تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 858 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من این مودم رو چند روز پیش تازه خریدم.در محدوده ما انتن دهی 4 خونه از 5 خونه روشن میشه ولی در قسمت تنظیمات خود مودم که میرم،Signal Strength زده -94 dBm و همچنین Link Quality 17 dB داره که خیلی کم هستن.
    سوالم اینه که باتوجه به اینکه چراغهای انتن تقریبا پر هستند این اعداد Signal Strength برای همه همینقدر کم هست؟در غیر اینصورت باید چه کرد تا این اعداد کمی بالاتر بره چون خیلی پایینن و در نتیجه سرعت هم کم هست

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

منم این مشکل کندی موقعی که میخواد یه سایتی رو همون اولش وصل شه و لود کنه دارم. خیلی اعصاب خرد کنه که. بقیه این مشکلو ندارند؟
    دقیقا منم همین مشکلو دارم . پینگ عالی . تک کانکشن عالی . ولی متوجه نمیشم سرعت شروع لود خیلی کنده اما تا استارت لود میزنه به سرعت باز میکنه . یکی از دوستان گفت ایرانسل کلا روو گیت ها مشکل داره . اعصاب خورد کنه خیلی

3. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکلو دارم . پینگ عالی . تک کانکشن عالی . ولی متوجه نمیشم سرعت شروع لود خیلی کنده اما تا استارت لود میزنه به سرعت باز میکنه . یکی از دوستان گفت ایرانسل کلا روو گیت ها مشکل داره . اعصاب خورد کنه خیلی
    تست کن ببین با گوگل هم این مشکلو داری.

5. این کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تست کن ببین با گوگل هم این مشکلو داری.
    تنها سایتی که این مشکلو ندارم گوگل هست .

7. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

تنها سایتی که این مشکلو ندارم گوگل هست .
    من هم این مشکل را دارم (ADSL مخابرات اصفهان) و فکر کنم کلی و سراسری باشه و مربوط به تمام ISP ها بشه یکی کمتر یکی بیشتر.
    دلیلش را هم یک جا دیدم نوشته بودن به همین دلیل اجرای طرح جداسازی ترافیک داخلی و خارجی داره اتفاق میفته.
    چون تو این حوزه سواد ندارم بیشتر توضیح نمیدم که اشتباه نگم ولی انگار به DNS ها مربوط میشه و نحوه و روش تفکیک.

اگه بشه یک تاپیک زد شاید دوستان دیگه هم تجربه کرده باشن و علمشون بیشتر باشه بتونند بهتر توضیح بدن.

9. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

منم این مشکل کندی موقعی که میخواد یه سایتی رو همون اولش وصل شه و لود کنه دارم. خیلی اعصاب خرد کنه که. بقیه این مشکلو ندارند؟
    نمیدونم کدوم شهر هستید ولی شهر ما هم همین مشکل رو داره (شهر کرمانشاه). دو محله تست کردم همینطوره.
    همراه اول اینطور نبود.

11. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این همون چیزی که من پیش بینشو قبلا کرده بودم وقتی قرار به تفکیک بشه باید یه لیست خاصی برای ای پی های ایران تهیه بشه بعد هم که شما می خواهی سایت رو باز کنی باید روتر زیر ساخت اول چک کنه ای پی شما جزء کدوم دسته هست اگر ای پی ایران باشه از یه مسیر روتینگ صورت می گیره و اگر غیر ایران باشه از مسیر دیگه بنابراین این بار پردازشی باعث کندی لود صفحات میشه
    البته من این حرف رو صد در صد نمیزنم اما اینطور به ذهنم خطور می کنه
    این قضیه می تونه در وبگردی کلی هم تاثیر گذار باشه چون وقتی شما یه صفحه رو باز می کنی شاید نیاز باشه از چندین سرور با ای پی متفاوت اطلاعات بگیره که تمام اونها نیاز به پردازش داره
    زمانی که شما وی پی ان میزنی یه کانکشن ایجاد میشه و تمام درخواست ها از همون طریق میره که قبلا روتینگش صورت گرفته و نیازی به پردازش جدید نداره پس سرعت لود صفحات خیلی بالا میره چون درخواست های شما دیگه تک تک از روتر زیرساخت رد نمیشه

13. 8 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

این همون چیزی که من پیش بینشو قبلا کرده بودم وقتی قرار به تفکیک بشه باید یه لیست خاصی برای ای پی های ایران تهیه بشه بعد هم که شما می خواهی سایت رو باز کنی باید روتر زیر ساخت اول چک کنه ای پی شما جزء کدوم دسته هست اگر ای پی ایران باشه از یه مسیر روتینگ صورت می گیره و اگر غیر ایران باشه از مسیر دیگه بنابراین این بار پردازشی باعث کندی لود صفحات میشه
    البته من این حرف رو صد در صد نمیزنم اما اینطور به ذهنم خطور می کنه
    این قضیه می تونه در وبگردی کلی هم تاثیر گذار باشه چون وقتی شما یه صفحه رو باز می کنی شاید نیاز باشه از چندین سرور با ای پی متفاوت اطلاعات بگیره که تمام اونها نیاز به پردازش داره
    زمانی که شما وی پی ان میزنی یه کانکشن ایجاد میشه و تمام درخواست ها از همون طریق میره که قبلا روتینگش صورت گرفته و نیازی به پردازش جدید نداره پس سرعت لود صفحات خیلی بالا میره چون درخواست های شما دیگه تک تک از روتر زیرساخت رد نمیشه
    الان دقیقا همین بلا سره من اومده . با پ ر وک س ی مشکل کندی نیست . پیش بینیتون اینه مشکل موقتی هست یا اینکه دائم این شرایط زجر آور رو تحمل کنیم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان روی مودم خارجی zw101 میشه سیم کارت 4g همراه اول انداخت ؟ این کندی داره اذییتم میکنه . شاید همراه اول شرایط بهتر باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان روی مودم خارجی zw101 میشه سیم کارت 4g همراه اول انداخت ؟ این کندی داره اذییتم میکنه . شاید همراه اول شرایط بهتر باشه .
    بله قابل استفاده است.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. این کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •