تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 168 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سودا جان
    اون موقع باورش برا خودم هم یکم سخت بود که یه ویروس بتونه در مقابل اف دیسک مقاومت کنه
    اگه یکم به نوشته هام توجه میکردی متوجه میشدی که ویروسی که تونسته باشه در مقابل آنتی ویروس واکنش نشون بده براحتی میتونه در مقابل فرمت معمولی که یک پروسه نرم افزاری محسوب میشه مقاوت کنه
    البته من ماهیت اف دیسک رو نمیدونم که سخت افزاری هست یا نرم افزاری ولی یقین دارم که فرمت سطح پایین یا همون Low Level Format ماهیت سخت افزاری داره و با این فرمت سخت افزاری بود که ویروس بطور کل حذف شد
    به نظر شما این به چه معنا است ؟
    به نظر من این چیزی نیست جز مقاومت این ویروس در مقابل پروسه های نرم افزاری است و اینقدر هوشمند طراحی شده بود که هر آنتی ویروس که نصب کردم و سعی در پاک کردنش داشت به راحتی خودش رو جای دیگری از بوت رکورد کپی میکرد
    البته میگم شاید برا شما که مکانیزم و عملکرد و ساختار درونی ویروسها رو مطالعه کردی باورش یه مقدار برات غیرممکن باشه ولی من اینو با چشمام دیدم و قبولش دارم به دور از هر گونه تعصب
    البته تجربه نشون داده که تو این عالم غیر ممکن وجود نداره البته انتظار ندارم که شما بری و برام استثنا ها رو پیدا کنی منظورم در زمینه رایانه است
    بعنوان مثال تا چند سال قبل کسی فکرش رو هم نمیکرد که بشه دو تا سیستم عامل رو که از لحاظ ساختاری 180 درجه با هم تفاوت دارن بشه بر روی اون یکی شبیه سازی کرد کاری که امروز به راحتی در مورد لینوکس و ویندوز داره انجام میشه البته با محدودیت

با تشکــــــــــــــــر

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنماییتون ولی این کارها دیگه فایده نداره در مورد shutdown -a ین کار فقط موقت عزیزان ورم داخل سیستممتون با هر ریاستارت منتشر میشه به طوری که حجم درایور وینروزتون در هر 5 دقیقه 1 مگ کاهش پیدا میکنه .
    در ضمن من کاسپرس جدید دانلود کردم برام عجیب بود که چرا قیافش رو بی ریخت کرده من نسخه های اولیش رو داشتم خیلی قشنگ شده بود آبی و قرمز قاطی بود ولی دیروز نسخه 2006 رو دانلود کردم تعجب کردم.

یه چیز جالب اینکه فایروال زون آلارم دیشب پس از گذشت 1ساعت وخورده ای دیگه نتونست مقاومت کنه و وویروس ناشناخته از این فایروالم متاسفانه رد شد.

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

آقا مهدی من با هزار بد بختی با سرعت کم Nod 32 را دانلود كردم بعد از اجرا پيغام داد كه بعضي از فايلهاي نصب خرابه دوباره دانلود كن!!!!

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda

در ضمن من يه تحقيقاتي كردم و فهميدم كه امكان نوشتن همچين ويروسي كه بتونه در مقابل فرمت و fdisk و پاك شدن مستر بوت ركورد مقاومت كنه و در كل به سيستم حسابي بچسبه اصلا وجود نداره
    واقع بينانه هم همينه چونكه ديگه ويروس نويسا ويروساشونو اينطور مينوشتن
    منم هم برخورد كردم سودا جان
    من اول فكر كردم مشكل از هاردمه .
    چرا امكان نداره ؟
    ميشه بگي كجا تحقيق كردي ؟

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض نا توانی Nod 32 در حذف یک تروجان

در سیستم من nod32 یک ترو جان را تشخیص می دهد ، اما قادر به clean و یا delet آن نیست و تنها گزینه ممکن leave است که به معنای تجاهل و لاپوشانی در برابر این ترو جان می باشد!
    تمامی شکل های اسکن این نرم افزار را امتحان کردم ،فایده ای نداشت. یه راهنمایی توپ بما بکنید ..بخصوص دوستان نود..ی
    File C:\RECYCLER\S-1-5-21-1292428093-2000478354-682003330-1003\Dc47.part is infected with trojan Win32/TrojanDownloader.IstBar.IS. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.
    قسمت انگلیسی پیام آنتی ویروس را نشان می دهد.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

اگه اینطوره nod32 داره میگه میتونه پاکش کنه که!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gilopa
    دوستان ممنون از راهنماییتون ولی این کارها دیگه فایده نداره در مورد shutdown -a ین کار فقط موقت عزیزان ورم داخل سیستممتون با هر ریاستارت منتشر میشه به طوری که حجم درایور وینروزتون در هر 5 دقیقه 1 مگ کاهش پیدا میکنه .
    در ضمن من کاسپرس جدید دانلود کردم برام عجیب بود که چرا قیافش رو بی ریخت کرده من نسخه های اولیش رو داشتم خیلی قشنگ شده بود آبی و قرمز قاطی بود ولی دیروز نسخه 2006 رو دانلود کردم تعجب کردم.

یه چیز جالب اینکه فایروال زون آلارم دیشب پس از گذشت 1ساعت وخورده ای دیگه نتونست مقاومت کنه و وویروس ناشناخته از این فایروالم متاسفانه رد شد.
    شما به اون لينك هايي كه من دادم رفتيد؟
    اصولا با مطالعه اونا بايد مشكلتون حل بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahbab
    در سیستم من nod32 یک ترو جان را تشخیص می دهد ، اما قادر به clean و یا delet آن نیست و تنها گزینه ممکن leave است که به معنای تجاهل و لاپوشانی در برابر این ترو جان می باشد!
    تمامی شکل های اسکن این نرم افزار را امتحان کردم ،فایده ای نداشت. یه راهنمایی توپ بما بکنید ..بخصوص دوستان نود..ی
    File C:\RECYCLER\S-1-5-21-1292428093-2000478354-682003330-1003\Dc47.part is infected with trojan Win32/TrojanDownloader.IstBar.IS. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.
    قسمت انگلیسی پیام آنتی ویروس را نشان می دهد.
    نقل قول نوشته شده توسط sAsAn.K
    اگه اینطوره nod32 داره میگه میتونه پاکش کنه که!
    نمی تونه پاکش کنه و از کنارش باکلیک کردن روی leave رد میشه و ترو جان هم وقتی یه بار دیگه اسکن می کنم می بینم که هنوز هست ...
    دوستان یکی بهم کمک کنه..!! ماه رمضونی صواب داره.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

shahbab جون شما کاسپرسکی بریز هم چین پاکش می کنه که دیگه این طرفا نمیاد منم به طور متوسر هفته ای 2 بار این ویروس رو میگیرم!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sAsAn.K
    shahbab جون شما کاسپرسکی بریز هم چین پاکش می کنه که دیگه این طرفا نمیاد منم به طور متوسر هفته ای 2 بار این ویروس رو میگیرم!
    sAsAn.K عزیز ..کاسپر رو دوست ندارم !!؟ حالا چرا ؟ بماند!
    یکی به من درمونده کمک کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •