تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 302 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شیطنت گوتی در توئیتر: از باخت بارسلونا لذت میبرم، یکشنبه همه به خوشی

2. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینجا گویا اشاره نشد..
    گرچه خیلی ها میدونن اما خب دلیل سکوت تیم قبل بازی با وایا، فوت پدر کوئنترائو بود که خبر خیلی ناراحت کننده ای بود..
    فابیو 1-2 روزه در پرتغال هست و چند ساعت قبل هم در مراسم خاکسپاری پدرش شرکت کرد..

4. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همکاریXabi Alonso, Isco and Modric در بازی Valladolid نه تنها منتهی به یک نتیجه فوق العاده و غیر مستقیم کاهش اختلاف با صدر نشین شد، بلکه رکورد بیشترین پاس تو این فصل رو هم شکست. رئال موفق شد ۷۴۵ پاس بده، که نسبت به بازی های قبلی، یک رکورد محسوب میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به جدول، در صورتی که رئال بازی های آینده رو ببره، نتیجه بازی بارسلونا - اتلتیکو مادرید، با هر نتیجه ای، برای ما برد محسوب میشه (دو سر برد).

Pts Pl Team
    40 15 FC Barcelona
    40 15 Atletico Madrid
    37 15 Real Madrid

6. 14 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه نکته جالب

با اینکه رئال تیم سوم جدول هست و هم از بارسا و آتلتیکو شکست خورد ولی بهترین خط حمله با 44 گل زده رو رئال داره (( واقعا چیکار میکنن این کریس - بیل و ... ))

//

در مورد بازی آتلتیکو و بارسا هم نکته جالبش اینه آخرین بازی نیم فصل و فصل هست و بهترین نتیجه فکر کنم مساوی باشه

//

زمان برگزاری هم واسه کسایی که نمیدونن

12 Jan هست (( 22 دی ماه )) --- آخرین هفته نیم فصل
    Last edited by wooooow; 02-12-2013 at 12:15.

8. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

//

در مورد بازی آتلتیکو و بارسا هم نکته جالبش اینه آخرین بازی نیم فصل و فصل هست و بهترین نتیجه فکر کنم مساوی باشه

//
    بهترین نتیجه به نظر من برد اتلتیکو هست

چون اتلتیکو رو یه جورایی میشه مثال زد تو لیگ خودمون مثل فولاد و نفت تهران سالهای اخیر هستش تیمهایی هستنن که اوایل فصل خوب میان جلو وحتی تا اواسط فصل هم خوب ادمه میدن ولی اواخر فصل که میشه کم میارند

پس بنا براین اگه اتلتیکو 3 امتیاز کاملو تو بازی بگیره خیلی بهتره از اینه که بارسا بتوننه 1 امتیاز بگیره از اون بازی

__________________________________________________ ___________________________________

تازه بارسا بازی با ویاررئالشم مونده

10. 6 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با مصدوم شدن کریس روند بردهای تیم متوقف نشده و به همون شکل داره پیش می ره گرچه اگه کریس تو بازی بود تعدا گل های بیشتری رو در بازی ها شاهد بودیم [حذف شد]
    بازی اتلتیکو بارسا هم، اگه همشهریمون ببره بهتره؛تو بازی برگشت از خجالتش در میایم!
    Last edited by Sir0c00; 02-12-2013 at 18:05. دليل: صحبت در مورد حریف

12. 4 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما چک و ماتا رو هم سطح کسایی مثل کاسیاس و راموس.... میدونید؟
    من منظورتون رو از این جمله دقیق نفهمیدم
    الان منظورتون این هست که کاسیاس و... سطح بالاتری نسبت به چک داره یا برعکس ؟؟
    به نظر من که کاسیاس خیلی بالاتر از چک و امسال چک هست
    البته چک دروازبان خیلی خیلی خوبی هست اما از نظر من کاسیاس بهتره ( هر کسی یه نظری داره )

نه خیر ولی شما مگه تو تیم بودید که میدونید کاسیاس کاری کرده یا نه؟
    من کی گفتم کاسیاس کاری کرده ؟؟؟
    من گفتم اگه هم کاری کرده باشه تاوانشو داده و داره میده همچنان

اینم عین جمله ی من
    آقا کاسیاس اشتباه کرد و تاوانه اشتباهشو داده و داره میده همچنان
    من مثله شما خبر از جزئیات ندارم

+

دیگه بحث کاسیاس رو ادامه ندیم بهتره

+

اساتید یه سوال:
    این گفته ی یکی از دوستان تو تاپیک بارساس

بهترين خط حمله توي ليگ
    و این هم گفته ی wooooow عزیز هست
    ولی بهترین خط حمله با 44 گل زده رو رئال داره
    کدوم درسته ؟

************************************************** ************************************************** *************************************************

راموس:اختلاف من وپرس؟کسی هست که با پدرش اختلاف نظر نداشته باشد؟

راموس با هدیه کردن پیراهنش به پرس، رئیس باشگاه مادریدی گفت:این پیراهن هدیه به مردی که مرا به رئال مادرید آورد

