تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 278 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

اول که پست اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو خوندم گفتم از همین جا میخرم ولی وقتی پست شما اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم باز نظرم تغییر کرد

ولی اگه خراب بشه و یا یه چیزیش باشه اونوقت چی ؟؟؟ اخه یارو نمیاد نرم افزار بریزه ببنیه باتریش مستحلک هست یا نه یا در دی وی دی رایترش افتادگی داره یا و ..... میاد ؟؟؟

راستی اونوقت نمی شه تو ایران درستش کنی اگه چیزیش شد ؟؟

بعد گارانتی های ایرانی اگه لب تاپ طوریش بشه پول میگیرن ؟؟چون اگه بگیرن بدرد نمی خوره که
    تو ایران این همه پول دلال و گارانتی میدی آخر هم اگه خراب بشه میگن گارانتی شامل حالش نمیشه

2. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

سلام دوستان،آل دیجیتال مدل n56jr رو آورده با قیمت کمتر از n550 و با گرافیک gtx 760m gddr5!
    به نظرم این ارزش خریدنش از n550 بیشتره!
    به نظرتون بقیه ی سایت ها و مغازه ها هم میارن؟با همین قیمت؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون
    گرافیکش عالیه.فقط صفحه نمایشش IPS نیست وگرنه همه چیزش همون n550 هست.بخر پشیمون نمیشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

راست میگی داش از کانادا بگم بیاره پس حله دیگه ؟؟؟

از دوستان خواهش میکنم مواردی که لبتاپ رو از اون ور اب باید دقت کرد رو بگن مثلا انلاک یا چیزای دیگه چون من اطلاعی ندارم لطفا اطلاعات خودتون رو به اشتراک بزارین تا ما هم استفاده کنیم .

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

از دوستان خواهش میکنم مواردی که لبتاپ رو از اون ور اب باید دقت کرد رو بگن مثلا انلاک یا چیزای دیگه چون من اطلاعی ندارم لطفا اطلاعات خودتون رو به اشتراک بزارین تا ما هم استفاده کنیم .
    فقط بگو از فروشگاه معتبر بخره.ترجیحا از فروشگاه خود asus.
    شرکت ها بزرگ مثل اپل سامسونگ ایسوس...تو اکثر کشورا فروشگاه دارن که محصولات اون شرکت رو میفروشن.بگو از فروشگاه خود شرکت ایسوس بخره معترتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ایشالا که دوستت وقت خوبی برای لپ تاپ بذاره ... اگه پس واقعا قصد خریدش رو داری برو سایت asus مخصوص کانادا اونجا می تونی فروشگاه های شهری رو که می ره رو پیدا کنی و به دوستت بدی و از همون فروشگاه ها بخره

7. 2 کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برا من قسمت بالا سمت چپ لپ تاپم بعضی وقتا داغ می شه ولی سمت راست خبری نیست . برا بقیه هم همین جوره ؟ مشکلی هست به نظرتون ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا خيلي ممنون از راهنمائيتون، پس يعني بايد بيخيال ويندوز اورجينال با صفحه كليد فارسي ( نه برچسبي!) و گارانتي معتبر بشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا خيلي ممنون از راهنمائيتون، پس يعني بايد بيخيال ويندوز اورجينال با صفحه كليد فارسي ( نه برچسبي!) و گارانتي معتبر بشم؟
    کت
    ویندوز اورجینال رو که اصلا غمت نباشه .... دیگه الان با وجود کدهای آنلاین که به بیرون درز می کنه و فعالسازی از طریق اسکایپ کاملا قانونی میشه ویندوز رو اکتیو کرد بدون نیاز به هیچ کرکی ! ( یعنی انگار ویندوز اورجینال خریدی )

در مورد کیبورد هم به نظر من خیلی مهم نیست چون بعد از یه مدت که عادت کردی دکمه ها یادت می مونه !

گارانتی رو هم که تو پست های دیگه گفتیم ! تصمیم با خودته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما مطمئنين؟ من تو لپ تاپم xpاورجينال دارم، تا حالا باهاش مشكلي نداشتم( از نظر آپديت و...) ولي توي PC ويندوز7 كراك شده خريدم و ريختم، پوستم رو كنده، ويندوز 8 رو كه اصلاً نميدونم....]کت
    ویندوز اورجینال رو که اصلا غمت نباشه .... دیگه الان با وجود کدهای آنلاین که به بیرون درز می کنه و فعالسازی از طریق اسکایپ کاملا قانونی میشه ویندوز رو اکتیو کرد بدون نیاز به هیچ کرکی ! ( یعنی انگار ویندوز اورجینال خریدی )

در مورد کیبورد هم به نظر من خیلی مهم نیست چون بعد از یه مدت که عادت کردی دکمه ها یادت می مونه !

گارانتی رو هم که تو پست های دیگه گفتیم ! تصمیم با خودته[/QUOTE]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کمک فوری
    با سلام دوستان من میخوام n550 را بخرم به نظرتون با گرافیک 2 بدون صفحه لمسی بخرم با گارانتی اصلی 2 ساله با قیمت 3400 یا همین مدل با گارانتی شرکتی 1 ساله 3300 . یا مدل 4 گیگ گرافیک بدون لمسی با گارانتی 1 ساله سریر به قیمت 3550 لطفا راهنمایی کنید امروز دیگه میخوام بخرم
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •