ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد از شاتل لند؟
ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد از شاتل لند؟
5ترابایت![]()
جدیداً اینطوری شده
تا جایی که من فهمیدم اول کل فایل رو کامل و درست ریموت میکنه، بعد مقداری داده ی «بی خاصیت» به اون اضافه میکنه...
چون که این اختلاف حجم برای فایل شما زیاده پیشنهاد میکنم به پشتیبانی اطلاع بدین...
من هر کار کردم زیر بار نرفتن که مشکلی وجود داره!
اين افزايش حجم ها بنظرم ميتونه خطرناك باشه ها؟!!
ممكنه botnetي چيزي به فايل اضافه كنن و خيلي راحت و بي دردسر جاسوسي كامپيوتر هاي دانلود كننده رو بكنن.
گرچه براي isp ها جاسوسي كردن مشتريان يه چيز عاديه و همه ميدونن، ولي اين ميتونه جاسوسي رو يه مرحله بالاتر ببره
شايد بگين ديوونه شدم ولي فقط دارم حدس ميزنم و كلا از هيچ حجم اضافي بي موردي نبايد سرسري گذشت...
فايل زيپ هم افزايش حجم داره؟ بعد از اكستركت حجم اصلي فايل باقي ميمونه يا تغيير ميكنه؟؟
بله فایل زیپ افزایش حجم داره. فایل زیپ یک نکته ی مثبت هم داره
فرض کنید فایلی رو با نرم افزار winrar به فرمت zip یا rar فشرده می کنید. winrar برای هر فایل به صورت جداگانه مقدار « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » (CRC32) محاسبه میکنه. این الگوریتم برای تشخیص درستی (integrity) فایل مناسب نیست، بلکه برای تشخیص خطا در فشردگی فایل (یا در ریموت شاتل لند) استفاده میشه.
حال فرض کنید فایلی رو از شاتل لند یا از هر جای دیگه ای دانلود کردید
مطابق تصویر بالا اگر روی گزینه ی Test کلیک کنید (Alt+T) نرم افزار Winrar مقدار CRC32 رو برای فایل ها محاسبه می کنه و با مقداری که قبلا در فایل فشرده ذخیره شده (تصویر بالا) مطابقت میده. اگر مطابقت نکرد یعنی حتماً فایل دچار تغییر شده و پیغام خطا به شما نشون میده.
اما در مورد خطرناک بودن،
در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بودم که در فایلی که آزمایش کردم ابتدا فایل به صورت کاملاً درست ریموت شده سپس مقداری اطلاعات به درد نخور به آن اضافه شده. (شکل پایین)
فکر میکنم اون قسمت های به درد نخور اضافه شده از خود فایل اصلی هست. یعنی یه قسمت از فایل اصلی دوباره به انتهای فایل الصاق میشه. یعنی خطای برنامه نویسی هست.
ما می تونیم داده های بی مصرف رو از انتهای فایل حذف کنیم.
اول باید حجم فایل اصلی رو بر حسب بایت به دست بیاریم. تصویر زیر از فایلی است که هنوز به شاتل لند منتقل نشده. (نرم افزار IDM هست.)
حجم فایلی که از شاتل لند دانلود کردیم رو با راست کلیک روی فایل و انتخاب گزینه ی properties به دست میاریم.
با فرض این که تمام فایل های شاتل لند مطابق عکس دوم ریموت میشن با دستور shell لینوکس زیر فایل درست میشه:
که BYTES تفاضل دو حجمی است که در مرحله ی قبل به دست آوردیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این از این.
اما در شرایط خاصی می تونیم از درستی فایل ریموت شده در شاتل لند (یا هر جای دیگه) مطلع شیم به طوری که جای نگرانی باقی نمی مونه...
1- اگر فایل .torrent برای محتوای مورد نظرتان وجود دارد.
فرض کنیم فایل تورنت از منبع قابل اعتمادی به دست آمده.
هنگامی که این تورنت ساخته شده، هر فایل آن به چندین قطعه تقسیم شده و از هر قطعه هش SHA-1 حساب و در فایل تورنت ذخیره شده (از جزئیات درست آگاه نیستم ولی یه چیزی تو همین مایه ها هست!)
با نرم افزار هایی از قبیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده) میتونیم بفهمیم که کدام فایل دانلودی ما خراب است و این که کجای فایل (از کجا به بعد) خراب است.
چنانچه فایل با آنچه در فایل تورنت نوشته شده مطابقت داشته باشد نرم افزار به شما اعلام خواهد کرد.
مثال واقعی: یک فایل 116 گیگابایتی که به لطف دانلود منیجر های اندرویدی خراب شده بود، ابن نرم افزار خرابی های فایل را با دقت 16 مگابایت مشخص کرد. (در فایل های کوچک تر، دقت خطایابی می تواند بسیار بیشتر شود)
اگر قابلیت باینری اسپلیت (سایت فور آپلود خدابیامرز و ...) داشته باشید میتونید قسمت های خراب را دوباره دانلود کنید. یا اگر قسمت کوچکی خراب است، غیر شاتل لندی دانلود کنید
اگر مایل به نصب نرم افزار معرفی شده نیستید می توانید از کلاینت تورنت خود (μTorrent، BitTorrent و ...) کمک بگیرید.
اول تورنت را در کلاینت اضافه می کنید و پس از دانلود مقدار بسیار اندک آن، لیچ را متوقف می کنید.
سپس مقدار اندک دانلود شده را پیدا می کنید و با فایلی که از شاتل لند دانلود کردید جایگزین می کنید. (حتماً کپی کنید و Cut نکنید... خواهم گفت چرا)
سپس روی تورنت راست کلیک کرده و Force Re-Check را انتخاب کنید.
اگر فایلی خراب باشد از مکان خرابی به بعد حذف می شوند. گاهی اوقات نیز BitTorrent فایل های سالم را نیز حذف میکند(برای همین گفتم Cut نکنید تا فایل ها را دوباره جایگزین کنید و بار دوم فورس ری-چک کنید)
2-اگر Checksum هر فایل مورد نظرتان را دارید (MD5, SHA-1 و ...)
با این روش می توانید بفهمید فایل دانلود شده همان فایل مقصد هست یا نه. اگر پاسخ نه بود نمی توانید بفهمید کجای فایل درست دانلود نشده...
بسیاری سایت های انگلیسی زبان برای فایل های دانلودی Checksum قرار می دهند.
از میان سایت های فارسی زبان که می شناسم، صندوق بیان MD5 و فور آپلود خدابیامرز MD5 و SHA-1 ارائه می کنند
بنابراین اگر فایلی دانلود کردید، Checksum آن را داشتید و مایل بودید بدانید فایل دانلودی با Checksumمطابقت میکند یا نه به نرم افزاری چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتیاج دارید.
ابتدا در Run عبارت cmd را تایپ کنید. سپس به تصویر زیر توجه کنید!
هش به دست آمده را با آنی که در سایت مبدأ داده شده مطابقت دهید، اگر یکسان بود، فایل شما صحیح و سالم است.
موفق باشید.
Last edited by W0aaKC9; 04-07-2017 at 22:39.
بهترین روشی که فایل ریموت شده خراب نشه چیه ؟
اگر از سیستم شخصی هم مستقیما آپلود کنیم باز هم خراب میشه فایل و حجم زیاد میشه ؟
اگر نه میشه با سرور مجازی آپلود مستقیم کرد روی سرور و بعد زد دانلود ؟
در حال آپدیت پست قبلی بودم. بعد از دو ساعت لاگ اوت شدم و همه چی به باد رفت. اگر حوصلم شد می نویسم
پست 1367 آپدیت شد. هر که را طاووس خواهد جور هندستان کشد....
خیر!
نمی دونم
ولی انصافاً فکر بسیار خوبی بود![]()
Last edited by W0aaKC9; 04-07-2017 at 22:44.
فایل تصویری mkv.
اینا هر کاری هست خودشون انجام دادن. چون دیگه باگ اینجوری وجود نداره. خود شخص باید عمدا یک طوری سیستم رو بنویسه که مقداری داده به اون اضافه کنه و حجمش رو تغییر بده. زیر بار هم نمیرن چون خودشون خواستن که اینطور باشه حالا باید دید منطق شون چیه.
سلام
باید تو همه فایل ها حداقل 5 درصد ریکاوری rar بزارید که مشکلی پیش نیاد 10 درصد هم میشه گذاشت که مشکلی پیش نمیاد
و فایل راحت ترمیم میشه
به نظر شما این شاتل لند ممکنه یه روز درش تخته شه؟ من تازه سرویس اکو گرفتم و باورم نمیشه بتونم 5 ترا تو ماه دانلود کنم با این حساب دیگه به فورجی هم احتیاجی نیست چون هم حجم بالاست هم سرعت نسبتا خوبه ولی نمیدونم یه حسی بم میگه همیشگی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)