حسین جان من فکر میکنم این ایراد که کامپیز نصب نمیشه سر دراز دارد....
به این ادرس رفتم
شما ببینید! میگه مشترک گرامی ..... با یه عالمه چرتو پرت دیگه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین جان من فکر میکنم این ایراد که کامپیز نصب نمیشه سر دراز دارد....
به این ادرس رفتم
شما ببینید! میگه مشترک گرامی ..... با یه عالمه چرتو پرت دیگه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اید دیگه چیه ؟ چه ربطی داره!
شما چطوری داره compizرو نصب میکنی ؟؟ با yum ؟؟
لطفا دستوری که مینویسید برای نصب بگید چی هست...
احمدجان دستورشو چند پست قبل گذاشتم که به این بسته گیر میده و وقتی اومدم دستی دانلدش کنم دیدم مشکل داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهزاد جان همونطور که قبلا هم گفتم Compiz فعلا توی KDE4 مشکل داره ! بر فرض اگر هم بتونی Compiz رو نصب کنی باز هم نمیتونی ازش استفاده کنی چون با KDE4 سازگار نیست. من خودم Compiz رو نصب کردم و نتونستم اجراش کنم ! باید منتظر نسخه ی جدید compiz و سازگار با KDE4 باشیم.
بنابراین پیشنهاد من اینه که شما دنبال نصب کارت گرافیکت توی فدورا باش. من و خیلی های دیگه افکت های KDE4 و KWin رو حتی با کارت گرافیک های خیلی ضعیف ( Mobillity Radeon 9200 - 32 MB Ram !! ) به خوبی اجرا کردیم و مشکلی نداریم. مشکل شما باید از کارت گرافیک باشه ...
بهزادlinux جان، اولا اون کتابخانه که میخوای و اون مشکل ف ی ل ت ر واسش پیش اومد تو خود دی وی دی فدورا یافت میشه... از اونجا نصبش کن...
دوما اون دستور که میزنی ناقص هست برای نصب compiz .. یه جا من یه دستور دیدم که کامل میگیره compiz رو نصب میکنه... وایسا بگردم اگر پیدا کردم اینجا میگذارم...
سوما همونطور که حسین جان گفت compiz مشکلات داره با kde 4, ولی اگر خیلی مصصمی میتونی امتحان کنی... من خودم با همین نسخه 4 kde درستش کردم ولی با درد سر زیاد ! ( روی فدورا 9 )
Last edited by Ahmad-Ra; 27-12-2008 at 15:24.
حسین جان من کامپیز رو بخوبی توی ک د ی ۴ تونستم راه بندازم ولی کاوین رو خیر!
گرافیکم هم نصبه واز درایور جدید ران انویدیا استفاده کردم شاید مدل کارت گرافیکمه که با کاوین نمیسازه ولی با کامپیز راحت کار میکنه
geforce fx 5200
با یه چیز جدید تو فدرا برخورد کردم! یه ستاره میاد تو پنلم و مرتب ارور میده
SELinux.....
نمیدونم چیه شما میدونید؟
من که گفتم باید emerald رو نصب کنی... نه kwin . کلا kwin مشکل داره. شاید لازم باشه gxl رو هم نصب کنی و تنظیم.
این دستوران رو بترتیب بزن :
مرحله 1:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا برای اینکه به طور اتوماتیک این برنامه با kde بیاد بالا »»کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه بار ریست کن و دوباره بیا تو فدورا، تو system tray در task manager ات یه آیکن آبی میبینی که روش عکس فلش موس هم باید باشه. راست کلیک کن روش و برو تو مسیر Manager > compiz.
بعدش در قسمت window decorator تم رو emerald انتخاب کن.
اگر بازم نتیجه نگرفتی این کارها رو هم علاوه بر کار های فوق انجام بده >>
مرحله 2 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی . . .
bebin
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
SELinux یک سیستم امنیتی در لینوکس هست که در توزیع فدورا به صورت پیش فرض استفاده میشه و به نظر من کاربران خانگی در حالت عادی نیازی به اون ندارن. برای غیر فعال کردنش این پست رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)