نظر من هم همینه با این کانفیگ قیمتش با این اوضاع اشفته معقول به نظر میرسه هرچند که برندش ایسر باشه ولی بازم هم مناسب سخت افزارشه
نظر من هم همینه با این کانفیگ قیمتش با این اوضاع اشفته معقول به نظر میرسه هرچند که برندش ایسر باشه ولی بازم هم مناسب سخت افزارشه
دوستان بنده یه لپتاپ تاچ میخوام که i7 haswell باشه و گرافیک خوب و رم بالایی داشته باشه
داریم همچین چیزی؟ n550jv بد نیست به شرطی که قیمتش 3تومن باشه . یه فیلم ازش دیدم توی یوتیوب که نشون میداد کیفیت جالبی نداره . کسی خریده این لپتاپو که از کیفیت بدنه اش برامون بگه؟
اگه اين N550jv بياد نيازي به خريد كول پد هم هست؟ اگه هست چي بگيريم كه خوب باشه؟
حالا بذار بیاد
احتمالا نیاز بشه کولر مستر و دیپ کول خوب هستن
دوست من فکر کنم با سیستم پیشرفته کولینگ این دستکاه احتیاجی نباشه ... الان من 3 روزه پشت سره هم روشنه و اصلا زیرش داغ نمیشه// البته در حالت دانلود و مانیتور خاموش
جيگر در حالت بازي چي؟
اگه نياد كه من يه لپ تاپ معمولي ميگيرم با يه تبلت. تازه اگه بياد قيمتش نامعقول باشه هم اينكارو خواهم كرد
امیدمون برای کاهش قیمت به رابطه بین امریکا و ایران در سازمان ملل بود که با وضعیت فعلی 200 تومن به دلار اضافه شد هرچند معتقد بودم روحانی میتونست بخش اول سخنان رو کمی نرم تر و بخش دوم رو کمی واضحتر بیان کنه البته من تو گیر این مترجم ها بودم که چطوری می تونن از پس کارشون بر بیان این متن برا عوام ایرانی اونم به فارسی ثقیل بود و واژه ها و جمله بندی کی پس از دیگری مبهم تر میشد بماند به دو مرحله ترجمه لغت به لغت یکی از فارسی به لاتین و بعدش از لاتین به زبان مثلا اوگاندا و نیجر و غیره ولی معمولا برداشت ها ترجمه میشه . ظاهرا سری های جدید ایسوس در راهند که وسوسه می کنه باز هم با این اوضاع و احوال صبورتر باشیم n550 که نا امیدتر کرد
سلام
من منصرف شدم از خرید این لپ تاپ ، یه لب تاپ اچی پی یک و نیمی میخرم با یه ایکس باکس
خبری داری از سری جدید؟؟؟
چه خوب میشه زود تر بیاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)