اگه بلدی هک کن و اگوستیک جدید بریز توش اونوقت برو با N73 کل بنداز.
اگه بلدی هک کن و اگوستیک جدید بریز توش اونوقت برو با N73 کل بنداز.
با سلام
مموری گوشی من 1 گیگ است. حداقل 400 مگابایت هم جای خالی داره ولی بیش از 30 ثانیه نمی تونم فیلمبرداری
کنم. تنظیم هم کردم که روی مموری ذخیره کنه. فکر کردم شاید مشکل از فیرم ور است آون رو هم آپدیت کردم و لی حالا تنها 10 ثانیهفیلم برداری میکنه
به نظر شما مشکل از کجاست؟ تمام تنظیمات آن رو هم چک کردم ولی ......؟؟؟
با تشکر
اتفاقا کار با کابل usb خیلی راحت تره .
8 ساعت
اکولایزر و بزن بره بچسبه به سقف![]()
من امروز به یه مشکل تعجب برانگیزی برخورد کردم .
امروز 2 تا از آهنگایی که تو هارد کام دارم ریختم تو مموری گوشیم
موقعی که پلی (play) رو میزنم پیغام میده § نمیتونم این آهنگ و اجرا کنم §
Cannot play this sound
هر آهنگی که میریزم اجرا میکنه
الا این 2 تا آهنگ و
فرمتشون هم ام پی تریه . . .
رینیم کردم حجمشون و کم کردم نشد که نشد
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده ؟!؟!؟!
Last edited by h128mk; 20-07-2007 at 23:18.
فكرنكنم به حجم بستگي داشته باشه.بيشتر مربوط ميشه به فرمت اون آهنگ.دوباره از پي سي تون با چك كردن فرمت بريزيد تو گوشي.گاهي براي منم پيش مياد كه اينطوري ميشه ويكباررو يه آهنگ اينگونه تجربه اش كردم كه جواب داد.بعضي آهنگهام زيپ شده اندكه بايد تمهيدات خاصشون صورت بگيره تا به فايلي قابل شناسايي براي گوشي در بياد.مموري منم بعضي وقتا قات ميزنه و بعضي عكسهايي كه قبلآ ميديدمشون غير قابل نشون دادن اعلام ميكنه و با يكبار خاموش كردن گوشي و جابجايي باطري ومموري جواب ميگيرم.
با توجه به اينكه تنظيمات رو رو مموري قرار داديد و حجم قابل توجهي هم فضاي خالي داريد نبايد اين مشگل پيش بياد ولي مدتي قبل منم دچار اين مشگل شدم و زموني رو اختصاص دادم به فيلمبرداري اوايل روي زموني محدود فيلمبرداري قطع ميشد ولي با تكرار اين كار گوشيم درست شد اما بازم نفهميدم چرا اينطوري شده بود.شايد دليلش حجم زياد مموري باشه كه باعث اين عوامل ميشه.اميدوارم مشگلتون حل شه.
از هك كردن گوشي كمي واهمه دارم اما از راهنماييهاي شما بسيار ممنوم
وقتی وارد فیلمبرداری میشید دکمه * رو نگه دارید تا در سمت راست به جای عکس پاکت نامه عکس ستاره بیاد.
احتمالا بیت ریت(Bit Rate) این آهنگها برای گوشی قایل شناسایی نیست. با برنامه هایی مثل JetAudio یکبار دیگه اینها رو به Mp3 (از Mp3 به Mp3) تبدیل کنید.
من وقتی با نرم افزار vcd cutter یه فایل صوتی رو با پسوند ام پی تری از یه فایل تصویری جدا میکنم این فایل ام پی تری توی گوشیم پخش نمیشه. همون طور که دوست قبلی گفت با jet audio دوباره به ام پی تری تبدیل کن. مشکل من که این طوری حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)