با سلام به همگی چند سوال داشتم:
1:چرا mass effect رو جلوشو گرفتن؟
2:کسی میدونه که gtaIV کی میاد؟
با سلام به همگی چند سوال داشتم:
1:چرا mass effect رو جلوشو گرفتن؟
2:کسی میدونه که gtaIV کی میاد؟
طبق شایعاتی که در چند روز اخیر در سایت های بازی پخش شده بود ، اعلام شده بود BioShock برای PS3 در سال 2008 منتشر خواهد شد . که پس از این شایعات یکی از مدیران انجمن سایت رسمی 2k ( که برای 2k بصورت رسمی فعالیت می کنند ) اعلام کرد نسخه ای برای PS3 منتشر نخواهد شد .
![]()
اپیک روز چهارشنبه اعلام کرد نسخه 360 بازی Unreal Tournament III تا سال 2008 آغاز نخواهد شد . علت این وقفه هم طراحی خسته کننده این بازی بر روی 360 اعلام شده است !
![]()
سيستم مورد نياز براي nfs: pro street
OS - Windows XP/Vista
*
Processor - 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz)
*
Memory - 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM)
*
Hard Drive - 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery)
*
DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery)
*
Video Card - 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)
*
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
*
DirectX - Version 9.0c or higher
*
Multiplayer- 512 Kbps or faster; 2-8 Players
*
Input - Keyboard, Mouse
*
Optional - USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad
دعاي داريوش كبير در تخت جمشيد:
خداوند اين كشور را از دشمن , از خشكسالي , از دروغ محفوظ دارد
آقا چرا از خودت حرف در مياري كي جلو شا گرفته اين بازي 4روز ديگه به بازار مياد
gta IV اگه بخواهيم به ماه خودمون حساب كنيم اواسط دي ماه به بازار مياد
[quote=nextgen;1816446]آقا چرا از خودت حرف در مياري كي جلو شا گرفته اين بازي 4روز ديگه به بازار مياد
gta IV اگه بخواهيم به ماه خودمون حساب كنيم اواسط دي ماه به بازار مياد[/quote
من کی حرف از خودم در میارم این بازی رو سایت تکین هم گذاشته بود چند روز پیش و همینطور پردیس ولی حالا دیگه اثری ازش نیست میگن بازی خلاف بوده(بلاخره خوشحال شدیم که یک بازی فضایی ازاد امد که اونم..)تو مشهد که دیروز پرسیدم گفتن که خلافه نمیاریم.![]()
فکر کنم منظور سوال رو متوجه نشده بودن احمد جان.حالا واقعا چرا خلاف؟اگر رو بازیا هم نظارت میشه؟!
دیگه از cod سیاسیتر و از heavenly sword که صحنه دارتر نبوده!واقعا دلیلشون چیه؟
من که از همون اول عاشقش شدم واقعآ یک gta فضای بود و من هم عشق فضا با این خبر دلم شکست نمیدونم چکار کنم واما میگفتن که این بازی صحنه داره من که نمی دونم مگه فضایی ها هم اره....
شوخی کردم واقعآ دلیلشو نمیدونم امیدوارم که مشهد بیارن حاضرم پاش سی تومن بدم!!!!!!!!
ای بابا کجاین شما ها جواب منو نداید؟
دو روزه کسی به این تاپیک سر نزده؟
مشکل Freeze عنوان Assassin`s Creed جدی شد!
در official Ubisoft Forums یا فروم رسمی سایت Ubisoft در تاپیک اختصاصی گله های شدید از مشکل های Freeze یا قفل شدن بازی یا به اصطلاح لغت فلج شدن بازی Assassin`s Creed شدیدا انتقاد شده و این خود مشکل اساسی را در بین کارکنان و کمپانی عظیم و صاحب نام یوبی سافت ایجاد کرده است جدا از این مشکلات بسیاری از افراد از این فرصت استفاده کرده و در مورد باگ های فراوان بازی که نظر اکثر سایت های معتبر نسبت به امتیاز پایین میباشد رو کرده اند با این تفاسیر منتظر واکنش از سوی یوبی سافت در مورد شاه بازی خود هستیم!
Last edited by toraj; 19-11-2007 at 00:21.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)