یه سر به لینک زیر بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر به لینک زیر بزن:
بله وقتی متوجه شدم که دوتا از همسایهها هم همین مشکل رو دارن و یکی مثل من سراغ مبیننت رفته بود و یکی هم مستقیم سیم جداگونه کشیده بود.
دلیل اینکه خودم نمیتونم اینه که اکثر اوقات خونه نیستم اصلا هم وقت و حوصلهی چک کردن و بررسی کردن و ... رو ندارم. واسه همین دنبال یه شرکت یا متخصصی هستم که بیاد این کار رو بکنه به چند نفر گفتم همه جواب سربالا دادند.
مخابرات هم میگه تا باکس داخل کوچه رو به عهده داره و مشکل نویز داخل خونه مربوط به اونا نیست. پشتیبانی اینترنت مخابرات هم قبلا واسه درست کردن ADSL اومده بودن یکی گفت مشکل پورته و عوض میکنیم و یکی دیگه هم گفت مشکل نویزه و به ما مربوط نمیشه بهش هم پیشنهاد دادم که خودش خصوصی درستش کنه هزینهاش هم پرداخت میکنم ولی پیچوند کسی رو هم معرفی نکرد....
خلاصه الان با وایمکس هیچ مشکل فنی ندارم بجز اینکه قیمتش بالاست الان واسه یه سرویس ۲ مگ و ۳ گیگ ماهانه ۶۰ تومن میدم عملا (اسما سرویس ۴۰ تومنی هست) میخوام کنارش یه سرویس ADSL دوباره راه بندازم که هزینه یه کم سرشکن بشه. ازونور دنبال یه راهحل ساده و بیدردسر هستم هزینهاش هم تا حد معقول مشکلی نیست میدم...اما با شرکتها تلفنی که صحبت کردم هیچکدوم جواب درستی ندادن.
تا حالا خودم حضوری با بخش فنی شرکتهای ارائهدهنده تماسی نگرفتم که ازشون مشورت بگیرم میخوام بدونم همین شرکتهای خصوصی جای خوبی هست؟ شرکت یا تخصص خاصی واسه رفع این مشکل توی بازار هست؟
پ.ن: آپارتمان نوسازه ولی الان دیگه تقریبا مطمئن شدم یه مشکلی توی آپارتمان هست حالا چی نمیدونم!
در ضمن کشیدن سیم مستقیم از باکس داخل کوجه به طبقهی ۶ام چندان جالب نیست و میخوام مشکل رو اساسی حل کنم.
دوست من بنده لینک رو رفتم اما اگه دقت کرده باشی قسمت مشخصات کیفیت خط عدد 0 رو نشون میده.
سلام دوستان
من سه تا Splitter به هم وصل کردم و آخرین Splitter رو هم به تلفن وصل کردم. صدای خشخش و هوای تلفن، کاملاً برطرف شد(اصلاً صدا استریو شد لامصّب)
اما مشکل قطع و وصل شدن اینترنتم همچنان باقی مونده.
SNR در ساعات مختلف روز، متغیر هست. مثلا صبحها به 14 میرسه و عصرها به 9 میرسه.
از اونجایی که تلفن ما داخل پذیرایی قرار داره و کامپیوتر داخل اتاق هستش. به خاطر همین میخوام یه Splitter دیگه هم برای مودم داخل اتاق بخرم. به نظر شما این کار جواب میده؟
یعنی Splitter فقط برای مودم، میتونه SNR رو افزایش بده؟
اگه دقت کرده باشی آخرمتن نوشته:
i hope that these values would be available in the next firmware update
امیدوارم این قابلیت رو در آپدیت بعدی فریمور قرار بدن
یعنی شما باید اگر فریمور جدید واسه مودمت اومده اون رو نصب کنی اگر نه که باید منتظر باشی تا فریمور جدید با قابلیت نشون دادن SNR و ... بیاد.
دوستان نویز خط من 50 است از سر ورودی خانه هم تست کردم رسید به 47 تا!!!
اصولا به از ورودی کنار کابل برق سیم نازک است .
روبه روی باکس کنار کوچه هم تیر چراغ برق!
حالا از خود باکس تست نکردم دیگه!!!
راه حل برای کاهش نویز چیست؟
برای تست از خود باکس مخابرات باید تست کنه یا خودشون نویز خط را تا باکس می تونند بگن از همون پشتیبانی؟
شما که نباید از باکس تست بگیری چون اگه بفهمنن جریمه دارن(امتحان کردم)
اگه منظورت سیم ورودی هست که از دم در میاد سیم برق کنارش رد میشه باید مسیرش رو عوض کنی.
از بیرون عملا کاری نمیتونی بکنی ........
چه مخابرات بیاد چه مخابرات نیاد.
من خودم خط پر نویزی دارم
شاید ببینی تعجب کنی
ولی با کاهش دان استریم از سمت ISP خط رو پایدار کردم
ولی سرعتم کم شد
ولی در کل راضی هستم
شما یک عکس از مقدار نویز مودم بزار
شاید بشه تا حدودی مشکل رو برطرف کرد
سلام. دوستان من قبلا هم از همین تاپیک مشابه همین سوال رو پرسیده بودم
ولی خوب مشکلم به طور کامل حل نشد.
مشکل افت snr داخل خونه دارم.
مقادیر سر خط:
-----
این داخل خونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
همینطور که تو عکس مشخصه snr down بیرون سر خط 30 هست ولی داخل 22 snr down هست.
در حال حاضر از سر خط تا پشت مودم از سیم lan که 4 تا زوج داخلش هست و روکش آلمینیوم داره استفاده میکنم.
بعضی جاها شنیدم گفته شده سیم شیلددار باید استفاده کرد. اینطور که دیدم شیلد یه چیزی غیر از روکش آلمینیومه.
یعنی سیمهایی هستند که هم روکش آلمینیوم دارند و هم شیلددارن.
گفتم اینجا بپرسم کسی اطلاعی داره برای اینطور حالات که snr سر خط با داخل تفاوت داره از چه نوع سیم و کابلی باید استفاده کرد که
این مشکل افت کیفیت رو نداشته باشه؟
یکی از عزیزان در جایی گفت برای مشکل من سیمهای مخابراتی مناسبه. تست کردم سیمهای مخابراتی شیلد ندارند و فقط روکش
آلمینیوم رو دارند. چه کنم؟ اگه روکش آلمینیوم مد نظر باشه همین سیم lan ی که خودم دارم کفایت میکنه و شیلددار نمیخواد دیگه؟
وضعیت خطم :
آیا نصب میکروفیلتر تاثیری دارد؟
راه حل برای کاهش نویز چیست؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)