تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 175 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

داداش این لپتاپ تازه اومده مطمن باش تا 3.500 مکشه پایین
    در هر صورت با این کانفیگ همین الانش ایسوس یا msi مدلهایی دارن که بین6-تا8 تومن قیمتشه.
    قیمتش اونقدرها هم گرون نیست.
    نظر من هم همینه با این کانفیگ قیمتش با این اوضاع اشفته معقول به نظر میرسه هرچند که برندش ایسر باشه ولی بازم هم مناسب سخت افزارشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان بنده یه لپتاپ تاچ میخوام که i7 haswell باشه و گرافیک خوب و رم بالایی داشته باشه
    داریم همچین چیزی؟ n550jv بد نیست به شرطی که قیمتش 3تومن باشه . یه فیلم ازش دیدم توی یوتیوب که نشون میداد کیفیت جالبی نداره . کسی خریده این لپتاپو که از کیفیت بدنه اش برامون بگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اگه اين N550jv بياد نيازي به خريد كول پد هم هست؟ اگه هست چي بگيريم كه خوب باشه؟

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه اين N550jv بياد نيازي به خريد كول پد هم هست؟ اگه هست چي بگيريم كه خوب باشه؟
    حالا بذار بیاد
    احتمالا نیاز بشه کولر مستر و دیپ کول خوب هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حالا بذار بیاد
    دوست من فکر کنم با سیستم پیشرفته کولینگ این دستکاه احتیاجی نباشه ... الان من 3 روزه پشت سره هم روشنه و اصلا زیرش داغ نمیشه// البته در حالت دانلود و مانیتور خاموش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست من فکر کنم با سیستم پیشرفته کولینگ این دستکاه احتیاجی نباشه ... الان من 3 روزه پشت سره هم روشنه و اصلا زیرش داغ نمیشه// البته در حالت دانلود و مانیتور خاموش
    جيگر در حالت بازي چي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

حالا بذار بیاد
    اگه نياد كه من يه لپ تاپ معمولي ميگيرم با يه تبلت. تازه اگه بياد قيمتش نامعقول باشه هم اينكارو خواهم كرد

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امیدمون برای کاهش قیمت به رابطه بین امریکا و ایران در سازمان ملل بود که با وضعیت فعلی 200 تومن به دلار اضافه شد هرچند معتقد بودم روحانی میتونست بخش اول سخنان رو کمی نرم تر و بخش دوم رو کمی واضحتر بیان کنه البته من تو گیر این مترجم ها بودم که چطوری می تونن از پس کارشون بر بیان این متن برا عوام ایرانی اونم به فارسی ثقیل بود و واژه ها و جمله بندی کی پس از دیگری مبهم تر میشد بماند به دو مرحله ترجمه لغت به لغت یکی از فارسی به لاتین و بعدش از لاتین به زبان مثلا اوگاندا و نیجر و غیره ولی معمولا برداشت ها ترجمه میشه . ظاهرا سری های جدید ایسوس در راهند که وسوسه می کنه باز هم با این اوضاع و احوال صبورتر باشیم n550 که نا امیدتر کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

من منصرف شدم از خرید این لپ تاپ ، یه لب تاپ اچی پی یک و نیمی میخرم با یه ایکس باکس

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

امیدمون برای کاهش قیمت به رابطه بین امریکا و ایران در سازمان ملل بود که با وضعیت فعلی 200 تومن به دلار اضافه شد هرچند معتقد بودم روحانی میتونست بخش اول سخنان رو کمی نرم تر و بخش دوم رو کمی واضحتر بیان کنه البته من تو گیر این مترجم ها بودم که چطوری می تونن از پس کارشون بر بیان این متن برا عوام ایرانی اونم به فارسی ثقیل بود و واژه ها و جمله بندی کی پس از دیگری مبهم تر میشد بماند به دو مرحله ترجمه لغت به لغت یکی از فارسی به لاتین و بعدش از لاتین به زبان مثلا اوگاندا و نیجر و غیره ولی معمولا برداشت ها ترجمه میشه . ظاهرا سری های جدید ایسوس در راهند که وسوسه می کنه باز هم با این اوضاع و احوال صبورتر باشیم n550 که نا امیدتر کرد
    خبری داری از سری جدید؟؟؟
    چه خوب میشه زود تر بیاد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •