سلام
من ندیدم اما احتمالا هست. چون سایز های دیگه اش موجوده محتمل این سایز رو هم وارد کردن یا میکنن.
قیمتش حول و حوش 300 تومنه.
سلام
من ندیدم اما احتمالا هست. چون سایز های دیگه اش موجوده محتمل این سایز رو هم وارد کردن یا میکنن.
قیمتش حول و حوش 300 تومنه.
سلام
تشکر از پاسختون
اینجا توی کو یت این مدل 220 تومن
ارزش داره بخریم ؟
سلام
من اطلاعی از اختلاف قیمت ایران و خارج از کشور ندارم. با دوربینش هم کار نکردم . اما به نظر دوربین متعارفی میاد.
قبل خرید هر دوربین دوچشمی حتما تست کنید دوبینی نداشته باشه. با هر دو چشم در اولین نگاه ( چشم بعد از چند ثانیه خودش رو سازگار میکنه) یک تصویر تک ببینید.
من با GOTO خریدم نو 90 دلار
اما بدون پایه خیلی خوب نیست و سخته.
هنوز نتوسته ام حتی با سیستم کامپیوتری تنظیمش کنم و بتونم ببینم.سیستم تنظیم که دو ستاره ای هست سخته برام
سلام
من قصد خرید دوربین دوچشمی با بودجه 300 تومن دارم صرفا برای طبیعت گردی و تفریح
در تحقیقات اولیه متوجه شدم با توجه به کیفیت کم اپتیک بخاطر بودجه قطر عدسی شئی حدود40 باید باشه و بزرگنمایی هم 8تا10 برابر
و این سلسترون رو تو دیجیکالا دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بعد تحقیقات بیشتر متوجه شدم که جنس چینی ارزان و بی دوامی هست و با افزایش بودجه تا 500 تومن میتونم یه مارک آلمانی تهیه کنم
اولا نظرتون در مورد اینها بفرمایید
ثانیا تو این رنج(300تا500) چه دوربینهای دیگه ای میشه پیدا کرد که بادوام هم باشن
سلام
دوربین آلمانی توی ایران 500 تومن ؟!
با چه بزرگنمائی ؟
اینهائی که عکسش رو گذاشتین چنده توی ایران؟
مدل 8*32حدود 450
مدل 8*42 حدود 500
البته سایت آمازون قیمت زده 75 دلار و مدل 10*42 رو هم 69 دلار زده که لینکشو دادم سایت ایران دلیور گفتن با دستمزد و هزینه پستی برام 680 تومن خرج داره.این فروشگاهها که عمده میارن قطعا ارزونتر درمیاد براشون
امروز رفتم یه مغازه سر زدم دوربین کامت 8*40رو میداد 450 تومن!!!!!!!
در حالیکه سایتهایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدن 260 تومن
سایت chare یه مدل دوربین اشتاینر رو با دو قیمت 800تومن و1.400 تومن زده!!!!!
Last edited by mohammadg846; 30-04-2016 at 13:26.
سلام
قیمت COMET رو پیدا کردم
به نظرم اونی که عکسهاش رو در بالا آپلود کردم و 10X50 هست حدود 400 تا 450 تومن باشه
اینجا 220 تومن
اونجا دوربین مارک bresser هم دارن؟؟
هونطور که دوستمون گفتن دوربین المانی و امثالش رو با رقم های میلیونی باید خرید. بهترین مارک هایی که تو ایران هست و من میشناسم, اشنایدر و زاوازوسکی که رقم میلیونی باید ÷رداخت کنید براش.
خدا رو شکر سلسترون نخریدید. اپتیک های ارزون سلسترون کیفیت بسیار پایینی دارن.
برای اینکه خیالتون رو از قیمت راحت کنم دوربین خود من که همین چند ماه پیش خریدم اینه
مارکش سولومارک . تولید چین. قیمت زیر 300 تومن. 8 در 42 و کیفیت اپتیکی مناسب.
برسر هایی هم که گذاشتید خوب به نظر میان. همه این ها در واقع یک یا دو کارخانه تو چین محصولشون رو تولید میکنن. شرکت های دیگه مارک میزنن رو اینها. انواع مارک ها مثل سلسترون (ارزون هاش) و کامت و برسر و اوریون و همین سولومارک که من گرفتم.
شما جایی خرید کنید که امکان تست چند دوربین رو کنار هم میده. اینجوری تفاوت و مزیت اپتیک ها راحت تر دستتون میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)