زمان تأخیر رو با cl نشون می دن. مثلأ cl5 ,cl4 .البته اگه یک رم در باس 1066 و یا در زمان تأخیر 4 بگیری خیلی بهتره و دستت هم در اورکلاک بازتره. در مورد کیفیت و اورکلاک supertalent چیزی نمی دونم.
زمان تأخیر رو با cl نشون می دن. مثلأ cl5 ,cl4 .البته اگه یک رم در باس 1066 و یا در زمان تأخیر 4 بگیری خیلی بهتره و دستت هم در اورکلاک بازتره. در مورد کیفیت و اورکلاک supertalent چیزی نمی دونم.
مشخصات رم من كه الان مدل اپيسر هست اينه
ميشه نظرتون رو بگيد و فكر مي كنيد بهترين رمي كه ميشه خريد با قيمت نهايت 25 هزار تومان ( يك گيگ) چي ميتونه باشه توي بازار
![]()
Last edited by daneshjooyan; 13-11-2008 at 18:31.
فرکانس رمتون چنده؟؟؟؟ 415؟؟؟ احتمالأ cool in qiute رو شنه و فرکانس رو تحت تأثیر قرار داده.
اگه فرکانس رمتون 800 هست نگهش داریم و اگر بعدأ اذیتتون کرد عوضش کنید.
Last edited by alborz_k; 13-11-2008 at 18:30.
بله اون cool quit فعاله
نه باسش 667 هست كه به نظرم براي سيستم جديدي كه ميخ وام بگيرم ضعيفه
اگه فکر می کنید که تا یک مدت دیگه پول به دستتون می رسه که رم بخرید ، همین ها رو فعلأ نگه دارین. در غیر این صورت عوضشون کنید.
دوستان عزیز توجه کنند ، اینجا تاپیک مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک هست ، برای مشاوره برای خرید قطعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید .
از کاربران فعال انتظار میره ، اینگونه مسائل رو حتما به تالار های مربوطه ارجاع بدهند .
با تشکر .
به نظر شما اين رمهاي ارزان قيمت بازار مانند kingeston در اوركلاك پردازنده محدودت و مشكلي ايجاد نمي كنه؟؟
همون طور که مهدی هم گفت اینجا جای بحث سر قیمت و کالا نیست ولی چون انتخاب درست قطعات توی اورکلاک موثره این هم باید لحاظ بشه.
در مورد قابلیت اورکلاک بر میگرده به چیپ های به کار رفته روی رم ها که معمولا در رم های value , low -end از جیپ های ارزان تری استفاده میشه که به طبع اورکلاک پذیری رو هم میاره پایین. هر شرکت در همه ی رده ها محصولاتی ارزه میکنه. مثلا همین kingstone هم رم های قوی برای اورکلاک داره.
در کل فعلا در پک های 2 گیگابایتی PC2-6400 رم های Ballistic Tracer ها بسیار خوب جواب دادن.
برای حجم های بالاتر میتونید سراغ برندهای گران تری مثل Corsair یا ّOCZ برید.
با عرض سلام
مشخصات سیستم من اینه
Cpu;q6600 Whit Tuniqtower120
M.b;p5q
Ram;csx 2*2gb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Timing5-5-5-16
من Fsb سی پی یو را روی 333 قرار میدم واینطوری Coreclock 3000 بدست میاد
نسبت Fsb;dram روی5;4 در Cpuz نشون داده می شه و Dram Fru;417.5 نشون داده می شه ایا رمهای من در وضعیت اور یعنی در 1066 قرار گرفته اند
سلام به همگي
براي اوركلاك كردن cpu به نظر شما يه cpu e5200 با يه ram با كيفيت بالا و زمان تاخير كم بخرم بهتره يا اينكه cpu e7200 به اضافه يه ram مثلا ارزون تر و كم كيفيت تر؟؟؟؟ كدام فكر مي كنيد نتيجه بهتري مي ده در اوركلاك؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)