تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 752 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

وب سایت شرکت اواسان نماینده akg چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب تو خواب نمیتونم از فول سایز استفاده بکنم پسر خوب ! ...
    بله ما in ear ام گوش میکنم ...
    485 رو من 4 ماه پیش 120 تومن گرفتم باز خواستی زنگ بزن بپرس موجودی هم باید داشته باشن ولی این اچ دی 555 از بهمن موجودی ندارن و نمیارن چون بهمن هم میخواستم بگیرم نداشتن که این رو گرفتم ...
    ..
    من که گفتم k701 میگیرم واقعا چیز معرکه ای هست البته نمیدونم قبولش داری یا نه ! ...
    هر چی شما میگی خوبه حتما خویه هرچی هدفون بوده زیر و رو کردی حتما کلی دلیل داری که میگی خوبه.
    من اگه تو ایران پول هدفون بدم فقط پول akg میدم چون تنها برندی هست کی درست حسابی وارد ایران میشه و مطمئنم که اصل هست و به قیمت جهانی هم ارزه میشه ولی مثلا سنایزر تو این سال ها کلی تقلبی وارد بازار شد و بقیه هم که کلا تعطیل.
    akg برند محبوب من نیست ولی بی اغراق تنها برند معتبر تو ایران هست.
    701 واقعا دویست و خورده ایی تومن می ارزه واقعا اواسان شرکت خوبی هست. تنها شرکتی هست تو تجهیزات صدا که قیمت منصفانه ایی داره و حتی گاهی کمی کمتر از قیمت جهانی(با احتساب این که شما از جای دیگه بگیری پول حمل وگمرک با شماست چون تو عموم کشور ها مردم اینترنتی خرید میکنند.)

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی از قیمت سری K ای کا جی خبر داره؟؟؟مدل های این ایر مد نظرم هست...تو ایران کجا میشه تهیشون کرد؟؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

AKG منظورتون هست ؟ ... همونطور که دوستمون هم گفتن تو این برند نمایندگی معتبر و منصف شرکت اواسان هست ...
    تو این رده هم این برند مدل های مختلفی داره از جمله میتونم : ( در ضمن محدوده قیمتتون رو هم بگید چون اصولا قیمت های هدفون های AKG با توجه به کیفیت خوب و ... کمی بالاتر هست )

............
    اره داداش این اواخر یه سری سن هایزر هدفون های تقلبیش وارد ایران و توسط نمایندگی هم به فروش رفت و من تو خرید این 485 خیلی دقت کردم پارسال تابستون تو انجمن سر این موضوع کلی بحث بود ! ...
    بله K-701 با قیمت حدود240-250 واقعا می ارزه طوری هست که پشیمون نمیشه و واسه کسایی که حرفه ای هستن و استفاده زیاد میکنن واقعا قابل قبول هست و یه هدفون Dynamic رده بالا هست ! ...
    تو ازمایشات و تست هایی هم که تو این رده از هدفون هایی که تکنولوژِی dynamic هستن گرفتن و من داشتم مطالبش رو میخوندم واقعا k-701 سربلند بود ... جدا از کیفیت و باس و ... از نظر طراحی هم بسیار عالی هست و اصلا به گوش و مو فشار نمیاره بر خلاف 485 و 555 چون خودم روی سرم تست کردم واقعا راحت + زیبا بود ! ...
    k-601 هم به عنوان برادر کوچیک ترش واقعا مدل عالی و حرفه ای هست شما اگه تفاوت محسوسی بین این دو مدل دیدی به ما هم بگو ! ...
    Last edited by a.z.p.z; 08-06-2010 at 13:17.

5. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گرامی .

دوستان ، من قصد دارم یه هد ست بگیرم ( میکرفون دار ) استفاده اصلی برای چت هست ، اما برای موسیقی ، فیلم و بازی هم ، ای ، استفاده بشه کرد ( منظورم اینه که گوش رو اذیت نکنه در طولانی مدت ، مثلا بعد از 1/5 ساعت فیلم دیدن ، حس نکنم که گوشم به باد رفته )

حقیقت اش پول نمی تونم زیاد بذارم ، تا 20 تومان به نظرم معقول هست ، دیگه اگه خیلی آس بود ، 25 تومان ( می بینید که بودجه ام محدوده )

چند تا کار از کریتیو دیدم ، اما گیج شدم ، 300 رو دیدم ، 390 ، 400 ، 600 (سری Hs ) موندم کدومشون رو بگیرم ، آیا اصلا توصیه می کنید یا خیر ؟ ( اکثرا تو این رنج قیمت هستند ، جز 600 که حدود 30 تومان هست اش )

دوستانی از راهنمایی شون ما رو دریغ نکن ، منتظرم .

ادیت : این مدل 400 و 600 چشمم رو گرفته اند ، 400 حدود 20 تومان ، 600 حدود 28 تومان . چطوری اند ؟ توصیه می شه ؟ کسی تجربه ای داشته که آیا اذیت می کنن یا نه ؟ خوبی 400 اینه که میکرفوفونش جدا می شه ، رهر موقع لازم نداشتم ، می تونم وا کنم ، بذارم کنار .

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 09-06-2010 at 18:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

تو این محدوده احتمال زیاد سونی مدل هایی رو داره ... مدلی هایی رو که من خودم از کریتیو باهاشون ارتباط داشتم و استفاده کردم و خودم انصافا از نظر راحتی و کیفیت در سطح خوبی قرار داشتن (متوسط به بالا) میتونم به مدل های HS-600 و HS 330 اشاره بکنم تو این محدوده قیمتی که شما میخواید ! ...
    مدل HS 600 اخرین قیمتی که من داشتم حدود 40 تومن هست شما اگه بودجتون رو حدود 10-15 تومن بالاتر ببرید خیلی بهتر میشه !

اما تو این محدوده قیمت کریتیو مدل هایی مثل HS-400 رو داره که خوب حدود 30 تومن میتونید پیدا بکنید ولی من خودم تجربه کار باهاشون رو نداشتم از اطلاعاتشون هم معلومه در سطح خوب و قابل قبولی قرار دارن باز میتونی به لینک زیر هم نگاه کنی یکی از بهترین گزینه ها تو این قیمت هست و پیشنهاد منم همین مدل هست به شرطی که همین بودجه باشه و از این سبک هدست خوشت بیاد ...

کد:

*البته کریتیو تو این ضمینه مدل های خیلی بهتر و با کیفیت تری رو از هر لحاظ داره ولی خوب قیمتشون خیلی بالاتر از این بودجه هستن ...
    Last edited by a.z.p.z; 09-06-2010 at 20:50.

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تو این محدوده احتمال زیاد سونی مدل هایی رو داره ... مدلی هایی رو که من خودم از کریتیو باهاشون ارتباط داشتم و استفاده کردم و خودم انصافا از نظر راحتی و کیفیت در سطح خوبی قرار داشتن (متوسط به بالا) میتونم به مدل های HS-600 و HS 330 اشاره بکنم تو این محدوده قیمتی که شما میخواید ! ...
    مدل HS 600 اخرین قیمتی که من داشتم حدود 40 تومن هست شما اگه بودجتون رو حدود 10-15 تومن بالاتر ببرید خیلی بهتر میشه !

اما تو این محدوده قیمت کریتیو مدل هایی مثل HS-400 رو داره که خوب حدود 30 تومن میتونید پیدا بکنید ولی من خودم تجربه کار باهاشون رو نداشتم از اطلاعاتشون هم معلومه در سطح خوب و قابل قبولی قرار دارن باز میتونی به لینک زیر هم نگاه کنی یکی از بهترین گزینه ها تو این قیمت هست و پیشنهاد منم همین مدل هست به شرطی که همین بودجه باشه و از این سبک هدست خوشت بیاد ...

کد:
    *البته کریتیو تو این ضمینه مدل های خیلی بهتر و با کیفیت تری رو از هر لحاظ داره ولی خوب قیمتشون خیلی بالاتر از این بودجه هستن ...
    مرسی a.z.p.z جان ، خیلی ممنون که ریپلای کردی .
    راستش من سایت رو چک کردم ، و قیمت ها رو هم دیدم ، 600 حدود 28 تومان ، 400 هم 20 تومان قیمت گرفتم از رایتک ( تلفنی گرفتم ، قیمت های شما یه نموره قدیمیه فکر کنم ، جسارت نشه )
    بقیه یا به بودجه من نمی خورن و از این 2 مدل خیلی بالاتر اند ، یا قابل رقابت نیستن با این 2 مدل، درسته ؟
    راستش بودجه ام به مدل 400 می خوره ، ولی اگه 600 خیلی از 400 بالاتر باشه ( یعنی اختلاف واقعی شون بیشتر از 8 تومان باشه ) هزینه می کنم ، ولی اگه تو همین مایه ها باشه ، نه .
    بعد این که ببینم بین 300 ، 330 ، 390 ، 450 و مدل 400 ، کدوم توصیه می شه ؟ این مدل ها فکر کنم پایین تر از 400 باشن درسته ؟

کد:
    در واقع مشکل من اینه که آیا گوشم درد می گیره تو این مدل ؟ منظورم 400 هست اش .
    بعد این که آیا صدای بیرون رو میگیره ؟ من صدای بیرون رو چقدر می شنوم ؟
    آیا این مدل پشت گردنی اش ، با توجه به این که سول اش کم یا زیاد نمی شه راحت می شه استفاده کرد ؟
    شما خودت کدوم مدل ها رو استفاده کردی a.z.p.z جان ؟

*** نام شریف شما چیه ؟ یعنی من چی صداتون کنم ؟ a.z.p.z سخته

مخلصیم
    یا حق
    Last edited by akhoond; 09-06-2010 at 21:27.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

11

سلام ... ممنون جسارت چیه بله گفتم که قیمت ها دقیق نیست من تو کار قیمت نیستم همه قدیمی بود ... خوب خیلی خوبه به بودجه شما میخوره ...
    شما خودت با چه سبکی راجتی اونی که رو سر میره یا اونی که تو پشت گوش میره تا حالا همچین سبک هدستی رو تجربش رو داشتی چون تا حدی یه مسئله تجربی هست که ممکنه هر کس با یه مدل احساس راحتی بیشتر بکنه ! ...
    *من خودم HS-600 داشتم راحت بود مشکلی باهاش نداشتم از نظر راحتی ! ...
    **بله 400 مدل جدید تر هستن شما تو این زمینه تمرکزت رو بذار بین HS-400 AND HS-600 ! ...(البته فراسو هم مدل هایی تو این ضمینه داره قیمت ندارم)
    با توجه به طراحی HS-600 راحت تر هست چون کلا روی سر قرار میگیره و نسبت به طراحی HS-400 که پشت قرار میگیره راحت تر هست ! ... من واقعا باهاش راحت هستم و از طراحیش هم مشخص هست که HS-600 راحت تر هست + Review هایی که ازش خوندم بر همین اصل تاکید داشتن ... گرچه hs600 سنگین تر از 400 هست حدود 120 گرم ...
    تو خود سایت هم گفته شده HS-600 سازگار هست برای Game و hs-400 هم به همین صورت ... البته باز هم این دلیل نمیشه و همه چی به شما ربط داره که با چه سبکی راحت تر باشی.
    ....
    از نظر کیفیت صوتی من خودم با HS-400 مشکلی نداشتم و تو این ضمینه تفاوت زیادی بین این دو مدل نیست تو مشخصات هم در رابطه با میزان مقاومت وdb و ... ببینید فقط تو db فرق میکنن که نامحسوس هست و این ملاک نیست برای کیفیت!
    از نظر تکنولوژی و ... یکی هستن .

سلام
    من يک هدفون به همراه سيستم صوتي 5.1 تست کردم ولي متاسفانه صداي کامل رو نداشتم :(
    جک هدفون رو به پنل جلوي کيس زدم ولي متاسفانه همونطوري که فکر ميکردم از 5.1 کانال فقط صداي دو کانال راست و چپ اصلي رو داشتم !
    يعني نه باس ! و نه Center داشتم ...

راه حلي براي اين موضوع وجود نداره ؟!

خوب این سوالی که کردی از نظر اطلاعات سوال منم شد ...
    سوالی که ذهن منو مشغول کرده این هست که برای مثال اون سیستم صوتی ما( حال با کارت صدای مشخص)
    قابلیت صدای 5.1 رو داره ایا هدفون هم اون صدای 5.1 رو ساپورت میکنه یا خیر ...
    منظورم اینه که هدفون ( یه مدل مشخص رو شما در نظر بگیرید) قابلیت این رو داره که صدای چند کاناله رو ساپورت بکنه؟! ...
    ........
    مورد بعدی این هست که صدای دالبی چطور ؟! ... هدفونی که صدای دالبی رو ساپورت میکنه نسبت به هدفونی که صدای دالبی رو ساپورت نمیکنه تغییری در سخت افزار صورت گرفته یا خیر تغیری به صورت نرم افزاری ایجاد شده؟!
    .......
    همچنین این سوال رو در مورد هدفون هایی که صدای 3d رو ساپورت میکنن مدنظر بگیرید برای مثال Aurvana x-fi از برند کریتیو یه کارت صدا داخل هدفون قرار داره که به وسیله اون و برنامه ریزی که رو ic هاش شده تغییری در صدای دیجیتال به وجود میاره و اون رو به صورت صدای 3d و به صورت انالوگ به وسیله دیافراگم بیرون میاره! ...
    یعنی این سری هدفون ها هم کارت صدای خاصی دارن داخلشون؟!
    (البته میدونم سوالم پیش و پا افتاده هست خوب دوستان کمک کنن خیلی برام مهم هست!!!)

چند وقتی هستش که این هدست های Dr. Dre Beats رو تو اکثر موزیک ویدیو های خارجی می بینم!
    می خواستم بدونم واقعا هدستی متفاوت هستش ؟
    قیمتش چنده؟
    چرا انقدر معروفه؟

اینجا دو تا موضوع پیش میاد یکی کیفیت یکی قیمت و ...
    اولا که این هدفون ها در سطح جهانی عرضه نمیشه و نباید این دسته هدفون ها رو با کمپانی های بزرگی چون akg یا سن هایزر مقایسه کرد ... این هدفون ها برای افراد خاص هست و هدف فروش هم برای همه افراد نیست! ...

به طور کلی کمپانی در سطح حرفه ای و ... هدفونی تولید نمیکنه و تو سبک مشخص تمرکز کرده!
    از نظر کیفیت من موفق شدم تو این هفته مدل های solo و solo HD اش رو تست بکنم ( هردو ON the Ear) برخلاف فکر که میکردم اول Solo رو تست کردم از نظر راحتی و کیفیت بدنه به نظرم در سطح خیلی خوبی قرار داشت و صدای نرمی داشت(تیز نبود) و باس خوبی رو ساپورت میکرد(این دسته هدفون ها بیشتر برای سبک های هیپ هاپ و الکترونیک مناسب هست و بنظرم کششی برای سبک های دیگه نداره به طور کل نه الزاما)
    بعد مدل Solo HD اش رو تست کردم از نظر کیفیت و باس باز هم از مدل solo خیلی بهتر بود و تفاوت محسوس بود.

از نظر راحتی که فوق العاده راحت بود Ear pad هاش واقعا راحت بودن و به گوش فشار نمیووردن هردو مدل ...
    از نظر جنس سیم و ... هم سیم هاش نسبت به on the ear ها یا به عبارت تخصصی تر همون supra-aural کلفت تر و مقاوم تر بود ...
    *( هدفون های متفاوتی نیستن ولی برای کسی که تمرکزش رو سبک رپ و هیپ هاپ هست واقعا هدفون خوبی هست برای این سبک اما نه برای هر سبکی!(بازم محدودیت)( نه اینکه افتضاح باشه ولی در سطح هدفون های دیگه نیست مثل akg سن هایزر و حتی سونی!)

** قیمتش نجومی هست چرا ؟! چون طراحی و ... برای Dr.dre عزیز هست و چون اسم ایشون روش خورده پول اسمشو داره میخوره و چون EM و ... از این هدفون ها استفاده میکنن بازهم تاثیر گذار بوده رو قیمتش بله !
    *** به این دلیل معروف هست چون Dr.dre این هدفون ها رو تایید کرده(البته تایید کردنش برای سبک هیپ هاپ بوده و منم به نتیجه تایید کردنش رسیدم!) ولی برای سبک های دیگه هدفون های خیلی بهتر و حرفه ای تری با بودجه ی بهتر هست ! ...
    .................................................. .................................................. .........................

* در اخر این هدفون ها برای سبک هیپ هاپ و ... واقعا عالی هستن و کیفیت بدی ندارن ولی از نظر قیمت واقعا قابل قبول نیست و شما با پول مدل solo HD ش میتونی بری هدفون فول سایز حرفه ای K-701 از سن هایزر رو بخری ! ... و اینکه بیشتر تمرکز این هدفون ها رو باس و ... هست و بیشتر به درد سبک هیپ هاپ میخوره !
    و در اخر داره پول اسمشو میخوره و فقط کلاس داره + اینکه اپل این هدفون ها رو سازگار با ایپاد دونسته و واقعا هم هست و کنترل و ... هم برای ایپاد داره + ARTIST های زیادی ازش استفاده میکنن همه این ها باعث محبوب شدن و قیمت احمقانه اش شده و این هدفون ها نمی صرفه مگه اینکه یکی دیگه خیلی باهاش راحت باشه و خوشش بیاد ! ... و بیشتر تبلیغاتی هستن !

** البته من بررسی های تخصصی و ... این هدفون هارو خوندم و تمام جزئیاتش رو دارم از قطعاتی که به طور کلی در Driver ش استفاده شده !

( این نظر من در مورد دو مدل solo و solo HD بود نه مدل های دیگه !)
    (دیگه گفتم خودم وقتی تست کردم بیام نظرم رو بگم! از PX100 سن هایزر که داشتم از هر نظر قوی تر و بهتر بود چه از نظر باس چه از نظر اعتدال صدا +کیفیت کلی هدفون ... ولی به قیمت این دو هم نگاه بندازید بد نیست!
    * من واقعیت رو گفتم Dr.dre هم با من نسبتی نداره !
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 13:37.

11. 5 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

مطمئنی برای جهانی عرضه نمیشه؟
    من چند تا از بچه های اینجا رو دیدم تو امریکا می گفتم با قیمت حدود 100 دلار میشه خریدش
    راستی منظور من این مدل از دکتر بودش

که برای باس از دو عدد باطری 1.5 هم استفاده می کنن!0_o
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

چرا عزیزم تو کشور های مختلف عرضه میشه منظورم این بود که مثل برند های حرفه ای دیگه مثل سن هایزر و AKG و کریتیو و ...
    به اون صورت نیست که به صورت گسترده محصولات رو عرضه بکنند ! ...
    وگرنه تو امریکا و اروپا این هدفون ها طرفداران زیادی دارن ! ... تو ایران هم من جایی برای فروش ندیدم ...
    .................................................. ....................
    غیر از Ear Phone هاش مدل های دیگه یعنی ( به اصطلاح عامیانه : on the ear و full size هاش ) شامل دو دسته میشن :
    1: on the ear ها شامل دو مدل solo و solo HD هستن ...
    2: فول سایز هاش شامل Studio و مدل جدیدش که همین ماه عرضه میشه با نام Beats Pro ! ...
    که مدل دوم واقعا طراحی جالبی داره و بنظر خیلی راحت میرسه ! ...
    .................................................. .......................
    اما در مورد مدل Studio ! من این مدل رو تست نکردم ولی از ظاهر و اطلاعاتی که تو سایت خودش که هیچ تو بررسی هایی هم که ازش اومده هدفون خوب و قابل قبولی هست تو دسته فول سایز ( Circumaural) البته با قیمت 299$ عرضه میشه که با پول کمتر از این باز هم می شه k-701 خرید ! ...
    البته این هدفون هدفون کاملی هست :
    کد:
    ................
    البته قیمت بالا جدا از اینکه برای این کمپانی هست به خاطر پکش هم هست که توش :

• Beats Studio headphones
    • Monster Cable headphone cable (1.3 meters)
    • 1/8 to 1/4" adapter
    • Monster iSoniTalk™ cable for iPhone, Blackberry
    • Touring case
    • Monster Clean Cloth with advanced Aegis Microbe Shield technology
    • Anti-microbial cleaning cloth
    • Two AAA batteries

+ اینکه 1 سال گارانتی هم داره( چه درد ما میخوره)
    و اینکه باتری هایی که داره برای سیستم NC ش هست چون این هدفون یه هدفونی هست که دارای تکنولوژی NC هست و دکمه
    کنترلش هم رو Ear ش هست . + دو نوع کابل جدا داره + 2اداپتر( یکی 6.3 mm و دیگری برای هواپیما و چون کابل هاش Monster® هست باز تو قیمت تاثییر داره ! ...
    و کنترلش سازگاری کامل با ایفون و ایپاد داره . و انصافا از نظر طراحی و دیزاین خیلی عالی هست .

این بررسی هارو هم میتونی ببینی :

کد:
    کد:
    _ تو اکثر این بررسی ها که خوندم مشکلات و نقاط ضعف این هدفون رو داشتن عمر کوتاه باتری( مصرف زیاد)
    گران قیمت بودن و مشکل اساس ساخت و ساز بی دوام یا به عبارتی شل رو داره ( منظور قسمت Head band ش هست.)

+ نکات +ش هم که تو اکثر بررسی های این هدفون ذکر شده داشتن کیفیت صدای خوب داشتن کنترل ساده و طراحی زیبا و Easy to set up و داشتن پک کامل هست .
    این ها مربوط به هدفون Beats By Dr.dre Studio هست ! ...
    Last edited by a.z.p.z; 11-06-2010 at 15:03.

14. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

AKG منظورتون هست ؟ ... همونطور که دوستمون هم گفتن تو این برند نمایندگی معتبر و منصف شرکت اواسان هست ...
    تو این رده هم این برند مدل های مختلفی داره از جمله میتونم : ( در ضمن محدوده قیمتتون رو هم بگید چون اصولا قیمت های هدفون های AKG با توجه به کیفیت خوب و ... کمی بالاتر هست )

.
    من الان یه کریتیو اوروانا in-ear دارم....میخواستم یه پله برم بالاتر و گفتم یه AKG بگیرم....چون کلا با in-ear ها بیشتر حال میکنم میخواستم حتما in-ear باشه.....اگه مدل خاصی از برند AKG سراغ دارید و تست کردید بی زحمت معرفی کنید..(میخوام تفاوتش با کریتیوی که دارم قابل کاملا قابل احساس باشه)

16. این کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •