بچه ها این مدل تو جعبش چیا هست؟
راستی خودش ویندوز روش نیست؟
سی دی درایور باهاش هست؟
سفارش دادم هنوز نرسیده.
بچه ها این مدل تو جعبش چیا هست؟
راستی خودش ویندوز روش نیست؟
سی دی درایور باهاش هست؟
سفارش دادم هنوز نرسیده.
آهان,خیالم راحت شد
راستی کلاک cpu رو نگفتی! 3612 هستش طبق گفته سازگار ارقام یا مثل سری قبلیا 3632 ؟
در ضمن لپ تاپ شما سفیده؟ بکلایت که داره انشالله !؟
یه توضیحی هم در مورد پک سازگار بدی ممنون میشم.چیا تو پکش بود؟
سازگار میگه کنار لپ تاپ یه کیف و ماوس و یه ویندوز یا آنتی ویروس میدیم!درسته؟بود مال شما؟
cpu که قرار بود 3632 باشه اما 3612 بود...
لپتاپ من سفیده ، بک لایت داره.
پک سازگار هم کیف و موس و آنتی ویروس هست... ولی جایی که به من فروخت نامرد اینارو نداد و فقط گارانتی سازگار دارم الان![]()
نه بابت cpu که نگران نباش
حتی اگه تو سایت سلزگار هم ببینی فرکانس این سری کمتره در حدود 20 واحد از سری قبلی ولی باید بگم که گیکبنج این cpu روی سیستم 64 بیتی بیشتر از سری 3632 هستش و سری 3632 ولی امکانات و آپشن های زیادی داره که تو ایران اصلا بدرد نمی خوره.
در مورد سفید بودنشم سوالم اینه که خواسته بودید که حتما بکلایت داشته باشه یا کلا همه سفیدا که سری جدید با گرافیک 740 اومده بکلایت دارن؟
در مورد پک هم نامردی کرده دیگه.چیکار میشه کردانصاف ندارن دیگه!ولی فکر کنم از قیمتش کم کرده حذف این پک.
من که تاکید کردم بک لایت داشته باشه، ولی متوجه شدم که این سری های سازگار همه دارن.. شاید گارانتی های دیگه نداشته باشن. اما بازم آدم تاکید کنه خوبه...
اما یه چیزی من تقریبا 2 سال پیش لپتاپی که برای خانمم خریدم latitude e6550 ، core i 7 خیلی شاخ 8 گیگ رم و vga qudro که همه بازی های الانم جواب میده 2100 خریدم
اون موقغ بکلایت داره که هوشمند با سنسور تو تاریکی روشن میشه ... !!! و لازم نیست روشنش کنی با دکمه... برام عجیبه که اینا الان چرا هوشمند نیستن... نور صفحه هم هوشمند تنظیم میشه.
چیز خفنی بوده
اکثرا این قابلیت های جالب و غیرمعمول روی برندهای غیر رایج و غیرمعروف میان
دیده بودم رو مکبوک که مثلا از جلو صفحه نمایش بری کنار نورش کم میشه یا روی بعضی لپ تاپ ها دیدم که واسه بکلایت کیبورد زمان تنظیم می کنی که مثلا از ساعت 9 عصر روشن باشه و تا 7 صبح روشن بمونه و تو گوشی ها هم مخصوصا نوکیا این قابلیت بوده که مثلا نور محیط کم می شد چراغ های دکمه های گوشی روشن میشد.
دوستم چند سال قبل دل ایکس پی اس خریده اونم لکایت داره منتهی نمی دونم خودکار و هوشمند هست یا دستی
لپ تاپ جالبی خریدین واسه خانومتون البته اون موقع انصافا خیلی پاش پول دادیدن که البته فکر کنم ارزششو داشته![]()
سلام. بچه ها کسی کرایسیس 3 رو روی این لپ تاپ امتحان کرده؟ شنیده بودم با off کردن چند تا از تنظیمات مثل shadow و ... میشه ultraگرفت ازش
Ultra هم میشه ازش گرفت اما یه مقدرا لگ داره
حتی اگه Shadow و .... رو هم خاموش نکنی
اما من رو مدیوم بدون هیچ لگی بازی کردم
30-40 فریم هم بهم داده
دمت گرم داش اولترا رو چند فریم بر ثانیه میده؟ چون لپ تاپ من 3 سال asus k52ju هست که با کارت 6370 512 mg حتی مترو لست لایت رو روی تنظیمات low با 15-20فریم بر ثانیه بازی کردم. کلا با افت فریم جور جورم. لووووووول حالا ممنون میشم تست کنی ببینی با اولترا چند فریم میده...!!!!!!!!! راستی نصب کردن ssd روی فریم بازی ها هم تاثیر میذاره؟
مرسی آقای lionf3.
دلیل اصلی من برای خریدن این لپ تاپ شما بودی.
از اولین پست تاپیک رو تا همین صفحه با دقت خوندم و از شما هم تشکر میکنم که راهنمایی کردی دیگران رو که ما هم خوندیم همشو D:
امیدوارم حالشو ببری کلا هرجا که هستی
من سفارش دادم آخر هفته پیش احتمالا تو همین روزا میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)