ارش اون موقع که برای وبگردی فقط از تپش استفاده میکذدی ماهی چند گیگ میشد ؟ احساس میکنم این فارا هم مثل مخابرات میمونه تا دوتاپیج باز میکنی زود تموم میشه
ارش اون موقع که برای وبگردی فقط از تپش استفاده میکذدی ماهی چند گیگ میشد ؟ احساس میکنم این فارا هم مثل مخابرات میمونه تا دوتاپیج باز میکنی زود تموم میشه
بستگی به وبگردی تون داره من معمولا۳ تا ۵ گیگ میگرفتم
الان هم فارا حجم خوریش خیلی خوبه با این سرعتی بالایی که می بنده ازش راضیم حدودا ماهی ۶ گیگ مصرف میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلیه .اخه من با 128 نامحدود راصد کلی دانلود کردم و تمام وبگردیم رو هم دارم باهاش انجام میدم بعد از 25 روز 1.70 گیگ مصرف شده اما فارا فقط 7 تا تست گذاشتم 780 مگ مصرف شده![]()
تست کردن که معیار درستی نیست و نمیشه با وب گردی مقایسه کرد مثل اینه که بخوای سرعت فراری رو با پراید مقایسه کنی
حتما تست از سرور خارجی بوده واضح که اینقدر از حجمت رو میخوره
متاسفانه تجربه نداشتم.اما فکر نکنم زیاد تاثیر داشته باشه.
فرکانس های پایین قوی هستن.فرکانس های بالا بیشتر تاحت تاثیر شرایط آب و هوایی قرار میگیرن.
فکر کنم آرش استفاده کرده تو زمستون
والا من که توی گرما و خاک شدید یا شرجی ۱۰۰ درصد هیچ تاثیری حس نکردم زمستان که چیزی نیست
البته فاصله من با دکل ها کم بوده...
ما نمیتونیم با آرش مقایسه کنیم چون اون توی اپارتمان بوده و سیگنالش قوی بوده .من و شما که ویلایی هستیم قضیمون یکم فرق میکنه
ارش پس یعنی این مقدار حجمی که با 128 نامحدود راصد مصرف کردم اگه با 512 طلایی بخوام مصرف کنم یکیه یا اون چون سرعتش بالاتره ترافیک بیشتری مصرف میشه ؟
اره بیشتر میشه
۲ مگ رفاتک که داشتم ۱ گیگ حجمش مثل ابخوردن تو سه روز تموم میشد چون تو روز پهنای باند رو ۵ مگ بود
والی فارا با اینکه روی ۲-۳ مگ هست حجم خوریش قابل قبوله
Sent from my iPad using Tapatalk
اگر بخام مصرفم برای وبگردی 4 گیگ در ماه باشه پهنای باند واقعی چقدر باشه خوبه که ترافیک زود تموم نشه ؟
دیروز نصاب راصد اومد خودم خونه نبودم نتونست یه ای پی دستی وارد کنه که صفحه ورود نانواستیشن رو بیاره گفت دستگاهتون خرابه 15 تومن گرفت رفت
:banghead:
میشه خودم به دکل راصد وصل بشم یا دوباره باید بگم بفرستن یکی دیگه رو ؟
Last edited by parham_7; 07-10-2014 at 23:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)