نه عزیز تعطیلات مشخص نیست .
تازه اگه ام داشت مگه تو ایران میشه رو این چیزا حسلب کرد![]()
نه عزیز تعطیلات مشخص نیست .
تازه اگه ام داشت مگه تو ایران میشه رو این چیزا حسلب کرد![]()
نه بدون گارانتی این قیمته...![]()
با گارانتیو نمی دونم.![]()
احتمالا ساخت کشور چین باشه
من 17 تومان گرفتم سه شنبه گذشته(10 روز پیش)
به هیچ وجه هم ازش راضی نیستم!!!
مال من مالزي 2كابل 285.000
ولي صداش از مدل چيني اون كمتره به حديه كه تو خيابون صداش و نميشنوم
به نظر من مشكل از بازر ه چون به اسپيكر وصل كردم اسپيكر كه چه ارض كنم خونه داشت ميرفت رو هوا تازه صداي گوشي تا وصط بود روي هندز فري كه ميزارمش صدايي داره كه هيچ گوشي ديگه اي نداره
بازم اگه راهي براي بالا بردن صداش دارين مطرح كنيد بگيد
با تشكر مسعود
این تقویمی که من دارم فکر کنم سایت اصلیش این باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من دیدم روزاش درسته ( مال امروز مثلا درسته ، حالا مال سال دیگه رو نمیدونم ، تقویم ندارم چک کنم )
تا حالا هم من ندیدم هنگ کنه یا مشکلی داشته باشه.
آها ، ببخشید![]()
اما به قول این دوستمون :
به اون تقویمای چاپیش نمیشه اعتماد کرد چه برسه به برنامه.... یهو میبینی همه تعطیلات یه روز عقب جلو افتاد ... یا هوس کردن از این به بعد همه تعطیلات تولدها از بین بره و به جاش وفات ها تعطیل بشه....![]()
فکر نمیکنم خود بیل گیتس هم بتونه برنامه ای بنویسه که مشخص کنه فردا اینجا چه خبره !![]()
خوش باشید.
آقا من یه تقویم فارسی تا سال ... داشتم. گفتم بذارم شاید به درد خورد. اینو بگم که روی گوشی من خیلی قشنگ کار می ده. ایناهاش! :
یا
یه مشکل هم من دارم با این گوشی. خیلی وقتا که وصلش می کنم به سیستم (در حالت Phone) ، با این نرم افزاری مثل PC Suite و My Phone Explorer و ... هنگام ارسال فایل روی گوشی ارور می ده که Connection to phone Failed.
کسی می دونه مشکل کجاست؟
راستی این که می گن 1 کابل و 2 کابل یعنی چی؟
یه سوال دیگه. کسی تونسته با راهنمایی های توی این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کابل usb فلشش کنه ?
چطوري ميتونم R4ea031رو روي گوشيم بريزم
مال من كه تا 2GBجواب داد بدون هيچ مشكلي
بابا من هنوز نميدونم صداي كم گوشيم و چطوري زياد كنم به نظرم گوشيم رجستر دستي باشه ميگن اگه فريمور گوشي و R4ea031كنم درست مي شه لطفا راهنماييم كنيدW810iمرسي از جواب شما
بابا من هنوز نميدونم صداي كم گوشيم و چطوري زياد كنم به نظرم گوشيم رجستر دستي باشه ميگن اگه فريمور گوشي و R4ea031كنم درست مي شه لطفا راهنماييم كنيدW810iمرسي از جواب شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)