تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 175 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رییس بارسلونا به صحبت در مورد خرید نیمار و اخراج مدیر ورزشی این باشگاه پرداخت.

مدافع ۲۸ ساله بایرن‌ مونیخ به سه مهاجم خطرناک بارسلونا هشدار داد در دیدار دو تیم به آنها اجازه خودنمایی نخواهد داد.

کاپیتان تیم فوتبال بارسلونا می‌گوید شکستی که تیمش پنج سال پیش در نیوکمپ به کهکشانی‌ها تحمیل کرده، به‌یاد‌ماندنی‌ترین مسابقه‌ای است که او برای آبی‌و‌اناری‌پوشان کاتالونیا انجام داده است.

داوران ایتالیایی دیدار بارسلونا و بایرن‌مونیخ از دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را قضاوت می‌کنند.

2. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

متئو بازی برابر بایرن را از دست داد
    جرمی متئو، در بازی چهارشنبه مقابل بایرن، در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی نخواهد کرد. او در تمرینات امروز از ناحیه تاندون آشیل دچار مصدومیت شد و به طور قطع، بازی مقابل ژرمن ها را از دست خواهد داد؛ اما لوییز انریکه بازیکنان مناسبی برای جایگزینی او دارد. مونیر، مهاجم تیم ب نیز امروز در تمرینات تیم، شرکت کرد.

4. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ارتباط با بایرن مونیخ، از مارک هیوز تا پپه رینا
    مارک هیوز، پاتریک اندرسون، ون بومل، پپه رینا و تیاگو آلکانترا پنج بازیکنی هستند که برای هر دو باشگاه بازی کرده اند.

همچنین در کادر مربیگری بایرن مونیخ نیز چهره های مشهوری به چشم می آیند که قبلا عضوی از خانواده بزرگ بارسلونا بوده اند. مانند پپ گواردیولا، دمنیک ترنت و کارلس پرانچات. همچنین بازیکنی نظیر تیاگو آلکانترا، پپه رینا و پیش از آن مارک هیوز، ون بومل و پاتریک آندرسون برای بارسلونا بازی کرده اند.

مارک هیوز

این فوتبالیست اهل ولز، سال 1986/87 پس از ترک منچستر به نیوکمپ آمد و در 35 بازی که تحت هدایت تری ونبال و برای آبی و اناری ها داشت، 5 گل به ثمر رساند. او پس از ترک بارسلونا یک سال در بایرن مونیخ بود و حالا مدیر تیم استوک سیتی می باشد.

پاتریک اندرسون

تنها اندرسون است که از بین این 5 بازیکن، از بایرن مونیخ به بارسلونا آمده است. او از سال 1991 تا 2001 برای باوارایی ها بازی کرد و یک جام لیگ قهرمانان اروپا را نیز با این تیم فتح کرد. پس از آن؛ مونیخ را به مفصد اسپانیا ترک کرد. در برخی از بازی ها به جای انریکه به میدان آمد؛ البته در ان برهه از زمان که بارسا تحت هدایت رکساچ و بعد از آن ریکارد بود؛ هیچ گاه به طور منظم برای آبی و اناری ها بازی نکرد. او از سال 2001 تا 2004 فقط 29 بازی برای بارسایی داشت.

مارک ون بومل

این بازیکن خط میانی سال 2005/06 به نیوکمپ آمد. در 38 بازی که این بازیکن تحت هدایت ریکارد برای آبی و اناری ها داشت، نقش بسیار مهمی در ترکیب داشت و از بازیکنان تاثیر گذار تیم محسوب میشد. بازی با آرسنال در پاریس - فینال لیگ قهرمانان اروپا - آخرین حضور این بازیکن دوست داشتنی آبی و اناری ها برای بارسا بود. پس از آن به مونیخ رفت و از سال های 2006 تا 2011 برای بایرن بازی کرد. سال 2006 در چهار چوب بازی های لیگ قهرمانان اروپا، آخرین بازگشت او به نیوکمپ بود.
    تیاگو آلکانترا

این جوانی لامسیا که توسط پپ از بارسا ب به تیم اصلی آمد، پس از خداحافظی گواردیولا با بارسا، به همراه او 14000 کیلومتر سفر کرد و نیوکمپ را به مقصد آلیانز آرنا ترک کرد. حالا او به بلوغ فکری خوبی رسیده و یکی از مهر های ارزشمند پپ می باشد. شاید برگشت به نیوکمپ و ملاقات با برادرش رافینیا، برای او جالب باشد.

پپه رینا

این دروازه بان محصول لاماسیا است که سال 2001 به تیم اصلی راه یافت. به علت مصدومیت شدید از ناحیه دست آن هم فقط وقتی 18 سال سن داشت، مجبور به ترک تیم اصلی شد. آن موقع بازیکنی دیگر از این خانواده برای آبی و اناری ها بازی می کرد. میگوئل رینا سال نخست 11 بازی و در سال دوم 19 بازی برای آبی و اناری ها انجام داد.

پپه رینا سال 2002 تا 2005 در ویارئال بود و پس از آن به مدت 8 سال در لیورپول بازی کرد. یعنی بین سال های 2005 تا 2013. حالا او به بایرن مونیخ آمده و نیمکت نشین نویر می باشد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: ابوالفضل رستگار / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

جوزپ ماریا بارتومئو با اطمینان سخن می گوید
    مدیر عامل باشگاه اف سی بارسلونا طی یک مصاحبه مطبوعاتی درمورد مسائل مختلفی از جمله خروج ژاوی و دنی آلوز و نیز بازگشت پپ گواریدولا به نیوکمپ صحبت کرد.

جوزپ ماریا بارتومئو در مصاحبه ای که با کانال اسپورت3 داشت گفت: «ما در وضعیت مطلوبی هستیم؛ سه بازی مهم در لیگ و نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا پیش رو داریم که برد در هر سه آن ها لازم است. ما هیچ نگرانی درباره تیم نداریم چرا که آن ها خوب بازی می کنند، سخت تلاش می کنند و نتایجی که بدست می آورند راضی کننده است، با توجه به این شرایط به اهداف مورد نظرمان می رسیم. ما از عملکرد آن ها خوشحالیم».

آینده لوئیز انریکه

«او با ما قرارداد دارد و نمی توانیم فصل آینده را بدون او تصور کنیم. ما از همکاری با او و نتایجی که همراه تیم کسب می کند خشنودیم».

نیمه نهایی لیگ قهرمانان

«بایرن مونیخ یک تیم بزرگ و پر ستاره است. همچنین پپ گواریدولا، سرمربی آن ها کسی است که تیم ما را به خوبی می شناسد و از نقاط ضعف و قوت ما آگاه است. در های نیوکمپ همواره به روی گواردیولا و همه کسانی که برای باشگاه زحمت کشیده اند، باز است».

لوئیز سوارز

«باشگاه و تیم، هر دو به او نیاز دارند. خوشحالم که او برای اولین بار هت تریک کرد. سوارز برای تیم تلاش زیادی میکند و حضورش در میان بازیکنان، روحیه تیم را افزایش می دهد».

دنی آلوز

«ما می خواهیم او در تیم بماند و هنوز در حال مذاکره با او هستیم. من میدانم که هم او دوست دارد در باشگاه بماند و هم باشگاه می خواهد که او بماند. او یک بازیکن مهم و کلیدی است و با نمایش های بی نظیر خود در بسیاری از بازی ها به تیم کمک شایانی کرده است».

ژاوی هرناندس

«او یک اسطوره افسانه ای است، روش ها و تکنیک های زیادی بدست آورده و هنوز هم قادر به کسب عنوان های بیشتری می باشد. او تصمیم قاطعانه ای گرفته و روی حرف خود نیز مصمم است، اما او حق دارد برای آینده خودش تصمیم بگیرد و من نیز به نظر او احترام می گذارم».

نایک

«من واقعا از نایک راضی هستم و امیدوارم سال های بیشتری با آن ها همکاری داشته باشیم، اما قرارداد فعلی ما کمی منسوخ شده است. دنیای فوتبال پیشرفت می کند و نایک با حمایت از بارسا به تیم کمک می نماید، اگرچه تنها سه سال دیگر تا پایان قرارداد با این برند باقی مانده است».

انتخابات

«من از اینکه خواستار انتخابات شدم، پشیمان نیستم. ما وقتی تصمیمی می گیریم باید عواقب آن را نیز در نظر گرفته و آن ها را قبول کنیم. تاریخ انتخابات هم بستگی به تاریخ آخرین بازی تیم دارد، تا زمانی هم که تیم در حال بازی باشد من تاریخی برای انجام این امر اعلام نمی کنم».

بارسا ب

«تیم دوم بارسا بازی های چشمگیر، بازیکنان بی نظیر و با استعدادی دارد، اما نکته اصلی این است که آن ها هنوز در حال یادگیری و آموزش هستند. میانگین سنی آن ها نیز 19 سال است».

مترجم: مبینا پولایی / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینفوگرافی چه جالبه - همه چی بارسا مسیه

مسی: ما وقتی پپ اینجا بود یک دوره عالی داشتیم. جام های زیادی بردیم و من بسیار رشد کردم. آن زمان من به عنوان فوتبالیست بیشترین رشد را داشتم.

وتی او اینجا بود رابطه عالی داشتیم. از وقتی بارسلونا را ترک کرد چند دفعه دیدمش، ولی در حال حاضر هیچ رابطه ای نداریم.

گواردیولا ما را میشناسد، به خوبی ما را میشناسد. ما شانس این را داشتیم که با او جام های زیادی ببریم. بر اساس ارزشی که گواردیولا برای باشگاه وقتی مربی بود دارد، فکر میکنم استقبال خوبی از او شود. او برای باشگاه زحمت زیادی کشیده است و از اینجاست، ولی فکر میکنم هواداران باشگاه را حمایت کنند و میخواهند که برنده بازی شویم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اینفوگرافی چه جالبه - همه چی بارسا مسیه
    سینا اگه دقت کرده باشی این فصل تمام اینفوگرافیایی که باشگاه داده تو رقابتای مستقیم دوتا تیم توی چمپیونز مسی همه کاره بوده(یه اینفو هم با تیم پاریس سن ژمن بود)!!
    با اینکه به نظر میرسه این فصل لوییز انریکه تو جای خوبی از مسی استفاده نمیکنه و نمیتونه از تمام پتانسیلش استفاده کنه

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

گواردیولا: «مسی غیر قابل کنترل است»

پس از مدت ها گواردیولا به نیوکمپ برگشته است و حالا به عنوان سرمربی بایرن مونیخ، مقابل شاگردان اسبق خود قرار خواهد گرفت. او در کنفرانس مطبوعاتی اذعان داشت که بازی فردا شب برای او و تیمش، آسان نخواهد بود. همچنین به توصیف ستاره آرژانتینی بارسا، لئو مسی پرداخت و گفت او غیر قابل توقف است.

بازگشت به بارسلونا

«در اینجا خاطرات زیادی دارم و این برای من فوق العاده است که دوباره به بارسلونا برگشته ام. من 30 سال از عمرم را اینجا بوده ام و حالا به عنوان سرمربی بایرن مونیخ به نیوکمپ برگشته ام. بازی در اینجا آسان نیست و یک چالش بزرگ برای رسیدن به برلین خواهد بود. من پس از چهار سال، برای نخستین بار به اینجا آمده ام. البته این می تواسنت زود تر از این نیز رخ دهد».

ادای احترام؟ من برای پیروزی آمده ام اینجا

«من برای ادای احترام به اینجا نیامده ام، ما برای پیروزی و رسیدن به برلین اینجا هستیم. البته این بازی، یک بازی عادی نیست».

کنترل مسی

«من شک دارم که بتوانیم موفق به این کار باشیم، وقتی لئو پا به توپ است، توقف ناپذیر است».

توقف بارسلونا

«سیستم های دفاعی خیلی کمی هستند که می توانند این بارسا را کنترل کنند. ما باید اینجا به گل برسیم، فقط دفاع کردن دشوار است. من فکر نمی کنم که بازی فردا 0-0 تمام شود. البته در فوتبال هر چیزی ممکن است».

«در این بازی ستار هایی چون مسی، سوارز و نیمار تعیین کننده می باشند، من برای این بازی یک ایده داشتم که پس از تماشای بازی بارسا، کمی نظرم عوض شد».

خوشحالی بعد گل

«خوشحالی بعد از گل؟ هیچ چیز معلوم نیست. احترام من برای بارسلونا ربطی به خوشحالی پس از گل ندارد».

مصدومان

«اگر قرار بود بخاطر مصدومانمان شکایت کنیم، هیچ گاه قهرمانی بندسلیگا را به دست نمی آوردیم».

«من نمی دانم که این بازی سخت ترین بازی من است یا نه، ولی قطعا کار دشواری داریم».

تیاگو

«او واقعا خوشحال است که به اینجا بازگشته است. این احساس ما بخاطر این است که مدتی در اینجا زندگی کرده ایم».

مترجم: ابوالفضل رستگار / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ژاوی: «پیروزی "دست" بهترین تجربه من در فوتبال بود»
    ژاوی و علاقه اش به بازی برای اتلتیک بیلبائو

ژاوی در یک مصاحبه طولانی در با روزنامه ای اسپانیایی، به یادآوری لحظات مهم دوران حضورش در بارسا پرداخت: بازی های ویژه و خاص، الگوهای دوران جوانی اش و مربیانی که با آن ها کار کرده است. ژاوی به عنوان بازیکنی که 17 سال در تیم اول بارسا حضور داشت، پیشرفت های بسیاری داشته است، مقابل بازیکنان بزرگی قرار گرفته است و آمد و رفت مربیان مشهور بسیاری را دیده است.

در مورد الگوهای دوران جوانی اش می گوید: «وقتی جوان تر بودم، برند شوستر را الگوی خود می دانستم. وقتی پست هافبک مرکزی را برای بازی انتخاب کردم، همواره بازی های او را تماشا می کردم و سعی می کردم مانند او بازی کنم. بعد ها اما سعی کردم مانند پپ باشم: سبک پاس های تک ضرب او، طرز سرعت بخشیدن او به بازی، طرز آرام کردن بازیِ او، حالات فیزیکی اش برای دریافت توپ، در نظر گرفتن همه زوایا پیش از دریافت توپ».

وقتی از او در مورد بازی مورد علاقه اش پرسیده شد، او صراحتا و بدون هیچ مکثی پاسخ داد: پیروزی دست (5 تایی کردن) مقابل رئالِ مورینیو در سال 2010. مرد کاتالانی در این باره توضیح داد: «اوج کار ما، بهترین دستاورد ما، پیروزی 5-0 مقابل رئال مادرید بود. هیچ چیز با آن قابل مقایسه نیست؛ اگرچه پیروزی 6-2 هم فوق العاده بود. عجب بازی فوق العاده ای! عجب سلطه ای! ما در تمام طول بازی توپ را در اختیار داشتیم. وقتی توپ را از دست می دادیم، فورا آن را پس می گرفتیم. این عالی ترین درجه یک بازی فوتبال بود. وقتی در پایان نیمه اول، 2-0 پیش افتادیم، بازیکنان مادریدی شدیدا ناراحت و عصبانی بودند. ما با سرعت به رختکن رفتیم. برای شروع نیمه دوم لحظه شماری می کردیم... ما حتی می توانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم. ما آن ها را صلاخی کردیم، به خاطر هر چه که تا آن زمان در مورد ما می گفتند».

بهترین استادیومی که در آن بازی کرده ای؟ به طور قطع، برای ژاوی پاسخ نوکمپ است: «بهترین ورزشگاه در جهان. وقتی در آن حضور پیدا کنی، از آنچه هست، بزرگتر به نظر می آید. برنابئو هم ورزشگاه بزرگی است و بازی کردن در ان لذت بخش است. همچنین سن مامس؛ قدیم و جدید».

گفتیم سن مامس! آیا می دانستید که ژاوی علاقه زیادی به بازی در اتلتیک بیلبائو دارد؟ «من بیلبائو را دوست دارم. من در کریسمس و برای بازی دو تیم منطقه باسک و کاتالونیا به این شهر سفر کردم. با اینکه کلاه بر سر داشتم، مردم جلوی من را در خیابان می گرفتند. آن ها با من بسیار مهربان بودند. واقعا دوست داشتم که چند فصلی را برای این تیم بازی کنم».

دوران بازیگری ژاوی، پر از سختی بوده است. زمان زیادی سپری شد تا مربیان او بفهمند که او در چه پستی و چگونه می تواند بهترین نمایش را برای تیمش داشته باشد. «من در حالی در سال 2008 توانستم توانایی واقعی خود را به نمایش بگذارم که 10 سال از حضورم در تیم اصلی می گذشت. ورق زدن خاطرات گذشته، مرا به خنده می اندازد. آن ها می گفتند که من ساکن هستم. می گفتند حضور ادگار داویدز سبب شده تا من خوب به نظر بیایم. می گفتند تنها می توانم توپ را از منطقه ای به منطقه دیگر بفرستم. آن ها مرا "برف پاک کن" صدا می زدند».

او همچنین در مورد مربیان گذشته اش، شامل لوییز آراگونس (که رابطه فوق العاده ای با او داشت)، لوییز فن خال (که اولین فرصت حضور در تیم اصلی را به او داد)، گواردیولا (که در دوران او، ژاوی بهترین نمایش های خود را نشان داد)، رایکارد (تغییر بزرگ) و خوان ویا (کسی که ژاوی اعتقاد دارد که از او بیشتر از هر کسی یاد گرفته است) سخن گفت.

لوییزیتو معتقد است که فینال لیگ قهرمانان، یک ال کلاسیکو خواهد بود

لوییز سوارز (نسخه پیر شده)، اسطوره بارسلونا و تنها بازیکن اسپانیایی برنده توپ طلا، که شنبه گذشته در حالی تولد خود را جشن می گرفت که هم نامش یک هت تریک برای بارسا ثبت کرده بود، معتقد است فینال لیگ قهرمانان می تواند یک ال کلاسیکو باشد.

او در مورد جشنی که باشگاه برای روز تولدش ترتیب داده بود سخن گفت: «شما هر روز اینقدر باشکوه تولد خود ا جشن نمی گیرید. باشگاه با دادن پیراهن شماره 10 لیونل مسی به من، در حالی که نام خودم پشت آن نوشته شده بود، و همچنین حضور آندرس اینیستا، مرا غافلگیر کرد. اینیستا بازیکنی است که من از تماشای بازی او لذت می برم. زیرا دید او در بازی، مانند من، وقتی برای بارسا بازی می کردم، است».

او همچنین در مورد فینال احتمالی لیگ قهرمانان اروپا گفت: «احساس می کنم که یک فینال تمام اسپانیایی دیگر در راه است. این واقعا عجیب است که در 60 فینال گذشته این رقابت ها، هیچ تقابل بارسا-رئالی را تماشا نکرده ایم. زمانی که من در بارسا بودم، چند بار نزدیک بود که این دیدار در فینال لیگ قهرمانان رقم بخورد، اما این اتفاق نیفتاد. به نظر من زمان آن رسیده است. آن ها از حریفانشان بهتر هستند؛ بایرن با وجود ترکیب بسیار خوبی که دارد، نسبت به قبل، ضعیف تر شده است».

او همچنین واضحا ابراز داشت که بارسلونا شانس بیشتری از آلمان ها برای صعود به فینال دارد: «من فکر می کنم آن ها در همه بازی ها، شانس بیشتری برای پیروزی دارند. همه چیزهای مورد نیاز یک تیم فوتبال، در بارسا وجود دارد، خصوصا در خط حمله. با مثلث خط آتش خود، آن ها همواره به جلو می تازند و هیچ چیز نمی تواند متوقفشان کند».

مترجم: سید سجاد زرگرنتاج / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by runner; 06-05-2015 at 14:04.

18. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

انریکه: «این جذابترین بازی فصل اروپاست»

لوییز انریکه در نشست مطبوعاتی پیش از بازی مقابل بایرن مونیخ عنوان کرد که در بازی چهارشنبه شب هیچ تیمی نسبت به دیگری برتری ندارد.

لوییز انریکه سرمربی بارسلونا با بیان اینکه بازی چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ در نیوکمپ، دیدار فوق العاده ای خواهد بود، یاد آور شد: «تنها یک توپ در زمین وجود دارد و هر دو تیم خواهان تصاحب آن هستند. خواهم دید که چه تیمی بهتر اوضاع را کنترل خواهد کرد. در حال حاضر این جذابترین بازی فصل اروپاست». هر دو تیم از تاکتیک مشابهی در دیدار فردا شب بهره خواهند برد و انریکه در این باره عنوان کرد: «جزئیات سرنوشت این بازی را مشخص خواهند کرد. واضح است بازیکنان با مهارت زیادی داریم که می توانند تفاوت ها را در چنین دیداری رقم بزنند، اما ما در خط دفاعی نیز عملکرد قاطعی که مجموع این دو عامل باعث قدرتمند تر شدن تیم می شود».

با وجود اینکه قهرمان آلمان با انبوهی از بازیکنان مصدوم پا به این بازی خواهد گذاشت، انریکه تاکید کرد: «ترکیب بایرن به قدری کافی قدرتمند است که بتواند جای غائبین را پر کند. پپ کارهای فوق العاده ای در بایرن انجام داده و به این تیم ایده های شخصی خود را اضافه کرده است. من از انسجام آنها در خط حمله و استحکامشان در خط دفاعی بسیار خوشم می آید».

بازگشت گواردیولا

البته بازگشت پپ به نیوکمپ، اهمیت این بازی را دوچندان می کند، اما انریکه تاکید کرد: «ما تنها به این بازی نمی رویم تا پپ را شکست دهیم. البته از دیدن او خوشحالم می شوم، اما بازیکنانم به خوبی اهمیت این بازی را درک می کنند و می دانند که ما باید به فینال صعود کنیم. بازی بسیار بزرگی پیش رو داریم؛ دیداری که تنها در مورد افراد خاص نیست».

در ادامه مهمترین نکته نظرات انریکه را مشاهده می کنید.

«این موضوع که ما گلهای بسیاری به ثمر رسانده و گلهای کمی نیز دریافت کرده ایم، نشان می دهد که ما حریف منسجمی هستیم. ما همه با هم حمله و دفاع می کنیم. این کلید موفقیت ماست».

«از آنجا که پپ را می شناسم، می دانم که او تلاش می کند تا شب سختی را برای ما رقم بزند. اما مشکلاتی که سایر تیمها در طول فصل برایمان ایجاد کرده اند را نیز حل کرده ایم و با تفکری مشابه قدم به دیدار مقابل بایرن خواهیم گذاشت».

«فکر نمی کنم که هیچ تیمی شانس بیشتری برای پیروزی داشته باشد. مانند گذشته بازی می کنیم، زیرا روش بازی دیگری را نمی دانیم. مطمئناً بازی در خانه و حمایت هواداران باعث قدرتمند تر شدن ما می شود، اما ما در بازی برگشت نیز با همین سبک به میدان خواهیم رفت».

«تراشتگن در درون دروازه تسلط داشته و از بازی با پای بسیار خوبی برخوردار است. شخصیت بزرگی دارد و به خوبی می تواند با فشارها دست و پنجه نرم کند. ما از سال اول او رضایت کامل داریم. مارک هنوز جوان است و آینده درخشانی پیش رو دارد».

مترجم: غلامحسین صبوری / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •