تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 452 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

خو پستت چ ربطی به این بخش داره تاپیک Td lteمبین نته اینجا
    میدونم چون کسی جواب نمیداد مجبور شدم معذرت میخوام.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

منم دو سال پیش از همون 512 نامحدود داشتم به نظرم ارزش وقتی که ادم میزاره برای دانلود رو اصلا نداشت و اینکه کلی زمان رو از دست میدادی ویدئو آنلاین تعطیل و مشکلات بسیار زیاد دیگه ... جچوری دووم اوردی ؟
    منم میخواستم اول مبین نت بگیرم بعد پشیمون شدم وقتی کمی پرس و جو کردم از بچه های این فروم و دوستان دیگه ...
    امروز مودم ایرانسل رسید دستم کلا شد 212 تومن که پول مودم + 100 گیگ + مالیات + پیک + سیم کارت
    صبر کن یکی دو روز بزار من تست بگیرم نتیجه رو میزارم ... من پارس آنلاین داشتم (دارم) برای حدود 2 سال کلی توی این شرکت خرج کردم حدود شش ماهی هستش که رو به بدی رفته کیفیتش و تصمیم گرفتم تغییر بدم ... دلایل اصلی پینگ حدود 100 تا 120 بود توی این مدت ولی اواحر زیاد شده ... قطع و وصلی های بسیار زیاد ... گرون کردن قیمت ها ... افت کیفیت وبگردی ... سرعت روی 16 مگ بسته ولی سرعت دانلود پایین و مشکلات دیگر
    ببخشید میشه بگید از کدوم بسته ایرانسل خریداری کردید
    مودم 3G 4G هست یا TD-LTE ثابت؟
    مودم های 3G 4G که 250 هزارتومنه با 10 گیگابایت مودم ثابت TD-LTE هم بدون ترافیک هدیه 150 تومنه!
    فکر کنم شما td-lte ثابت گرفتی با بسته جدا؟
    کدوم بسته

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

تشکر ، لطف کردی ، ظاهرا طبق تستی که من با ایرانسل انجام دادم مبین نت خیلی پهنای باند بالاتری میده ولی همش احساس میکنم پینگ ایرانسل پایین تره چون من با ایرانسل از لندن و فرانکفورت پینگ حدودا 100 دارم البته چون مودم خودم نبود نتونستم بیشتر تست بگیرم ولی همون دو سه باری که تست گرفتم به نظرم پینگش پایین تر بود ولی خوب الان باید از بین پینگ و سرعت فقط یکی رو انتخاب کنم ( دوتا با هم نمیشه )
    خواهش میکنم دوست عزیز
    الان که اوج مصرف اینترنت هست من دارم با 3 مگ دانلود میکنم
    باز هم بستگی به منطقه شما داره

4. این کاربر از bahram_milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

چی بگم هرجا میرم از افتضاح بودن مبین نت میگن ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩
    برای من که اینطور نبوده شما کسی رو ندارین مودم بهتون بده یه چند ساعت تست کنید شاید خوب وبد حالا

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بعد از چند روز که در مشهد می گفتن مودم نداریم امروز بالاخره اومدن برای نصب مودم و یک مودم عجیب با خودشون آوردن که تا حالا ندیده بودم.

مودمی هستش ظاهرا ساخت کره با مارک seowon intech که مدلشم هست:SLC-130S42G

همه چیش درست کار میکنه.اما برام تعجبه که این دیگه یک دفعه از کجا اومد.کلا استوانه ای شکل هستش.تا حالا برای کسی از این نوع مودم آوردن؟

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رسمیش.

منم دو هفته ای میشه که سرویس گرفتم و از این مودم برام اوردن
    تا الان مشکلی نداشتم همه چی خوب بوده
    جز دو سه روز اول که قعطی داشت که گفتن کل شبکه مون مشکل داشته
    تنها ایرادی که می تونم بگیرم من با snr 22 توی خونه سرعتی بیشتر 20 مگ (2.5 مگ دانلود ) نمی تونم بگیرم که اونم نوسان شدید داره و اصلا ثابت نیست که فک کنم از دکله
    پینگ بهترین حالت 120-130 بدترین حالت 170-180 تایم اوت هم نداشته جز اون دو سه روزی که به گفته خودشون کل شبکه مشکل داشته
    یه مشکل مودمم اینه دکمه پاور نداره من که کلی زیر و روش کردم چیزی نداشت
    واسه خاموش روشن کردنش باید از تو برق بکشیش بیرون
    Last edited by babak2002; 12-08-2017 at 23:29.

7. 2 کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دوستان من امروز اینترنتی ثبت نام کردم بعد ۵ دقیقه تماس گرفتن ادامه ثبت نانم نجام داد تو نقشه چک کرد خونه رو گفت برای نصب باهام تماس میگیرن قیمتم گفت 165.500 تومان گفت یه قبض محل سکونت لازمه من تهران سعادت آبادم اینترنت فعلیم نامحدود مخابرات 512 با سرعت دانلود 50 آپلود 10 واقعا اذیتم میکرد مخصوصاً تو آپدیتهای ماهانه ویندوز 10 عملا انگار نت نداشتم امید وارم شرایطم بهتر بشه مبین نت اذیت نکنه مصرف منم ماهانه 40 تا 50 گیگه البته شبا همش فیلم دانلود میکنم از تورنت تو ۵ ساعت نهابت ۱ گیگ دانلودمه روزام سایتایی که میرم ورزشی و فناوری هست که تو لیست که چک کردم داخلی حساب میشه خدا کنه تصمیم خوبی گرفته باشم در رابطه با مودم جدید نمیدونم برای من جدید میاد یا قدیمه بهتر یا بدتر اگه جدید بود تست میکنم به همه اساتید میگم تجربه امو چون واقعا تو انتخاب و تصمیم گیریم خیلی بهم نظراتتون کمک کرد سپاس از همه که وقت گذاشتید خوندبد ممنون

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    الان که اوج مصرف اینترنت هست من دارم با 3 مگ دانلود میکنم
    باز هم بستگی به منطقه شما داره
    راستی وقتی میان برای تست ملاک چه سرعتی هست واسشون ؟ مثلا چقدر اگه باشه تحویل میدن ؟ یا سرعت مهم نیست فقط سیگنالش مهمه ؟

10. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

راستی وقتی میان برای تست ملاک چه سرعتی هست واسشون ؟ مثلا چقدر اگه باشه تحویل میدن ؟ یا سرعت مهم نیست فقط سیگنالش مهمه ؟

پهنای باند حداقل 20 مگابیت و یا بیشتر.کمتر از 20 مگابیت تحویل نمیدن مگر با رضایت کتبی خودت

12. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

ببخشید میشه بگید از کدوم بسته ایرانسل خریداری کردید
    مودم 3G 4G هست یا TD-LTE ثابت؟
    مودم های 3G 4G که 250 هزارتومنه با 10 گیگابایت مودم ثابت TD-LTE هم بدون ترافیک هدیه 150 تومنه!
    فکر کنم شما td-lte ثابت گرفتی با بسته جدا؟
    کدوم بسته
    از اینجا گرفتم : y e l l o . i r
    Last edited by Vahid67; 13-08-2017 at 07:19.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پهنای باند حداقل 20 مگابیت و یا بیشتر.کمتر از 20 مگابیت تحویل نمیدن مگر با رضایت کتبی خودت
    ممنون ، بخواهم از طریق سایت ثبت نام کنم باید هزینه پرداخت کنم یا موقعی که برای تست امدن پول رو میگیرن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •