تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 137 از 328 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این تاپیکودیدم گفتم ببینم نظرشماچیه یه چندوقتیه بهتره بگم یه 2 سالیه دخترایه مردم افتادن دنبالم من مجردم 24 سالمه هرجامیرم حس میکنم یکی دنباله اعصابم بهم ریخته نمیدونم منظوره ایناچیه تیپشون که به مذهبیا میخوره اگه منظوره ایناازدواجه من چجوری به اینابفهمونم که فعلا قصدشوندارم البته رد یکیشونو زدم دیدم وضع مالیش ازمن خیلی بهترهخوب من که هیچی ندارم چه کنم؟؟؟ به نظرشما چه جوری بهش جواب رد بدم که ناراحت نشه؟؟؟
    یه عالمه پسر مشهور و مجرد داریم که طرفداراشون رو نمیشه شمرد منتهی خب هیچکدوم مشکلی ندارند با این قضیه ...

گمان نکنم کنار اومدن با این قضیه سخت باشه ...

احتمالا یه نوع رفتاری داری که جلب توجه میکنه ، یعنی متفاوته . حس میکنی بیشتر به خاطر چی دنبالتن؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

این تاپیکودیدم گفتم ببینم نظرشماچیه یه چندوقتیه بهتره بگم یه 2 سالیه دخترایه مردم افتادن دنبالم من مجردم 24 سالمه هرجامیرم حس میکنم یکی دنباله اعصابم بهم ریخته نمیدونم منظوره ایناچیه تیپشون که به مذهبیا میخوره اگه منظوره ایناازدواجه من چجوری به اینابفهمونم که فعلا قصدشوندارم البته رد یکیشونو زدم دیدم وضع مالیش ازمن خیلی بهترهخوب من که هیچی ندارم چه کنم؟؟؟ به نظرشما چه جوری بهش جواب رد بدم که ناراحت نشه؟؟؟
    سوالتون رو اینجا مطرح کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 4 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.دوستان نظرتون درباره این جمله چیه؟
    باهاش ازدواج میکنم،دوست داشتن کم کم به وجود میاد.
    موافق یا مخالف؟چرا؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

موافق یا مخالف؟چرا؟
    مخالف / چون این حرف غلط است. درسته که دوست داشتن کم کم بوجود میاد ولی نه بین هر دو نفر که با هم ازدواج کنند. و البته چرا اول صبر نکنند دوست داشتن بوجود بیاد و بعد ازدواج کنند؟

6. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

موافق یا مخالف؟چرا؟
    موافق
    پدر بزرگ و مادر بزگمون! تا قبل از عروسی هم همدیگرو نمی دیدند!
    نگید قدیمی فکر می کنم، ماله فقط 80 سال پیشه... انسان چند صد هزار ساله داره زندگی می کنه. حالا تو این 80 سال چی شده یه دفعه اینطوری شده رو نمی دونم!

8. 2 کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مخالف / چون این حرف غلط است. درسته که دوست داشتن کم کم بوجود میاد ولی نه بین هر دو نفر که با هم ازدواج کنند. و البته چرا اول صبر نکنند دوست داشتن بوجود بیاد و بعد ازدواج کنند؟
    من خودمم مخالفم ولی نمیدونم چرا خیلی از ازدواجایی که الان میبینیم اینطوریه؟یعنی فاصله بین خواستگاری عقد کمه،تو این مدت چه دوست داشتنی پیش میاد؟چرا کسایی که میخوان ازدواج کنن تو موقعیتش که میفتن همه چیز سریع میشه دیگه این چیزا یادشون میره؟
    پسرا میرن فقط قیافه طرفو میبینن،دخترام که ظاهرو(تاحدودی) واینکه طرف دستش به دهنش میرسه یا نه.خلاصه اوکی میدن دیگه بقیش هرچه پیش آید!
    (البته نمیگم همه اینطوری اندا!ولی اکثریت)

موافق
    نگید قدیمی فکر می کنم، ماله فقط 80 سال پیشه... انسان چند صد هزار ساله داره زندگی می کنه. حالا تو این 80 سال چی شده یه دفعه اینطوری شده رو نمی دونم!
    خداییش که دیگه الان نمیشه مثل اون موقع ازدواج کرد.یعنی شما خودت حاضری ندیده بری بشینی سر سفره عقد بعد بگی خب دوست داشتن که خودش بوجود میاد؟
    Last edited by deadboy; 15-10-2013 at 22:31.

10. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

موافق یا مخالف؟چرا؟
    مخـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــالف
    در اکثر مواقع تنفر به وجود میاد تا علاقه
    چطور میتونیم با کسی که اصلا شناختی از روحیات و شخصیتش نداریم به راحتی و با چشم بسته ازدواج کنیم که علاقه خودش بیاد؟!؟!
    میشه همون حکایتِ "هرچه بادا باد"
    موافق
    این جایی که داریم زندگیم تو این یه صده اخیر خیلی اتفاقا افتاده که میشه باهاش توجیه کرد!

12. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پس چرا خیلی از ازدواجایی که الان میبینیم اینطوریه؟یعنی مثلا فاصله بین خواستگاری عقد کمه،تو این مدت چه دوست داشتنی پیش میاد؟چرا کسایی که میخوان ازدواج کنن تو موقعیتش که میفتن همه چیز سریع میشه دیگه این چیزا یادشون میره؟

خداییش که دیگه الان نمیشه مثل اون موقع ازدواج کرد.یعنی شما خودت حاضری ندیده بری بشینی سر سفره عقد بعد بگی خب دوست داشتن که خودش بوجود میاد؟
    این هم از اون اتفاق های عجیبی است که توی ایران می افته. من هم خیلی دیدم فاصله خیلی کم بین خواستگاری و عقد و وقتی باهاشون صحبت می کنیم بعضی وقت ها میگن ترسیدیم از دستمون در بره! مثل اینکه آدم ماشین یا خونه ارزون گیرش اومده باشه و بخواد سریعا معامله رو تموم کنه (در پست های قبلیم هم گفتم، نگاه کالایی به زن و مرد در ازدواج).

موافق
    اون زمان همه انسان ها مثل هم بودن، توقع ها (به خصوص از طرف زن ها) خیلی خیلی پایین بود و دنیای 80 سال پیش ایران با دنیای 1000 سال پیش از نظر شرایط اجتماعی و روابط انسانی تفاوت خاصی نداشت، تفاوت ایران امروز با 80 سال پیش خیلی خیلی خیلی بیشتر از تفاوت 80 سال پیش با 1000 سال پیشه. توی همین 20 سال دنیا بیشتر از 200 سال قبل از اون تغییر کرده (الان با 1990 بسیار متفاوت تره نسبت به 1990 با 1800).

14. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این هم از اون اتفاق های عجیبی است که توی ایران می افته. من هم خیلی دیدم فاصله خیلی کم بین خواستگاری و عقد و وقتی باهاشون صحبت می کنیم بعضی وقت ها میگن ترسیدیم از دستمون در بره! مثل اینکه آدم ماشین یا خونه ارزون گیرش اومده باشه و بخواد سریعا معامله رو تموم کنه (در پست های قبلیم هم گفتم، نگاه کالایی به زن و مرد در ازدواج)
    اصلا چیزی که باعث شد این پستو بدم این بود.یکی از اقوام 10روزه پیش خواستگار غریبه براش رفته فردا شب عقد داره(عقدا !!!)امروز دیدمش بهش میگم خب حالا طرفو دوست داری میگه دوست که نه ولی خب دوست داشتن بعد خودش تو زندگی بوجود میاد!اصلا من قفلم بخدا تو 10روز!بهش گفتم حداقل 1 مشاوره میرفتید!
    حالا طرف کسی بود که قبلش میگفت من حداقل باید 6ماه نامزد کنم ببینم طرف چیکارس!حالا ولی تو موقعیتش که افتاده 10 روزه!شگفتا!
    Last edited by deadboy; 15-10-2013 at 23:39.

16. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر مساله جنسی نبود به هیچ وقت ازدواج نمیکردم . اصلا از دختر جماعت خوشم نمیاد ....

1- باید خرج شو بدی

2- ماهانه نصف حقوقت یک دفعه غیب میشه

3- همیشه باید قر زدن رو تحمل کنی

4- باید اماده رقابت و چشم و هم چشمی بشی

5- باید غیبت زنهای دیگران رو بشنوی

6- باید همیشه ناز بکشی

و .....

...

....

باید و نباید که بماند و جاش نیست . بیایید به نظرات هم احترام بگذاریممممممممممم.

18. 5 کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •