سلام
باتری آلکالاین نو بیاندازید تا 4 متری هم کنترل کار میکند.
سلام
باتری آلکالاین نو بیاندازید تا 4 متری هم کنترل کار میکند.
آقا این Provisionها همه نوع فرمتی پخش میکنه؟! HDها رو راحت پخش میکنه یا نه؟! فیلم 1080p هم پشتیبانی میکنه چون تو مشخصات تا 1080i زده. با DTS مشکل نداره؟
فيلم 1080p رو پخش ميكنه اما به صورت 1080i
DTS رو پخش نميكنه(فكر كنم اين تنها محدوديتش در پخش فيلم باشه، من به مورد ديگري برخورد نكردم)
من جم گرفتم ولی قابلیت pleyer ان خوب نیست چکار کنم ؟
سلام دوستان ...
آيا كارت TVاى هست كه تصاويرديجيتال رو دريافت كنه ؟!
سلام
اگر منظورتان کارتی است که داخل اسلات کامپیوتر می گذارند، بله هست . نوع USB آن هم هست. بازار رضا و علا االدین و پایتخت انواع مدلها را دارند. توی سایت فولاد رایانه و پروویژن هم می توانید پیدا کنید.
بله هم کارت pci هست هم pci -e مثلا کی ورد 210 اس ای هم دیجیتاله هم انالوگ برای اطلاعات بیشتر برو سایت دریاکامپیوتر قسمت کارت تی وی هرجا ----t داشت یعنی دیجیتال
خبر دارید حدود قیمتش چنده؟
فریمور جدید پروویژن T7 بتاریخ 5 می 2010 نسخه 3b روی سایت شرکت فولاد رایانه آپلود شده است.
تست شد:
1- مشکل هارد NTFS حل شده.
2- مشکل برنامه زمانبندی برای ضبط حل شده.
3- مشکل زیرنویس فارسی فیلم حل شده .
فکر کنم اغلب مشکلات حل شده و فقط روشن شدن خودبخود دستگاه پس از قطع و وصل مجدد برق مونده.
دوستانی که تست کردن لطفا نظر بدن.
خوب بچه ها من دوباره پیدام شد
راست میگن که واسه دیدن تصاویر sd یا همون تصاویر دیجیتال شبکه های داخلی ، ال سیدی های فول اچ دی خوب نیست و تصویر رو بد نشون میده؟ یعنی اگه فول اچ دی نباشه بهتره؟
یه جا نوشته بود فول اچ دی ها واسه upscaling تصاویر sd یکم درد سر دارن و تصویر مات میشه
Last edited by EhsanEricsson; 08-05-2010 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)