سایت گل- سرخیو راموس ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادرید که این روزها زیر ذره بین رسانه های خبری قرار دارد برای نشان دادن ارتباط خوب و صمیمانه اش با فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی در پایان بازی شنبه شب پیراهنش را به پرس هدیه داد. او با این کار قصد داشت تا به گمانه زنی ها و تردیدهایی که درمورد تیره شدن ارتباطش با فلورنتینو پرس به گوش می رسید وانتشار تصاویری مبنی بر بی محلی او به پرس پایان دهد

مدافع باتجربه و کاپیتان رئال در جریان بازی دیشب این تیم مقابل وایادولید در صحبت هایی اعلام کرده که ارتباطش با فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی فوق العاده است ودر میکسد زون دراین باره به صحبت پرداخت:

*هدیه پیراهن به پرس: من رابطه فوق العاده ای با رئیس باشگاه دارم ولی اختلاف نظرهایی هم وجود دارد. چه کسی است که با پدرش یا با اعضای خانواده اش اختلاف نظر نداشته باشد؟ تنها چیزی که می توانم بگویم این است که این اختلاف نظر برسرمسائل مالی یا قراردادم نبوده.رابطه من با فلورنتینو پرس فوق العاده است و می خواهم پیراهنم را به او هدیه دهم. چون فراموش نمی کنم که چه کسی مرا به رئال مادرید آورد.شاید او از این کار سورپرایز شود

*قرارداد با رئال: باز هم تاکید می کنم که اختلاف نظر من با پرس برسرقراردادم نبوده.هنوز سه سال دیگر از قراردادم باقی مانده و درکمال آرامش هستم و تمایلی برای ترک رئال ندارم. حس می کنم که موقعیت خوبی دارم و اگر بتوانم می خواهم درهمین جا از فوتبال خداحافظی کنم. نمی گویم که این اختلاف نظرها برسرچه بوده؛چون موضوعی کاملا شخصی است ولی می توانم بگویم که ارتباط ما فوق العاده است. من فراموش نکرده ام که چه کسی رئیس باشگاه است و چه کسی اینجا حکمرانی می کند

*دریافت پیشنهادات: من به دنبال پیشنهادات دریافتی نیستم. اینها ساخته ذهن خبرنگاران است

*صلح در رئال: می توان اختلافات را برطرف کرد.هیچ بحرانی در کار نیست. می گفتند که من با پرس سلام و احوالپرسی نکرده ام ولی در آن لحظات که تصاویر ثبت شده، ناگهان ایسکو مرا صدا کرد و من سرم را برگرداندم. همین. اگر موضوعی در میان بود، حتما می گفتم

*انتقادات وارده: بعضی از انتقادات ویران کننده اند و برخی دیگر سازنده. انتقادات سازنده به توکمک می کنند تا بهتر شوی

*بازی عجیب: هیچ وقت در برنابئو احساس راحت نبودن، نداشته ام. در بازی شنبه هم مورد محبت هواداران قرار داشتم

*شروع بد: قرار گرفتن در ریتم ایده آل برایم کمی سخت بود و می دانم که می توانم خیلی بهتر از اینها کار کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Abdolreza2012; 02-12-2013 at 17:07.

14. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ریال بهترین خط حمله رو داره !
    عجبیه ! بازی کنا رو ببریم استخر دایو یاد بگیرن یه مقدار باختامونو بندازیم زیر سر داور !

با مصدوم شدن کریس روند بردهای تیم متوقف نشده و به همون شکل داره پیش می ره گرچه اگه کریس تو بازی بود تعدا گل های بیشتری رو در بازی ها شاهد بودیم در حالی که همین اتفاق در تیم رقیب با مصدومیت مسی در بارسا به شکل دیگه دیده میشه
    نشون دهنده ی بزرگی مسیه "
    #sarcasm
    Last edited by SAMCRO; 02-12-2013 at 17:48.

16. 4 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اساتید یه سوال:
    این گفته ی یکی از دوستان تو تاپیک بارساس

و این هم گفته ی wooooow عزیز هست

کدوم درسته ؟
    گل زده بیشتر ملاک هست که رئال بیشتر گل زده داره
    رئال 44 و بارسا 42 گل زده داره (( آتلتیکو 40 ))

کلا رئال تو این چند فصل گل زده بیشتری داره
    رئال تو این چند سال اکثرا بهترین خط حمله لالیگا رو داره (( حتی بدون قهرمانی ))
    تو 3 فصل گذشته (( 2012-2013 * 2011-2012 * 2010-2011 )) که رئال فقط 1 بار قهرمان شد 2 بار بهترین خط حمله یا بیشترین گل زده رو داشت (( 2 بار از 3 بار ))

با وجود بیل کنار رونالدو فکر کنم یه چند سالی همچنان بهترین باشیم

/////////////

استراحت دو هفته‌اي براي رونالدو

ستاره پرتغالي رئال مادريد پس از مصدوميت مقابل آلمريا دو هفته استراحت خواهد کرد.

مصدوميت کريستيانو رونالدو برطرف شده است. کارلو آنچلوتي مي‌توانست بدون هيچ مشکلي از او در ديدار مقابل وايادوليد استفاده کند. سرمربي ايتاليايي و دستيارانش عقايد متفاوتي در اين باره داشتند. رونالدو که از 23 نوامبر به دليل مصدوميت مقابل آلمريا در ترکيب تيمش قرار نگرفته است، تا دهم دسامبر مقابل کپنهاگن در آخرين بازي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا پيراهن سفيدش را بر تن نخواهد کرد. در اين بازي هم در صورتي که آنچلوتي بخواهد حضور وي ضروري نخواهد بود، زيرا رئال مادريد از مرحله گروهي اين مسابقات صعود کرده است.

به گزارش فارس،اين دوره استراحت براي بازيکني که هميشه تمام توانش را به کار مي‌بندد و هرگز از لحاظ بدني ناآماده نيست، عجيب به نظر مي‌رسد اما آنچلوتي که استراحت و فعاليت بازيکنانش را به صورت بسيار مؤثري کنترل مي‌کند، تصميم گرفته به رونالدو استراحت دهد تا از او با آمادگي کامل در آخرين بازي‌هاي سال استفاده کند.

رونالدو شنبه به زمين تمرين مادريد در والدبباس رفت و تمريناتي انجام داد؛ پس از آن مانند ساير هم‌تيمي‌هايش دو روز استراحت داشت. آنها سه‌شنبه به تمرينات بازمي‌گردند و تمرين براي رقابت‌هاي کوپا‌دل‌ري مقابل اليمپيک دي ژاتيوا را آغاز خواهند کرد؛ هرچند کريستيانو رونالدو به دليل محروميت تيمش را همراهي نخواهد کرد. بنابراين هنگامي که اين تيم براي برگزاري دور رفت اين مسابقه به والنسيا سفر مي‌کنند، رونالدو در مادريد خواهد ماند و برنامه تمرين شخصي‌اش را انجام خواهد داد.

بنابراين رونالدو تا پايان 2013 تنها مي‌تواند در سه مسابقه شرکت کند که همه آنها بازي‌هاي خارج از خانه هستند. بازي تقريبا بي‌اهميت مقابل کپنهاگن در ليگ قهرمانان اروپا، دو بازي خارج از خانه در پامپلونا و والنسيا؛ بازي‌هايي هستند که آنچلوتي بيشترين انتظار را از بازيکنانش دارد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

///////////

نویسنده خبر اشتباه کرده
    رئال بعد از بازی با کپنهاگن با اوساسونا بازی داره و بعدش بازی برگشت کوپا هست

اونطوری که نویسنده گفته رئال این شکلی بازی داره (( کوپا دل ری -- کپنهاگن -- کوپا دل ری -- والنسیا ))

در حالی که اصلش این شکلیه (( کوپا دل ری -- کپنهاگن -- اوساسونا -- کوپا دل ری -- والنسیا ))

به هر حال تا بازی کپنهاگن نمیتونه بازی کنه !!!
    Last edited by wooooow; 02-12-2013 at 18:55.

18. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آنچلوتی: مسی در رئال؟ خدا رونالدو را به ما داده است
    ستاره پرتغالی رئال در این فصل نمایش های خیره کننده ای ارائه داد و چهار گلی که در دو دیدار پلی آف انتخابی جام جهانی به سوئد زد، ستایش های زیادی را به همراه داشت.

سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، ادعا کرد حتی اگر فرصت خرید لیونل مسی را پیدا کند، این کار را انجام نخواهد داد؛ به این خاطر که کریس رونالدو را در تیمش دارد.

ستاره پرتغالی رئال در این فصل نمایش های خیره کننده ای ارائه داد و چهار گلی که در دو دیدار پلی آف انتخابی جام جهانی به سوئد زد، ستایش های زیادی را به همراه داشت.

به همین خاطر، آنچلوتی اعلام کرد در صورتی که بخواهد تیمش را تقویت کند، ترجیح می دهد در پست دیگری بازیکن بخرد.

او به رادیو کاپیتال گفت:" اگر بخواهم یک بازیکن برای رئال بخرم، او مسی نخواهد بود. ترجیح می دهم در پست دیگری تیمم را تقویت کنم.

ما رونالدو را داریم؛ چه نیازی است به مسی؟ خدا، رونالدو را به عنوان یک هدیه به ما داده است."

البته سرمربی ایتالیایی به شوخی گفت که اگر باشگاه کاتالانی به دنبال فروش مسی باشد، می تواند با آنها تماس بگیرد.

" اگر بارسا بخواهد مسی را بفروشد، می توانند با ما تماس بگیرند."
    goal.com/iran

نشون دهنده ی بزرگی مسیه "
    صد درصد نقش کلیدی مسی رو نشون می ده اما از ی طرف هم نباید تیم نباید بازیکن محور باشه،به طوری که تاثیر توی نتیجه ی بازی داشته باشه!البته در تیم همه ستاره نیستن...
    Last edited by Meisam.apk; 02-12-2013 at 20:09.

20. 3 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •