این که چیز جدیدی نیست. همون قضیه ی نامه واسه سرعت بالاتره. به زیر 18 سال که به اسم خودش سیم کارت نمیدن میده پدر یا مادر واسش بگیرن.
این که چیز جدیدی نیست. همون قضیه ی نامه واسه سرعت بالاتره. به زیر 18 سال که به اسم خودش سیم کارت نمیدن میده پدر یا مادر واسش بگیرن.
من زنگ زدم ۷۰۰ گفت
حداقل سرعت۱۲۸کیلو بایت بر ثانیه هست و حداکثر سرعتش۲مگ هست
خدایا یعنی میشه میشه منم سرعت بالا تجربه کنم
با این سرعت فعلی ایرانسل پدرمون درامده اصلا اعصاب نذاشته
خدایا زود تر ۱شهریور را برسون
اگر تعرفه مثل همین بسته های GPRS باشه , احتمالا محدودیت سرعت هم نباید باشه.(چون در مورد سرعت چیزی نگفتن!)
با این برنامه میتونید مکان تقریبی آنتن رو پیدا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز میدان ولی عصر تهران
بجز تالیا همه 3G دارن.
SONY XPERIA Z2
بچه ها این عکس آنتن ایرانسل نزدیک خونمونه تو اصفهان زیرش که واسادم با EDGE حتی به openvpm وصل شدم و فیسبوکم باز کردم ولی همون طور که میبینید هیچی روش نیست و مشخصه نسل 3 روش نصب نشده
![]()
در مورد سرعت ایرانسل داره سرعت بالا میده اما دوستان ول نمیکنن ظاهرا دوس دارن سرعت هرچه زودتر کم شه!
پ.ن: اینا رو آپلود حساسن برا همین به احتمال زیاد آپلود رو پایین میبندن اما امیدوارم اینطور نباشه و بتونیم از سرویس های Cloud بهره ببریم.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
700 از این چیزا خبر نداره تا وقتی رسما هنوز راه اندازی نشده, اینام مثل اپراتورای 2020 مخابراتن که حتی از تعرفه هایی که تو سایتشون زدن هم خبر نداشتن!)
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
شما باید حقوق پایه اون کشور رو در نظر بگیرید. برای مثال کشوری که کارمندش ماهی 5 میلیون حقوق میگیره 40 تومن پولی نیست براش ، کشوری که کارمندش ماهی 1 میلیون حقوق میگیره 40 تومن خیلیه براش.
Last edited by Reza kheyri1373; 19-08-2014 at 19:37.
خدا کنه اول شهریور ما این نباشه الان اینجا یه BTS هست که روش تجهیزات نسل جدید سوار هست یا برو بکس تهران پارسی لوله پولیکا کردن تو آنتن دارن دانلود میکنن یا قدرت سیگنال مشکل داره اما من 3 خط آنتن دارم
رایتل
![]()
Last edited by isbn; 19-08-2014 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)