قسمت مالتی پلیر بازی 1 اکتبر باز میشه.
من تا الان مشکلی نداشتم معمولا اگه یه سری چیزا رو رعایت کنی احتمال بن خیلی کمه.
دیسکت برنر مکس باشه و LT3 داشته باشی 99% مشکلی نیست.
قسمت مالتی پلیر بازی 1 اکتبر باز میشه.
من تا الان مشکلی نداشتم معمولا اگه یه سری چیزا رو رعایت کنی احتمال بن خیلی کمه.
دیسکت برنر مکس باشه و LT3 داشته باشی 99% مشکلی نیست.
فروش بالا باید برای همچین گیم هایی باشه که چند سال زحمت کشیدن روش نه اون بازیای سالانه ..مخصوصا اون بازی!دی!
سلام
بلاخره بازی کردم اینقدر این مطالب رو خوندم کف کردم نیمه اول بازی بارسا رو تماشا نکردم بخاطر این بازی واقعا عالی فقط نمیدونم در این نیم ساعت یه چیزی خیلی خوب نبود اینم فرمان ماشین ها یا من اینطوری احساس میکنم یا اینطوری هست در همه ماشین ها خیلی سبک هست فرمان بخوای رو به یه طرف بپیچی ماشین میپیچه انگار اصلا وزن نداره در حین پیچ واسه ماشینها رده پایین یه کم خوب تره
اهل راک استارم
روزگارم بد نيست
PC دارم خرده هوشي سر سوزن شوقي
GTAـی دارم بهتراز برگ درختبازیی بهتر از آب روان
و Xboxـی که دراين نزديکي است
لاي اين بازی ها پاي آن کاج بلند
روي آگاهي آب روي قانون گياه
من Xbox میخوام![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کیفیت یکم پایین آخه با موبایل گرفتم![]()
ببخشید اقا چرا وقت با ماشین من میرم یهو از بازی میپه بیرون البته یک وقت هایی اینجوری میشه وسط ماموریت؟!
یا کپی کنید روی هاردتون دیسک 2 رو ، یا باید نسخه ی برنرمکس بگیرید.
ما هم بالاخره هر جور شد یه ایکس باکس جور کردیم.
اما خدائیش خیلی محشره دم راک گرم.
کف کردم
جزئیات خیلی بالاس.هر چقدر هم که وقت صرف کنی واسه این بازی بازم کمه
برا PC کـــــــــی میــاد ؟!![]()
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)