تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 293 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه‌ای از زندگی‌نامه تراشتگن (جایگزین احتمالی والدز در فصل آینده):

مارک آندره تراشتگن
    20 ساله (به زودی 21 ساله میشه)
    ملیت آلمانی و عضو تیم مونشن گلادباخ
    نکته جالب در مورد تراشتگن این است که از 4 سالگی عضو آکادمی مونشن گلادباخ بوده است.
    در فصل 2010-11 ستاره تیم رزرو مونشن‌گلادباخ بود و به دلیل درخشش خود چندین بار در تیم اصلی به میدان رفت. این درخشش تراشتگن همزمان با بازی‌های پرافت و خیز دروازه‌بان بلژیکی تیم بود و همین کافی بود که تراشتگن بتونه به دروازه‌بان اصلی گلادباخ تبدیل بشه و تونست با 4 کلین‌شیت در 5 بازی آخر گلادباخ مانع سقوط این تیم به دسته پایین‌تر بشه.

در فصل 2011-12 تراشتگن به دروازه‌بان اول تیم خود تبدیل شد و بایرن هم مانوئل نویر را خریداری کرد. در بازی بین دو تیم مونشن گلادباخ و بایرن مونیخ، تراشتگن عملکرد فوق‌العاده‌ای به نمایش گذاشت ولی در طرف مقابل اشتباه نویر منجر به شکست بایرن شد. این بازی نام تراشتگن را بیش از پیش بر سر زبان‌ها انداخت.
    در بازی بعدی بین این دو تیم باز هم بازی عالی تراشتگن در مقابل اشتباه نویر باعث شد مهارت تراشتگن جوان در بازی‌های بزرگ بار دیگه به اثبات برسه

در حالی که فصل قبل گلادباخ به سختی و با درخشش تراشتگن در هفته‌های پایانی از سقوط نجات پیدا کرده بود، در فصل 2011-12 درخشش این دروازه‌بان تونست این تیم را به مقام چهارم برسونه تا بتونن سهمیه لیگ قهرمانان را بگیرند.
    تراشتگن در سال گذشته عنوان بهترین دروازه‌بان بوندس‌لیگا را کسب کرد.

تراشتگن، از نظر سبک بازی با اولیور کان مقایسه می‌شود و او را اولیور کان دوم می‌نامند. او توانایی بالایی در نظم دادن به خط دفاع داره و در بازی هوایی و تک به تک‌ها عالی عمل میکنه (دو ویژگی ضروری برای دروازه‌بانی که قصد داره در بارسلونا بازی کنه)
    بازی با پای تراشتگن نیز در سطح خوبی قرار داره و به ندرت ارسال‌های بلند این دروازه‌بان به مرکز زمین به بازیکنان حریف میرسه

بارسلونا از زمان درخشش تراشتگن در تیم زیر 17 سال آلمان در سال 2009 عملکرد این دروازه‌بان را زیر نظر داشته ولی به دلیل قیمت بالای وی برای دروازه‌بانی که قرار است ذخیره والدز باشه از خرید وی صرف‌نظر کرده‌اند.
    ولی اکنون که والدز قصد رفتن از بارسا را داره و بارسا قصد داره دروازه‌بان اول بخره، تراشتگن یکی از گزینه‌های اصلیه که امشب در اخبار گفته شده که فصل آینده در بارسلونا حضور داره

{طبق اخبار قرار داد در حال بسته شدن هست و احتمال پیوستن وی به بارسلونا در صورت نیومدن کورتویس دروازه بان چلسی حتمی میشود}

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 17 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حوصلمون سر رفت اساسی ، کی میشه این international break تموم شه
    مثل اینکه دو تا چهارتایی دیگه توی لیگ داریم
    شنبه
    1392/07/27 21:30 اوساسونا-بارسلونا

سه شنبه
    1392/07/30 22:15 میلان - بارسلونا

شنبه
    1392/08/04 19:30 بارسلونا -رئال مادرید

4. 11 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

14 روزِ کاری فشرده برای بارسا!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این شنبه که در راه است بارسا در عرض 14 روز با 5 تیم بازی خواهد کرد
    اوساسونا (در زمین حریف) - میلان (در زمین حریف) - رئال (در زمین خودی) - سِلتا (در زمین حریف) - اسپانیول (در زمین خودی)

تیترهای روزنامه الموندو ۱۴اکتبر

تری اشتگن شماره یک بارسا
    ۱. بخوبی می‌داند چگونه شرایط را کنترل کند
    ۲. بازی توپ عالی‌
    ۳. عالی‌ در تک به تک ها
    آغاز مذاکرات با مونشن گلادباخ
    والدز: این آخرین فصل من در بارسا خواهد بود و موناکو مقصد خوبی‌ است
    تا تا این هفته تمامی بازیکن خود را در اختیار خواهد داشت
    دل‌ بوسکه: هیچ سبک خاصی‌ برای فوتبال وجود ندارد
    بیل بازیکن اضافی‌ لیست رئال
    انتقال بازیکن مصدوم

جدید‌ترین مصاحبه پیکه

- درست از زمانی‌ که تا تا وارد تیم شد همگی‌ احساس خوبی‌ داشتیم. و کاملا رک بود و با صحبت کردن با شما مشخص میکرد دقیقا چیزی از شما می‌خواهد. با اینکه او همیشه با باشگاه نبوده ولی‌ بخوبی جایگاه باشگاه را سبک بازی ما را می‌داند. او تغییر را بدون تغییر سبک بازی ما در ما ایجاد کرد.
    - زمانی‌ که شما در تیمی ۶سال بازی کرده باشی‌ به شما کمک می‌کند تا آرامش خاصی‌ داشته باشی‌.و این یکی‌ از تغیرات خوبی‌ بوده که من در میان بازیکنانی که باهم روابط خوب دارند و یک دیگر کمک میکنند احساس کردم. بسیاری از ما مدت زیادی است که همدیگر را میشناسیم و باهم رابطه خوبی‌ داریم و زمانی‌ که کسی‌ به مشکل بر می‌خورد مسئولیت کلّ تیم است.
    - نیمار در مدت زمان کوتاه نشان داده که می‌خواهد به یک بازیکن بزرگ در سال‌های آینده تبدیل شود. او یکی‌ از نوابغ فوتبالی است که تا بحال دیده ام. او یک شروع فوق‌العاده داشته و حالا غیر قابل مهار است. او یک مکمل مناسب برای لئو است یک مکمل برای گل‌ زنی‌ چیزی که شاید لئو این سال‌ها در کنار خود در زمین کم داشت.

منبع: سایت رسمی‌ باشگاه
    مصاحبه کوتاه ازانیستا:

بازی باتیم ملی اسپانیا درآلباسته؟ آنجا خانه من است وبرایم جایگاه ویژه ای است .من سعی میکنم که برای تیم ملی اسپانیا باتمام عشق وسعی وکوشش بازی کنم .
    - تمدید قرارداد ؟ بارها ازمن این سوال پرسده شد . همانطور که قبلا گفتم من میخوام دربارسا بمانم وبا پیراهن بارسا بازنشته بشم . وقتی دوطرف خواهان همکاری هستند پس جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد . بزودی قراردادم تمدید خواهدشد .
    - ترک رئال ازسوی اوزیل ؟ من واقعیت با شنیدن این خبر تعجب کردم زیرا او یکی ازبهترین بازیکنان دنیا است وقوتبال خوبی را ازخود به نمایش میگذارد اما من فکر میکنم او دلایلی برای ترک رئال داشته باشد .

ژاوی :" مسی باعث بهتر شدن هر بازیکنی است که در کنار او بازی میکند ، هر کسی که شناخت و درک خوبی از فوتبال مسی نداشته باشد ، بازیکن خوبی نیست...! "

تیترهای روزنامه اسپورت 14 اکتبر 2013 .

- تراشتگن در دم دروازه ورود به بارسا .
    - دروازه بان آلمانی مونشن گلادباخ علاقه شدیدش را برای پیوستن به بارسا ابرازکرد.
    " من میخواهم به بارسا بروم ،اما همه چیز باید بدون سروصدا انجام شود." « مخفیانه» .
    - والدز:" موناکو یک گزینه خوب برای پیوستن من به آنجا خواهدبود ، بازی کردن دوباره درکنار آبیدال مزیت دیگری برایم خواهدداشت، اوبراردم است .
    - سسک :" تاتا ازمن خواست آنگونه که درآرسنال بازی میکردم بازی کنم ".

آمار مهاجمان بارسلونا ازآغاز سال 2013 تاکنون « تیمهای ملی وبارسلونا»

1- مسی : 40 بازی - 42 گل - 15 پاس گل
    2- نیمار : 50 بازی - 26 گل - 23 پاس گل
    3 - الکسیس : 45 بازی - 19 گل - 13 پاس گل
    4 - پدرو : 47 بازی - 17 گل - 5 پاس گل

درضمن بهترین خط حمله اروپا هم دست بارساست

منچستر یونایتید به دنبال سانچس:

گویا حدس وگمانه های زده میشود که منچستر برای تقویت خط حمله خود نیاز به خرید چندتا بازیکن جوان وقابل اطمینان دارد که نام الکسیس هم درلیست خرید این تیم دیده میشود .
    دیوید مویس سرمربی حال شیاطین سرخ اززمانیکه هدایت این تیم را برعهده گرفته است نتوانسته که خواست هوادران این تیم را برآورده کند وازآغازفصل تاکنون نتایج خوبی را بدست نیاورده است وحالا سران باشگاه منچستر به دنبال چند خرید بزرگ دنقل وانتقالات تابستانی هستند .

منبع:اسپورت
    جایزۀ بهترین بازیکن میدان در بازی برزیل و کره.

گزیده ایی از صحبتهای سسک با رادیو کاتالان

-مارتینو با بازیکنان بسیار صحبت می‌کند. چه زمانی‌ که خوب بازی می‌کنیم و یا بد، برای شخص من این کار او بسیار مفید است.
    - نیمار جوان است و کمی‌ با اخلاقی‌ کودکانه ولی‌ او به سرعت دارد در تیم رشد می‌کند و حالا دارای شخصیت و اعتماد بنفس بالایی است.
    - آینده من در بارسا؟ من می‌خواهم در اینجا سالیان سال بازی کنم و به یک اسطوره تبدیل شوم و جام‌های زیادی را به همراه تیم بالای سر ببرم.

6. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تراشتگن در سال گذشته عنوان بهترین دروازه‌بان بوندس‌لیگا را کسب کرد.
    البته منظورش دو سال پیشه انگاری.. یعنی 2011

تراشتگن، از نظر سبک بازی با اولیور کان مقایسه می‌شود و او را اولیور کان دوم می‌نامند. او توانایی بالایی در نظم دادن به خط دفاع داره و در بازی هوایی و تک به تک‌ها عالی عمل میکنه (دو ویژگی ضروری برای دروازه‌بانی که قصد داره در بارسلونا بازی کنه)
    بازی با پای تراشتگن نیز در سطح خوبی قرار داره و به ندرت ارسال‌های بلند این دروازه‌بان به مرکز زمین به بازیکنان حریف میرسه
    انشالله که این اولیور کان دوم مثه ژاوی دوم از آب در نیاد : دی
    این قسمت بولد شده رو قبلا تو صفحه ویکیپدیاش زده بودن ولی خب از اونجایی که انگار تخیل نویسنده بوده و منبعی نداشته برش داشتن (صحفه انگلیسی)
    +
    البته همچی بازی با پاش خوب نیست ... بازی دوستانه با آمریکا، یه پاس عقب بهش دادن می خواست یه حرکتی انجام بده و در عین حال نتونست توپ رو کنترل کنه، خلاصه یه گل خوردیم
    +
    با توجه به سن کمش و استعدادی که داره می تونه یه تضمین باشه برای دروازه ی بارسا برای چندین سال
    مخصوصا اگه بارسا جلوی بایرن بازی کنه می تونین انتظار یه فوق ستاره رو توی دروازتون داشته باشین

8. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

بازگشت مسي به تمرينات بارسلونا

ستاره آرژانتيني بارسلونا پس از دو هفته به تمرين گروهي اين تيم بازگشت.

ليونل مسي دو هفته پيش از ناحيه پاي راست دچار آسيب ديدگي شد. او پس از پشت سرگذاشتن دوران درمان به تمرين آبي-اناريها بازگشت تا تيمش را در ديدار هفته آينده برابر اوساسونا همراهي کند.

به گزارش ايسنا،مسي در ديدار برابر آلمريا که با پيروزي دو بر صفر آبي-اناريها به پايان رسيد در همان نيمه اول آسيب ديد و از بازي بيرون آمد. پزشکان بارسلونا زمان دوري اين مهاجم آرژانتيني از ميادين را 15 تا 20 روز اعلام کردند، اما با توجه به ولع زياد مسي براي بازگشت به ميادين، زودتر از موعد مقرر در تمرين حاضر شد. البته او در تمرين زياد خود را خسته نکرد و کمتر از ديگر بازيکنان دويد.

بارسلونا در هفته نهم رقابت‌هاي ليگا شنبه هفته آينده در ورزشگاه خانگي اوساسونا به ميدان مي‌رود. شاگردان خراردو مارتينو با 24 امتياز از هشت بازي در صدر جدول رده‌بندي قرار دارند.

varzesh3.com

10. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

از نظر من کورتویس بهتره ولی تراشتگن ارزون تره ولی مشکل اینجاست که بازیکن با تجربه باید باشه
    ستاره آلمانی در گفت و گو با روزنامه بیلد از عشقی که به باشگاه بارسلونا داشته صحبت کرده است
    سایت گل - مسعوت اوزیل ستاره آلمانی باشگاه آرسنال در گفت و گو با روزنامه بیلد به این نکته اشاره کرد که کمی بعد از آنکه برای امضای قرارداد با آرسنال به لندن سفر کرده بود، اس ام اسی از ژوزه مورینیو دریافت کرده که دراین اس.ام.اس، آقای خاص ورود اوزیل به لندن را به او تبریک گفته.
    نکته ای که در این گفت وگو بیش از هرچیز دیگری جلب توجه می کند، این است که ستاره آلمانی اعلام کرده که یک ماه و نیم بعد از حضورش در انگلیس، کاملا باشگاه رئال مادرید را از ذهنش پاک کرده و دیگر به این تیم فکر نمی کند.»
    این ستاره 24 ساله به زمان زیادی برای فراموش کردن باشگاه مادریدی نیاز نداشته و سران باشگاه کاتالان این را به خوبی درک می کنند. روزنامه ال موندو دپورتیوو با بازتاب بخش هایی از این گفتگو به این نکته اشاره کرده که سران بارسلونا در تابستان سال 2010 با سران باشگاه وردربرمن بر سر انتقال اوزیل به نوکمپ با مبلغی در حدود 8 میلیون یورو به توافق رسیده بودند. اوزیل در آن زمان منتظر نهایی شدن پروسه این انتقال بود و حتی همراه با بارتومئو، یکی از نایب رئیس های باشگاه کاتالان در خانه ساندرو روسل، به دیدار رئیس باشگاه بارسلونا رفته بود. ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد تا بازیکنی که برای بازی کردن در بارسلونا به دنیا آمده بود و به گفته خودش یکی از طرفداران باشگاه کاتالان بوده، در نهایت به رئال مادرید منتقل شود. او در طول دوران حضورش در رئال نمایش خیره کننده ای داشت و نقش موثری در پیروزیهای تیم مادریدی ایفا کرد و جالب اینجاست که بازیکنی لقب گرفت که بیشترین پاس گلها را به کریس رونالدو در طول دوران حضور این ستاره پرتغالی در برنابئو، به او داده. با این وجود رئالی ها او را به آرسنال فروختند و این انتقال با انتقادات فراوانی از سوی اسطوره های سابق باشگاه مادریدی و اهالی دنیای فوتبال روبرو شد.
    اوزیل با دلخوری اسپانیا را ترک کرد و حالا هم اعلام کرده که در کمتر از 40 روز رئال را فراموش کرده. بازیکنی که عاشق بارسلونا بود، با انتقالش به رئال نتوانست به آرزویش برسد و حالا هم پیراهن آرسنال را برتن می کند.
    منبع:سایت گل

من که عاشق اوزیل هستم و امیدوارم به بارسا بیاد

12. 7 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ژاوی درباره تاتا:

ژاوی: "او فردی است که به راحتی می توان به او نزدیک شد و با او دوستانه ارتباط برقرار کرد. او برای ایجاد تغییر در تیم نیامده است. همه ما قاطعانه بر سر نظر خود ایستاده ایم که فلسفه باشگاه نباید تغییر کند". حتی باشگاه های بزرگ اروپایی نیز در مواجهه با بارسا، ناچار شده اند تا سبک بازی خود را تغییر دهند.

نیمار:
    -مسی نابغه است. او تماشایی است، حتی خارج از زمین. امیدوارم که بتوانم به او کمک کنم، و بازی در کنار او افتخاری است.
    -در بارسا همه از من استقبال خوبی کردند، بازیکنان، مربیان، طرفداران..... و احساس راحتی کردم. آلوز هم کمک زیادی به من کرد.

طی اخباری که به گوش میرسه به نظر بالاخره بارسلونا و اینیستا برای امضای قرارداد جدید تا سال 2018 به توافق رسیدند و امیدواریم طی روزهای آتی این قرارداد رسما اعلام بشه.
    دیروز هم شوالیه در زادگاه خودش آلباسته به خبرنگاران در مورد آینده فوتبالی خودش بار دیگه تاکید کرد که فقط به بارسلونا فکر میکنه و دوست داره فوتبالش رو در بارسا به پایان برسونه.

تیترهای روزنامه الموندو ۱۵اکتبر

گپی خودمانی با نیمار
    - دیوانه بازی
    - عشق کمدی ژاپنی
    - زندگی‌ با پدرش
    - بهترین دوست او آلوز
    جشن اندرس
    اسپانیا -گرجستان ۲۲:۳۰(به وقت ایران)
    رهبری اینیستا برای یک پیروزی خانگی و هدایت تیم به برزیل
    بارسا اگر صبر کند..لواندوسکی بازیکن آزاد خواهد شد
    تمرین مسی با سایر بازیکنان
    بارترا: پویول من را برای ماندن متقاعد کرد

تیترهای روزنامه اسپرت ۱۵اکتبر

آماده الکلاسیکو
    مسی و پویول در آستانه بازگشت به میادین
    مسی پس از گذشت چند هفته مصدومیت به تمرینات گروهی بازگشت
    لئو با تیم به پامپلونا سفر خواهد کرد
    و پویول یا ماچرانو به همراه بارترا از قلب دفاع بارسا دفاع خواهند کرد
    اینیستا و دریافت نقاشی گل‌ جام جهانی‌ اش
    او به تمدید قراردادش نیز امیدوار است
    اینیستا: جای من در بارسا است
    بیمه ۱۰۰میلیونی بیل

ادامه تمرینات با غیبت ملی‌ پوشان

تمرینات بارسا سه شنبه صبح نیز با حضور پینتو، اویر، مونتویا، پویول، ماچرانو، بارترا، آدریانو، دوس سانتوس، تیو، کوئنکا و مسی برگزار شد.
    همچنین آدم ترا اوره از تیم ب بارسلونا پس از نمایش خوبش در برابر دپرتیوو در تمرین تیم حضور داشت.
    تیم برای آماده سازی خود برای بازی شنبه برابر اوساسونا، چهارشنبه عصر به تمریناتش ادامه خواهد داد.

منبع: سایت رسمی‌ باشگاه
    لئو تا اینجای فصل به طور متوسط در هر بازی 5.6 دریبل داشته ، در حالی که در پایان فصل پیش این عدد 3.8 دریبل برای هر بازی بوده...!

آمار نیمار دربرزیل تاپس ازبازی با زامبیا :

بازیها : 44
    گل : 27
    پاس گل : 19

پیکه درمورد نیمار:

عملکرد او در این دو ماهه نشان میدهد که او میتواند برای مدت زیادی به عنوان بازیکن بزرگ بازی کند. او یکی از بزرگترین بازیکنانی است که دیده ام. شروع بسیار خوبی داشت و در 5 یا 10 متر او غیرقابل توقف خواهد شد. او هم از پای راست و هم از پای چپ خود به خوبی استفاده میکند و می داند که چگونه پنالتی و ضربه آزاد بگیرد.او بازیکن کاملی است و لیونل مسی را نیز کامل تر کرده است.

پویول قراردادش را تا سال 2016 تمدید کرد.

پامپلونا و میلان مقصد بعدی بارسا پس از بازگشت ملی‌ پوشان
    تمرینات بارسا با بازگشت ملی‌ پوشان از چهارشنبه عصر دوباره از سر گرفته خواهد شد. این روزها بارسا با ۲سفر پیش رو و بازی خارج از خانه روزهای پر مشغله ایی را پیش رو دارد.

برنامه بارسا (ساعت‌ها به وقت محلی می‌باشد)

چهارشنبه ۱۹:۳۰ تمرین در زمین اسپورتیوا
    پنجشنبه ۱۸:۰۰ تمرین در زمین اسپورتیوا
    جمعه ۱۱:۰۰ تمرین در زمین اسپورتیوا
    شنبه ۹:۴۵ حرکت تیم به سوی پامپلونا
    ۲۰:۰۰ اوساسونا - بارسا
    یکشنبه ۱۱:۰۰ تمرین در زمین اسپورتیوا
    دوشنبه ۹:۳۰ حرکت تیم به سوی میلان
    ۱۹:۰۰ آخرین تمرین تیم در زمین میلان

منبع:سایت رسمی‌ باشگاه

16. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

پیوستن متس هوملس مدافع میانی بروسیا دورتموند به بارسلونا خیلی جدی شده است.
    به نقل از بیلد، این مدافع ملی پوش تا 2017 با دورتموند قراداد دارد اما اخباری که در اختیار بیلد قرا گرفته است نشان می دهد که این مدافع 24 ساله قصد دارد در پایان فصل به بارسلونا ملحق شود.
    بارسلونا هوملس را برای جانشینی کارلس پویول 35 ساله در نظر گرفته است. هزینه انتقال هوملس به بارسا بر اساس این خبر 35 میلیون یورو خواهد بود. هوملس قبلا در صحبت هایی از علاقه بارسا به او گفته بود: "بارسلونا یکی از باشگاه هایی هست که خواهان من است."
    بر همین اساس دورتموندی هم از همین حالا به دنبال پیدا کردن جانشینی مناسب برای هوملس هست. یکی از جدی ترین گزینه های آن ها فابیان شار بازیکن بازل سوئیس هست. این استعداد 21 ساله فوتبال سوئیس چند هواخواه دیگر از جمله آرسنال و یوونتوس را هم دارد و قیمت او 5 میلیون یورو اعلام شده است.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 9 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

9 سال در چنين روزي، مسي اولين بازي خود براي تيم اول را انجام داد

در چنین روزی...

16 اکتبر 2004 بود که برای اولین بار برای تیم اصلی به میدان رفت.او تنها 17 سال داشت.
    او آمد تا یکه تازی کند و تمام رکوردها را به نام خود ثبت کند.

از آن زمان تا کنون مسی 388 بازی رسمی برای بارسا انجام داده و 324 گل به ثمر رسانده است.

او همچنان به رکورد شکنی های تاریخ فوتبال ادامه میدهد...

2004/10/16
    امروز روزيه كه مــســـي اولين بازي رسمي خودشو براي بارسلونا انجام داد.

اطلاعات کامل در مورد این بازی و ویدئو
    -------------------------------------------
    در ١٦ اكتبر، ديدار بارسلونا و اسپانيول در بازيهاي لاليگا با بيش از ٣٠،٠٠ تماشاگر در ورزشگاه خانگي اسپانيول برگزار شد.
    - مسي بازي رو همراه بازيكنان ديگر ازجمله اينيستا، ناوارو، هيدالگو، و ... از نيمكت دنبال ميكنه
    - ٨ دقيقه مونده به اتمام بازي در دقيقه ٨٢ مسي با شماره ٣٠ بجاي دكو وارد زمين ميشه.
    * مسي با ١٧ سال و ٣ ماه و ٢٢ روز، دومين بازيكن جوانيِ كه براي تيم اول بارسلونا بازي رسمي انجام داده.( نفر اول پائولينو آلكانتارا هست)
    * مسي بعنوان مهاجم راست كناري به بازي اومد (5 سال توي همون پست براي بارسلونا بازي كرد)
    * بعد از گذشت ٧ ماه و ١٥ روز مسي تونست اولين گلشو براي بارسلونا بثمر برسونه با پاس رونالدينيو (هفته ٣٤ رقابتهاي لاليگا، ١مي ٢٠٠٥، در ورزشگاه نيو كمپ مقابل آلباسته)
    * در فصل ٢٠٠٤/٢٠٠٥ مسي در مجموع تونست فقط ٧٧ دقيقه براي بارسلونا بازي كنه
    - بارسلونا ديدار مقال اسپانيول رو با گل دكو تونست ١-٠ ببره

دانلود ویدئو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یوتیوب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مـــســـي از ٢٠٠٤ تا به الان:

٣٨٨ بازي - ٣٢٤ گل - ١٢٦ تا پاس گل
    ٢٠ تا جام - ٨٢ تا افتخار شخصي - ١٢٩ تا ركورد شكسته.

*نكته مهم: مسي فقط ٢٦ سال سن دارد.

===========

جورج والدانو(بازيكن آرژانتيني و اسبق رئال مادريد):

"مسي يك نابغست. از نظر فوتبالي الان مسي در سطح مارادوناست. اون فقط در نصف مسير زندگي حرفي اي قرار داره."
    =============

نیمار :
    " مسی یک نابغه است . او حتی خارج از زمین هم تماشایی است ...! امیدوارم بتوانم به اون کمک کنم ، بازی کردن در کنار او افتخار است..."
    =================

ژاوی :
    " مسی باعث بهتر شدن هر بازیکنی است که در کنار او بازی میکند ، هر کسی که شناخت و درک خوبی از فوتبال مسی نداشته باشد ، بازیکن خوبی نیست...! "

=============

بوسکتس:

"مسی همچنان برای ما بازیکنی مهمیه. مسی بهترین بازیکن جهانه و کارای فوق العاده ای انجام میده. جاش برای ما خیلی خالیه"
    =============
    Messi & Antonella ...

=========
    مسی و هواداران

===========

تغییرات لوگوی باشگاه از ابتدای تاسیس

======================
    اوساسونا - بارسلونا 21:30 / شبکه 3

20. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •