الان اگه من سرعـت Dl 15 باشه با تورنت در بدترین حالت چند میشه تقریبا ؟؟؟
اگر دانلود معمولی من 15 باشد در بدترین حالت تورنت چند میشه ...؟؟؟
الان اگه من سرعـت Dl 15 باشه با تورنت در بدترین حالت چند میشه تقریبا ؟؟؟
اگر دانلود معمولی من 15 باشد در بدترین حالت تورنت چند میشه ...؟؟؟
تنظیمات برای تورنت های عمومی درست است . ورژن utorrent چند است؟
ان پچ مال ویندوز XP SP2 است. روی ویستا کار نمی کند .
حداکثر سرعت دریافت به سرعت ارسال دیگران بستگی دارد.
ان مثلث نارنجی منظور این است که پورت بسته است . فایروال را تنظیم کردید ؟ به روتر معرفی کردید ؟
از کجا اینترنت خود را گرفتید؟
اگر سرعت ارسال را خیلی کم کنید سرعت دریافت محدود می شود. و احتمال دارد دیگران به شما چیزی نفرستن .
ببخشید از شما انتظار این جواب را نداشتم . فلسفه تورنت اشتراک فایل بین همه است اگر کسی بخواهد فقط دریافت کند که نمی شه
اول: لطفا دو بار نفرستید .
دوم: سوال را درست گفتیاگر منظورت بهترین حالت است با حداکثر سرعت می توانی دانلود کنی ولی اگر در بدترین حالت باشد 1KB می رسد ( احتمالش خیلی خیلی خیلی خیلی کم است برای من فقط یک بار پیش امده که صبر کردم سرعت بهتر شد .) سرعت تورنت به ارسال دیگران ربط دارد. پیشنهاد می کنم پست های اول را بخوانید.
Last edited by zed2; 16-12-2007 at 12:16.
با سلام.ببخشید از شما انتظار این جواب را نداشتم . فلسفه تورنت اشتراک فایل بین همه است اگر کسی بخواهد فقط دریافت کند که نمی شه
من فقط جواب دوستومون رو دادم مخصوصا برای ماها که آپلود اصلا به صرفه نیست.ولی اگه تو سایت های خصوصی تورنت آپلود هم بایستی بشه و هم اینکه برای این که بتونیم با حداکثر سرعت دانلود کنیم. بایستی Ratio ما بالا باشه که این بیشتر به حجم آپلودی های ما داره!یعنی اصلا لازم نیست وقتی از سایت های عمومی چیزی رو که دانلود می کنی برید تنظیمات رو دست کاری کنید در ضمن اون محدودی که برای آپلود تو خود برنامه قسمت تنظیملت هستش رو نامحدود کنید.چون این طوری بهتر می تونید دانلود کنید با حداگثر سرعت ولی در کل آپلود بیشتر در سایت های خصوصی بدرد میخوره تا عمومی!
Last edited by arash66_2m; 16-12-2007 at 12:28.
اون مثلث و پیغام ارور بعد از تست نشون میده که پورتی که استفاده میکنی یا به درستی forward نشده یا اینکه به وسیله ی فایر وال بلاک شده باید از روتر دارین داخل روتر پورت رو فوروارد کنین همینطور فایروالتون رو چک کنین و مطمعن شین اجازه کامل رو به برنامه ی تورنتتون دادین
سرعت تورنت به تعداد seeder\leecher ( دانلود و اپلودر ) بستګی داره
برنامه رو اګه جوری تظیم کنی که اصلا اپلود نداشته باشه به ضرر خودت هست ، سایت های عمومی معمولا بر اساس سرعت اپلودتون بهنون سرعت دانلود میدن پس از اپلودی نداشته باشین از سرعت دانلودتون هم کم میشه همینطور بعد از مدتی ای پي شما تو بلک لیست میره که اګه اینجوری بيښ بره مشکلاتتون بیشتر میشه
برین همین تایپیک رو بخونین مخصوصا قسمت مربوط به سرعت در تورنت و اینکه سرعت به چه چیزایی بستګی دارهالان اگه من سرعـت Dl 15 باشه با تورنت در بدترین حالت چند میشه تقریبا ؟؟؟
Last edited by j0l6; 16-12-2007 at 12:30.
اگر منظورتان محدودیت حجمی است که بعضی ISP ها گذاشتن درست است ( گرچه من محدودیت ندارم). ولی بالاخره باید اشتراک گذاشت تا تورنت از بین نرود![]()
با سلام دوباره.
آقايان zed2 - arash66_2m- j0l6 ممنونم ازشما بخاطر جوابتون
واقعا دستتون درد نكنه.
چند تا سوال داشتم:
چطوري بايد از روتر پورت رو فروارد كنم؟
آيا بايد فاير والم غير فعال باشه؟
اگه مثلث پايين قرمز سد مشكل از كجاست؟
با تشكر
Last edited by hpk34; 16-12-2007 at 16:51.
اگر همراه روتر دفترچه راهنما بود تو اون نوشته اگر نبود در سایت زیر برو و مدل روتر را پیدا کن و بر اساس ان دستور عمل پیش برو اگر نبود مدل های مشابه را ببین شاید مثل انها بود.
یا دقیقترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایروال را اصلا off نکن امنیت سیستم میاد پایین .اگر فایر وال ویندوز را استفاده می کنی در پست های اول ( دقیق نمی دونم بگردی پیدا می کنی) نوشته اگر مدل دیگری بود در بخش آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتی برو راهنمایی می کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو راهنمای تورنت رنگ ها را نوشته معنی اش چیست. در ضمن نگفتید از کجا اشتراک اینترنت می گیرید.
Last edited by zed2; 16-12-2007 at 18:10. دليل: راهنمایی بهتر
این را نمی دونم قبلا معرفی شده یا نه ( تو 3 تا صفحه قبل نبود ) ثبت نامش ازاد است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سلام
آقاي zed2 بازم ممنون .
در مورد سوالتون هم اگه منظورتون adsl هست بايد بگم هيچ جا.آخه مخابرات پشتيباني نميكنه وگرنه من كه از خدامه adsl داشته باشم.
يه سوال ديگه:چطوري بايد مدل روتر رو پيدا كنم؟(اصلا اين روتر چي هست)
بازم ممنون.
با تشكر
روتر منظور مودم ADSL است. شما با dial-up وصل هستید ؟معمولا کسی با دایل اپ از تورنت استفاده نمی کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)