دوست عزيز، لطفا مراحل ثبت نام و هزينه را بفرماييد چونكه براي جلب رضايت كاربر براي ثبت نام لازم داريم
كلا شما راضي هستيد؟ سرعت دانلودتون را هم بگيد لطفا.
دوست عزيز، لطفا مراحل ثبت نام و هزينه را بفرماييد چونكه براي جلب رضايت كاربر براي ثبت نام لازم داريم
كلا شما راضي هستيد؟ سرعت دانلودتون را هم بگيد لطفا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
سرعت دانلودم 6.5 مگابایت هستش.از کیفیتش هم الان راضی هستم.هر از گاهی که نت مملکت کلا میره تعطیلات تانوما هم میره تعطیلات ولی بقیه روزا خوبه
این سرعت بین داخل و خارج فرق داره ؟
سرعت دانلود از سرور خارجی چقدره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با idm فرقی نمیکنه هر دوتاش ۶.۵ هستش
دوستان کسی هست که سرعت 16 مگ گرفته باشه؟ می خوام بدونم کیفیتش با 16 adsl چقدر فرق داره، ارزش داره 400 هزینه مودم کنم یا نه؟
سرعت آپلودش چند هست؟
کسی تعرفه تانوما رو داره؟
تعرفه هاش دقیقا همینا هستن ولی مخابرات تو طرح غزال که 3 و 6 و 12 ماهه هستش دقیقا همینا رو نصف قیمت اراعه میده.الان من واسه سرعت 50 مگ با ماهی 500 گیگ بین الملل واسه یکسالش 1 تومن پرداخت کردم
سرعت سرعت تحویلی به مشترک آستانه مصرف بین الملل درخواستی مشترک (GB) آستانه مصرف بین الملل تحویلی به مشترک (GB) شش ماه(پیش پرداخت) دوازده ماه(پیش پرداخت) هزینه ماهیانه سرویس پس پرداخت امکان ارائه سرویس امتیاز مشتری 512K 2M 10 40 ۷۵۰,۰۰۰ ریال ۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال ۱۲۵,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 1M 4M 25 60 ۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال ۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال ۲۰۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 2M 8M 40 90 ۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال ۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۲۵۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 4M 16M 60 175 ۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال ۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۴۰۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 8M 16M 90 175 --- ۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۵۰۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت دو برابر 16M 30M 175 400 ۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال ۸۰۰,۰۰۰ ریال FTTH افزایش سرعت تا حدود دو برابر 8M 30M 90 400 ۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۵۰۰,۰۰۰ ریال FTTH افزایش سرعت تا حدود چهار برابر 16M 50M 175 500 ۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال ۸۰۰,۰۰۰ ریال FTTH افزایش سرعت تا حدود چهار برابر
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)