تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 754 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام رفقا

کسی میدونه مودمهایی که مشخصات snr رو نمیده به چه صورت میشه دید

لینکسیس 120n
    یه سر به لینک زیر بزن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان الان به نظر میاد واقعا آپارتمان مشکلی داره از جهت نویز، قبلا فکر می‌کردم مشکل از پورت خود مخابراته...سطح SNR خیلی پائینه و حدود ۷ دسی‌بل هست..

قبلا این خونه که ویلائي بوده مشکلی نداشتم بعد از ساخت و ساز جدید مشکل پیدا شده همسایه‌ها هم این مشکل رو دارند. راهکارشون کشیدن مستقیم سیم از داخل کوچه به داخل آپارتمان هست که عملی هست ولی راه خوبی نیست به نظر من...

من اگر بخوام مشکل رو اساسی از داخل ساختمان حل کنم و بفهمم مشکل چیه باید چیکار کنم؟ خودم وقت زیادی برای پیگیری و آزمون و خطا ندارم میخوام یه نفر یا یه شرکت باشه پیگیری کنه. پشتیبانی مخابرات که اینکار رو نکردن. یه عده میخواد که تجهزیات و تجربه‌اش رو داشته باشند اما نمیدونم باید به کجا رجوع کنم. جای خاصی واسه همچین مواردی هست؟

پ.ن: توی آپارتمان هم اصول برقکشی طبق ادعای معمار و برقکارش کامل رعایت شده. از جهت سیمهای سه فاز و جدا بودن کانالها...دوربین مدار بسته هم نداریم...فقط چیزی که بیرون دیدم اینه که سیم سه‌فاز بیرون آپارتمان از روی سیم تلفن رد میشه (با فاصله‌ی ۱ متر، نه اینکه با هم تماس داشته باشند ۱ متر فاصله دارند).
    شما که میگی من نمی تونم مشکل رو حل کنم و مخابراتم نمی یاد!
    پس کی منظورتونه؟
    یک نکته دیگه
    شما الان مطمئنی که مشکل از ساختمونه؟

بله وقتی متوجه شدم که دوتا از همسایه‌ها هم همین مشکل رو دارن و یکی مثل من سراغ مبین‌نت رفته بود و یکی هم مستقیم سیم جداگونه کشیده بود.

دلیل اینکه خودم نمی‌تونم اینه که اکثر اوقات خونه نیستم اصلا هم وقت و حوصله‌ی چک کردن و بررسی کردن و ... رو ندارم. واسه همین دنبال یه شرکت یا متخصصی هستم که بیاد این کار رو بکنه به چند نفر گفتم همه جواب سربالا دادند.

مخابرات هم میگه تا باکس داخل کوچه رو به عهده داره و مشکل نویز داخل خونه مربوط به اونا نیست. پشتیبانی اینترنت مخابرات هم قبلا واسه درست کردن ADSL اومده بودن یکی گفت مشکل پورته و عوض می‌کنیم و یکی دیگه هم گفت مشکل نویزه و به ما مربوط نمیشه بهش هم پیشنهاد دادم که خودش خصوصی درستش کنه هزینه‌اش هم پرداخت می‌کنم ولی پیچوند کسی رو هم معرفی نکرد....

خلاصه الان با وایمکس هیچ مشکل فنی ندارم بجز اینکه قیمتش بالاست الان واسه یه سرویس ۲ مگ و ۳ گیگ ماهانه ۶۰ تومن میدم عملا (اسما سرویس ۴۰ تومنی هست) میخوام کنارش یه سرویس ADSL دوباره راه بندازم که هزینه یه کم سرشکن بشه. ازونور دنبال یه راه‌حل ساده و بی‌دردسر هستم هزینه‌اش هم تا حد معقول مشکلی نیست میدم...اما با شرکتها تلفنی که صحبت کردم هیچکدوم جواب درستی ندادن.

تا حالا خودم حضوری با بخش فنی شرکت‌های ارائه‌دهنده تماسی نگرفتم که ازشون مشورت بگیرم میخوام بدونم همین شرکت‌های خصوصی جای خوبی هست؟ شرکت یا تخصص خاصی واسه رفع این مشکل توی بازار هست؟

پ.ن: آپارتمان نوسازه ولی الان دیگه تقریبا مطمئن شدم یه مشکلی توی آپارتمان هست حالا چی نمیدونم!
    در ضمن کشیدن سیم مستقیم از باکس داخل کوجه به طبقه‌ی ۶ام چندان جالب نیست و میخوام مشکل رو اساسی حل کنم.

داره خودمونی میشه mehrdad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوست من بنده لینک رو رفتم اما اگه دقت کرده باشی قسمت مشخصات کیفیت خط عدد 0 رو نشون میده.

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام دوستان
    من سه تا Splitter به هم وصل کردم و آخرین Splitter رو هم به تلفن وصل کردم. صدای خش‌خش و هوای تلفن، کاملاً برطرف شد (اصلاً صدا استریو شد لامصّب)
    اما مشکل قطع و وصل شدن اینترنتم همچنان باقی مونده.
    SNR در ساعات مختلف روز، متغیر هست. مثلا صبح‌ها به 14 میرسه و عصرها به 9 میرسه.
    از اونجایی که تلفن ما داخل پذیرایی قرار داره و کامپیوتر داخل اتاق هستش. به خاطر همین میخوام یه Splitter دیگه هم برای مودم داخل اتاق بخرم. به نظر شما این کار جواب میده؟
    یعنی Splitter فقط برای مودم، میتونه SNR رو افزایش بده؟

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست من بنده لینک رو رفتم اما اگه دقت کرده باشی قسمت مشخصات کیفیت خط عدد 0 رو نشون میده.
    اگه دقت کرده باشی آخرمتن نوشته:
    i hope that these values would be available in the next firmware update
    امیدوارم این قابلیت رو در آپدیت بعدی فریمور قرار بدن

یعنی شما باید اگر فریمور جدید واسه مودمت اومده اون رو نصب کنی اگر نه که باید منتظر باشی تا فریمور جدید با قابلیت نشون دادن SNR و ... بیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان نویز خط من 50 است از سر ورودی خانه هم تست کردم رسید به 47 تا!!!
    اصولا به از ورودی کنار کابل برق سیم نازک است .
    روبه روی باکس کنار کوچه هم تیر چراغ برق!
    حالا از خود باکس تست نکردم دیگه!!!
    راه حل برای کاهش نویز چیست؟
    برای تست از خود باکس مخابرات باید تست کنه یا خودشون نویز خط را تا باکس می تونند بگن از همون پشتیبانی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان نویز خط من 50 است از سر ورودی خانه هم تست کردم رسید به 47 تا!!!
    اصولا به از ورودی کنار کابل برق سیم نازک است .
    روبه روی باکس کنار کوچه هم تیر چراغ برق!
    حالا از خود باکس تست نکردم دیگه!!!
    برای تست از خود باکس مخابرات باید تست کنه یا خودشون نویز خط را تا باکس می تونند بگن از همون پشتیبانی؟
    شما که نباید از باکس تست بگیری چون اگه بفهمنن جریمه دارن(امتحان کردم)
    اگه منظورت سیم ورودی هست که از دم در میاد سیم برق کنارش رد میشه باید مسیرش رو عوض کنی.
    از بیرون عملا کاری نمیتونی بکنی ........
    چه مخابرات بیاد چه مخابرات نیاد.

9. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بله وقتی متوجه شدم که دوتا از همسایه‌ها هم همین مشکل رو دارن و یکی مثل من سراغ مبین‌نت رفته بود و یکی هم مستقیم سیم جداگونه کشیده بود.

دلیل اینکه خودم نمی‌تونم اینه که اکثر اوقات خونه نیستم اصلا هم وقت و حوصله‌ی چک کردن و بررسی کردن و ... رو ندارم. واسه همین دنبال یه شرکت یا متخصصی هستم که بیاد این کار رو بکنه به چند نفر گفتم همه جواب سربالا دادند.

مخابرات هم میگه تا باکس داخل کوچه رو به عهده داره و مشکل نویز داخل خونه مربوط به اونا نیست. پشتیبانی اینترنت مخابرات هم قبلا واسه درست کردن ADSL اومده بودن یکی گفت مشکل پورته و عوض می‌کنیم و یکی دیگه هم گفت مشکل نویزه و به ما مربوط نمیشه بهش هم پیشنهاد دادم که خودش خصوصی درستش کنه هزینه‌اش هم پرداخت می‌کنم ولی پیچوند کسی رو هم معرفی نکرد....

خلاصه الان با وایمکس هیچ مشکل فنی ندارم بجز اینکه قیمتش بالاست الان واسه یه سرویس ۲ مگ و ۳ گیگ ماهانه ۶۰ تومن میدم عملا (اسما سرویس ۴۰ تومنی هست) میخوام کنارش یه سرویس ADSL دوباره راه بندازم که هزینه یه کم سرشکن بشه. ازونور دنبال یه راه‌حل ساده و بی‌دردسر هستم هزینه‌اش هم تا حد معقول مشکلی نیست میدم...اما با شرکتها تلفنی که صحبت کردم هیچکدوم جواب درستی ندادن.

تا حالا خودم حضوری با بخش فنی شرکت‌های ارائه‌دهنده تماسی نگرفتم که ازشون مشورت بگیرم میخوام بدونم همین شرکت‌های خصوصی جای خوبی هست؟ شرکت یا تخصص خاصی واسه رفع این مشکل توی بازار هست؟

پ.ن: آپارتمان نوسازه ولی الان دیگه تقریبا مطمئن شدم یه مشکلی توی آپارتمان هست حالا چی نمیدونم!
    در ضمن کشیدن سیم مستقیم از باکس داخل کوجه به طبقه‌ی ۶ام چندان جالب نیست و میخوام مشکل رو اساسی حل کنم.
    من خودم خط پر نویزی دارم
    شاید ببینی تعجب کنی
    ولی با کاهش دان استریم از سمت ISP خط رو پایدار کردم
    ولی سرعتم کم شد
    ولی در کل راضی هستم
    شما یک عکس از مقدار نویز مودم بزار
    شاید بشه تا حدودی مشکل رو برطرف کرد

11. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. دوستان من قبلا هم از همین تاپیک مشابه همین سوال رو پرسیده بودم
    ولی خوب مشکلم به طور کامل حل نشد.
    مشکل افت snr داخل خونه دارم.
    مقادیر سر خط:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -----
    این داخل خونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ----
    همینطور که تو عکس مشخصه snr down بیرون سر خط 30 هست ولی داخل 22 snr down هست.
    در حال حاضر از سر خط تا پشت مودم از سیم lan که 4 تا زوج داخلش هست و روکش آلمینیوم داره استفاده میکنم.
    بعضی جاها شنیدم گفته شده سیم شیلددار باید استفاده کرد. اینطور که دیدم شیلد یه چیزی غیر از روکش آلمینیومه.
    یعنی سیمهایی هستند که هم روکش آلمینیوم دارند و هم شیلددارن.
    گفتم اینجا بپرسم کسی اطلاعی داره برای اینطور حالات که snr سر خط با داخل تفاوت داره از چه نوع سیم و کابلی باید استفاده کرد که
    این مشکل افت کیفیت رو نداشته باشه؟
    یکی از عزیزان در جایی گفت برای مشکل من سیمهای مخابراتی مناسبه. تست کردم سیمهای مخابراتی شیلد ندارند و فقط روکش
    آلمینیوم رو دارند. چه کنم؟ اگه روکش آلمینیوم مد نظر باشه همین سیم lan ی که خودم دارم کفایت میکنه و شیلددار نمیخواد دیگه؟

13. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

وضعیت خطم :

آیا نصب میکروفیلتر تاثیری دارد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •