آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
*به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.
یعنی بازم زیر بار میرن؟![]()
آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
*به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.
یعنی بازم زیر بار میرن؟![]()
- سلام دوستان بعد از این همه تحقیق در مورد وی 20 هنوزم سردرگم هستم با توجه به این همه اختلاف نظر
و تفاوت های نسخه آسیایی با اروپایی. با وجود این قضیه پیکسهای مرده و ثابت موندن تصویر .....
میخوام بگم اونایی که چند ماهی از این تلویزیون استفاده کردن بگن واقعا به دردسراش میرزه کیفیت تصویرش؟
ممنون.
شما یه تماس بگیری ضرر که نداره.
دردسر چیه؟!
من دردسری تجربه نکردم.
من هم همینطور هیچ دردسری تا حالا باهاش نداشتم و فقط ازش لذت بردم.![]()
قبلا فکر می کردم سایز 50 اینچ V20 خیلی بزرگه ولی رفتم سایزشو از تو سایت درآوردم. با پایه ، طولش 122 سانت و ارتفاعش 81 سانته. متر را برداشتم و رفتم توی اتاق پذیرایی که فاصله تلویزیون تا دیوار روبروش 6 متر است. متر کردم دیدم اونطوری هم که فکر می کردم بزرگ نبود. با اندازه اتاق کاملا جور بود. سایز 50 سایز معقول و استانداردیه. اگه میخواد V20 بخرید ، اشتباه نکنید و برید 42 بخرید! به نظرم 42 برای اتاق خواب مناسب باشه ولی برای اتاق پذیرایی اصلا خوب نیست. اتاق پذیرایی فقط 50 اینچ.
این عکس 50V20 است که از توی سایتهای ژاپنی پیدا کردم. اندازه کاملا مناسبش، به خوبی مشخصه.
![]()
درددسر ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V20 ته تلویزیونای دنیاست
من یک ماه پیش یه لپ تاپ گرفتم با صفحه LED بازی need for speed رو تو جفتشون امتحان کردم . دوستانی که اهل بازی هستن میدونن که این بازی گرافیک فوق العاده ای داره . تو V20 تصویر به قدری برتر بود که اصلا نمیتونم مقایسه شون کنم .
سپاس![]()
دوستان سلام
بعضي از دوستان در رابطه با خريد از بانه براي V20 سؤال داشتن.
من الان تلوزيون V20 از بانه رسيد دستم , تستش كردم خدا رو شكر فعلا كه همه چيزش اوكي بود و پيكسل سوخته هم نداره.
1330 خود تي وي و 100 تومن هم كرايه شد مجموع 1430
تيونر ديجيتالش هم عالي كار ميكنه واقعا مي ارزيد كه كلي دنبال اين مدل S باشم.
با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
من ريسكش رو انجام دادم حالا فرد مطمئني كه هست اگر كسي ميخواد ميتونه خريدش رو زودتر انجام بده چون تعداد محدودي از اين مدل اومده و يك مدتيه كه كمياب شده.
به نظر من اختلاف 300 تومني با مدل بانيان و اينكه تيونر ديجتال هم سرخود داره مي ارزه به بدون گارانتي بودنش , هر چند كه تحمل ريسك هست.
دوستان محترم لطفا پرسش و پاسخ در مورد خرید و قیمت رو فقط از طریق پستهای خصوصی پیگیری کنید در غیر اینصورت پستهای دوستان پاک میشه.
[QUOTE=Schahab;5803019]
جناب الو کارد
می شه لطف کنید این سوال من رو هم جواب بدید؟؟؟ برام مهمه، می خوام خرید کنم... ممنون...
دوست عزیز شما باید تحقیق کنید ببینید کدوم Upscaler قویتری دارن و سیستم رو در صورت امکان طوری Setup کنید که اونی که Upscaler قویتری داره در سیستم شما عمل کنه مثلا اگر Upscaler ای وی ----- قویتر هست سعی کنید خروجی DVD پلیر رو طوری تنظیم کنید که کار Upscaling رو انجام نده و تصویر رو Native تحویل AV ----- بده.
نظر من این هست که بیشتر از اینکه خودتون دنبال جمع کردن یک ست باشید به سمت یک ست آماده برید و یا اینکه دستگاههایی رو که تهیه کنید که سازنده پپیشنهاد داده با هم سازگاری دارن به هر حال کار نسبتا مشکلی هست چون دقیقا باید بدونید چی دارید میخرید در غیر اینصورت پولتون ممکنه یا برای خریدن مشخصات غیر ضروری حدر بره یا اینکه به نتیجه مطلوب نرسید.
البته در مورد Upscaling فکر نمیکنم پردازنده V20 ضعیف باشه من خودم تستش کردم و از نظر من عالی بود ولی پردازنده تی وی در مجموع بدون نقص نیست که بیشتر مشکلش مربوط به Deinterlacing میشه.
این بهترین بررسی بوده که من تا به حال راجع به سیگنالهای SD در پنلهای 2010 پاناسونیک خوندم و دقیقا من همین احساس رو راجع به مسئله پردازش سیگنالهای SD در V20 دارم:
منبع:The TX-P46VT20B features the same SD video processing quality as every other 2010 Panasonic Plasma television. There are only so many times we can re-word this, so allow us to re-hash a quick summary:
Suppression of jaggies in interlaced material (TV sporting events, chat shows, cheaper drama shows) is very good, but not top-of-the-range. You might notice some slight flickering in very detailed areas (think brick walls, car grilles, etc.)
Film mode detection for film camera/ low-motion material is still non-existent. This means that films input to the Panasonic TX-P46VT20 in interlaced standard definition (such as on Freesat, Freeview, or from an older non-upconverting DVD player) will have small jaggies visible in some areas. A high quality Upconverting DVD player will sidestep this issue, assuming it doesn’t have the exact same issues on its own video processing chip, that is.
Scaling performance is excellent, meaning that in spite of the above, SD TV pictures look as clear and sharp as they possibly could (albeit with the shortcoming mentioned).
The last point plays strongly in the Panasonic TX-P46VT20B’s favour, and once combined with the accurate Greyscale tracking, colour performance, and high contrast Plasma look, makes for some very satisfying standard definition viewing.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)