لوستر کنارش وایسا از روی لوسر میره اون طرف و ادامش هم خودت می بینی
mohammadgame:
سلام: بابا اینجا که کاری نداره چراغ رو ول کن برو توی کلیسا طبقه دوم یه جایی است کنار لوستر کنارش وایسا از روی لوسر میره اون طرف و ادامش هم خودت می بینی
mohammad game:
سلام بابا تو چرا اینقدر آتیشت تند اصلا کی گفته سه تیکه رو الان سر هم کن این مال مرحله 4 هست که خودش خیلی آسون پیدا میشه تو توی قصرراهت رو ادامه بده برو تو اتاقی که خالیه و محفظه کوچکی بالاش تو همون اتاق 2 تا برجستگی کف اتاق در 2 طرفش انتهای اتاق هست برو روی یکیش وایسا دکمه f ( همون دکمه ای که دختره رو صدا میزنه ) رو بزن دختره روش می ایسته بعد خودت هم برو روی اون یکی به ایست ببین چه اتفاقی می افته
mohammad game:
سلام بابا تو چرا اینقدر آتیشت تند اصلا کی گفته سه تیکه رو الان سر هم کن این مال مرحله 4 هست که خودش خیلی آسون پیدا میشه تو توی قصرراهت رو ادامه بده برو تو اتاقی که خالیه و محفظه کوچکی بالاش تو همون اتاق 2 تا برجستگی کف اتاق در 2 طرفش انتهای اتاق هست برو روی یکیش وایسا دکمه f ( همون دکمه ای که دختره رو صدا میزنه ) رو بزن دختره روش می ایسته بعد خودت هم برو روی اون یکی به ایست ببین چه اتفاقی می افته
با سلام
ممنون می شم اگه به من بگید که درایور کارت گرافیک رو برای اجرای این بازی چه جوری اپدیت کنم.
Last edited by eshagh; 31-05-2007 at 15:17.
كارت گرافيكت چيه دوست عزيز ؟با سلام
ممنون می شم اگه به من بگید که درایور کارت گرافیک رو برای اجرای این بازی چه جوری اپدیت کنم.
تاپيك واقعا خيلي بزرگ شده!! براي يه مطلب حدود 50 تا صفحه رو گشتم. اگر صلاح مي دونيد تاپيكش رو عوض كنيد. سرويس شدم.
کارت گرافیک من جی فورس 5200 با 128 mgpk هستش بازی re4 بااین بازی خوب اجرا نمی شه یکی از دوستان توصیه کرد تا کارت گرافیک رو اپدیت کنم اون وقت ممکن این بازی بهتر اجرا بشه.
اگر می شه به من بگید که درایور کارت گرافیک رو برای اجرای این بازی چه جوری اپدیت کنم.
به منم بگین Gforce fx5200 چجوری ابدیت کنم؟؟؟
اقا چجوری این
virtual memory رو ببرم بالا؟؟؟؟؟
برو رو سايت Nvidia
البته حجمش زياده اگه خواستي بگو مال 5200 رو برات آپلود كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)