تو ایران این همه پول دلال و گارانتی میدی آخر هم اگه خراب بشه میگن گارانتی شامل حالش نمیشه![]()
تو ایران این همه پول دلال و گارانتی میدی آخر هم اگه خراب بشه میگن گارانتی شامل حالش نمیشه![]()
گرافیکش عالیه.فقط صفحه نمایشش IPS نیست وگرنه همه چیزش همون n550 هست.بخر پشیمون نمیشی
راست میگی داش از کانادا بگم بیاره پس حله دیگه ؟؟؟
از دوستان خواهش میکنم مواردی که لبتاپ رو از اون ور اب باید دقت کرد رو بگن مثلا انلاک یا چیزای دیگه چون من اطلاعی ندارم لطفا اطلاعات خودتون رو به اشتراک بزارین تا ما هم استفاده کنیم .
فقط بگو از فروشگاه معتبر بخره.ترجیحا از فروشگاه خود asus.
شرکت ها بزرگ مثل اپل سامسونگ ایسوس...تو اکثر کشورا فروشگاه دارن که محصولات اون شرکت رو میفروشن.بگو از فروشگاه خود شرکت ایسوس بخره معترتره![]()
ایشالا که دوستت وقت خوبی برای لپ تاپ بذاره ... اگه پس واقعا قصد خریدش رو داری برو سایت asus مخصوص کانادا اونجا می تونی فروشگاه های شهری رو که می ره رو پیدا کنی و به دوستت بدی و از همون فروشگاه ها بخره
برا من قسمت بالا سمت چپ لپ تاپم بعضی وقتا داغ می شه ولی سمت راست خبری نیست . برا بقیه هم همین جوره ؟ مشکلی هست به نظرتون ؟
آقا خيلي ممنون از راهنمائيتون، پس يعني بايد بيخيال ويندوز اورجينال با صفحه كليد فارسي ( نه برچسبي!) و گارانتي معتبر بشم؟
![]()
کت
ویندوز اورجینال رو که اصلا غمت نباشه .... دیگه الان با وجود کدهای آنلاین که به بیرون درز می کنه و فعالسازی از طریق اسکایپ کاملا قانونی میشه ویندوز رو اکتیو کرد بدون نیاز به هیچ کرکی ! ( یعنی انگار ویندوز اورجینال خریدی )
در مورد کیبورد هم به نظر من خیلی مهم نیست چون بعد از یه مدت که عادت کردی دکمه ها یادت می مونه !
گارانتی رو هم که تو پست های دیگه گفتیم ! تصمیم با خودته
شما مطمئنين؟ من تو لپ تاپم xpاورجينال دارم، تا حالا باهاش مشكلي نداشتم( از نظر آپديت و...) ولي توي PC ويندوز7 كراك شده خريدم و ريختم، پوستم رو كنده، ويندوز 8 رو كه اصلاً نميدونم....]کت
ویندوز اورجینال رو که اصلا غمت نباشه .... دیگه الان با وجود کدهای آنلاین که به بیرون درز می کنه و فعالسازی از طریق اسکایپ کاملا قانونی میشه ویندوز رو اکتیو کرد بدون نیاز به هیچ کرکی ! ( یعنی انگار ویندوز اورجینال خریدی )
در مورد کیبورد هم به نظر من خیلی مهم نیست چون بعد از یه مدت که عادت کردی دکمه ها یادت می مونه !
گارانتی رو هم که تو پست های دیگه گفتیم ! تصمیم با خودته[/QUOTE]
کمک فوری
با سلام دوستان من میخوام n550 را بخرم به نظرتون با گرافیک 2 بدون صفحه لمسی بخرم با گارانتی اصلی 2 ساله با قیمت 3400 یا همین مدل با گارانتی شرکتی 1 ساله 3300 . یا مدل 4 گیگ گرافیک بدون لمسی با گارانتی 1 ساله سریر به قیمت 3550 لطفا راهنمایی کنید امروز دیگه میخوام بخرم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)