تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 720 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آره حتما زنگ بزن گارانتی.

آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
    *به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.

یعنی بازم زیر بار میرن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

1. سلام دوستان بعد از این همه تحقیق در مورد وی 20 هنوزم سردرگم هستم با توجه به این همه اختلاف نظر

و تفاوت های نسخه آسیایی با اروپایی. با وجود این قضیه پیکسهای مرده و ثابت موندن تصویر .....

میخوام بگم اونایی که چند ماهی از این تلویزیون استفاده کردن بگن واقعا به دردسراش میرزه کیفیت تصویرش؟

ممنون.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
    *به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.

یعنی بازم زیر بار میرن؟
    شما یه تماس بگیری ضرر که نداره.
    1. سلام دوستان بعد از این همه تحقیق در مورد وی 20 هنوزم سردرگم هستم با توجه به این همه اختلاف نظر

و تفاوت های نسخه آسیایی با اروپایی. با وجود این قضیه پیکسهای مرده و ثابت موندن تصویر .....

میخوام بگم اونایی که چند ماهی از این تلویزیون استفاده کردن بگن واقعا به دردسراش میرزه کیفیت تصویرش؟

ممنون.
    دردسر چیه؟!
    من دردسری تجربه نکردم.

4. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون.
    من هم همینطور هیچ دردسری تا حالا باهاش نداشتم و فقط ازش لذت بردم.

6. این کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

قبلا فکر می کردم سایز 50 اینچ V20 خیلی بزرگه ولی رفتم سایزشو از تو سایت درآوردم. با پایه ، طولش 122 سانت و ارتفاعش 81 سانته. متر را برداشتم و رفتم توی اتاق پذیرایی که فاصله تلویزیون تا دیوار روبروش 6 متر است. متر کردم دیدم اونطوری هم که فکر می کردم بزرگ نبود. با اندازه اتاق کاملا جور بود. سایز 50 سایز معقول و استانداردیه. اگه میخواد V20 بخرید ، اشتباه نکنید و برید 42 بخرید! به نظرم 42 برای اتاق خواب مناسب باشه ولی برای اتاق پذیرایی اصلا خوب نیست. اتاق پذیرایی فقط 50 اینچ.

این عکس 50V20 است که از توی سایتهای ژاپنی پیدا کردم. اندازه کاملا مناسبش، به خوبی مشخصه.

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون.
    درددسر ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    V20 ته تلویزیونای دنیاست
    من یک ماه پیش یه لپ تاپ گرفتم با صفحه LED بازی need for speed رو تو جفتشون امتحان کردم . دوستانی که اهل بازی هستن میدونن که این بازی گرافیک فوق العاده ای داره . تو V20 تصویر به قدری برتر بود که اصلا نمیتونم مقایسه شون کنم .
    سپاس

10. این کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض خريد V20 از بانه

دوستان سلام
    بعضي از دوستان در رابطه با خريد از بانه براي V20 سؤال داشتن.
    من الان تلوزيون V20 از بانه رسيد دستم , تستش كردم خدا رو شكر فعلا كه همه چيزش اوكي بود و پيكسل سوخته هم نداره.
    1330 خود تي وي و 100 تومن هم كرايه شد مجموع 1430
    تيونر ديجيتالش هم عالي كار ميكنه واقعا مي ارزيد كه كلي دنبال اين مدل S باشم.
    با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
    من ريسكش رو انجام دادم حالا فرد مطمئني كه هست اگر كسي ميخواد ميتونه خريدش رو زودتر انجام بده چون تعداد محدودي از اين مدل اومده و يك مدتيه كه كمياب شده.
    به نظر من اختلاف 300 تومني با مدل بانيان و اينكه تيونر ديجتال هم سرخود داره مي ارزه به بدون گارانتي بودنش , هر چند كه تحمل ريسك هست.

12. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

13

دوستان محترم لطفا پرسش و پاسخ در مورد خرید و قیمت رو فقط از طریق پستهای خصوصی پیگیری کنید در غیر اینصورت پستهای دوستان پاک میشه.

14. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[QUOTE=Schahab;5803019]
    به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
    هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه خودش کار Upscaling رو انجام میده اما باید دقت کنید که دستگاههارو درست Setup کنید چون اگر پلیری که به AV ----- متصل میشه خروجی 1080p ارائه بده آپ اسکیلر AV ----- رو Bypass میکنه یا دور میزنه.
    مثلا اگر ----- م.ا.ه.... خروجی HDMI داشته باشه کانالهای SD رو خودش Upscale و Deinterlace میکنه و پردازنده HDTV و یا AV ----- رو دور میزنه و از کار میندازه برای همین خیلی وقتها با وجود خریدن یک AV ----- گرون قیمت تفاوتی در کیفیت تصویر از سورسهایی که خروجی HDMI دارن دیده نمیشه که عمدتا دلیلش رعایت نکردن همین مسائل هست.

جناب الو کارد

با سلام

من اتفاقا قصد داشتم این ترکیب رو بخرم: یه AV receiver Pionner 920, DVD player 420 Pionneer, Blue ray 120 Pioneer. با یه ----- HD

با توجه به صحبت های شما، انگار دارم اشتباه می کنم.... چون هم بلو ری، هم دی وی دی پلیر و هم ----- ،خودشون upscaler دارن... دلیل انتخاب مدل 920 برای من همون upscaling ش بود... تی وی من هم وی 20 هست، 42 اینچ.... می شه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟ این ترکیب رو نباید بگیرم یا این که ست آپ خاصی باید انجام بدم که فرمایش شما رعایت شده باشه؟؟

جناب الو کارد

می شه لطف کنید این سوال من رو هم جواب بدید؟؟؟ برام مهمه، می خوام خرید کنم... ممنون...

16. این کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز شما باید تحقیق کنید ببینید کدوم Upscaler قویتری دارن و سیستم رو در صورت امکان طوری Setup کنید که اونی که Upscaler قویتری داره در سیستم شما عمل کنه مثلا اگر Upscaler ای وی ----- قویتر هست سعی کنید خروجی DVD پلیر رو طوری تنظیم کنید که کار Upscaling رو انجام نده و تصویر رو Native تحویل AV ----- بده.
    نظر من این هست که بیشتر از اینکه خودتون دنبال جمع کردن یک ست باشید به سمت یک ست آماده برید و یا اینکه دستگاههایی رو که تهیه کنید که سازنده پپیشنهاد داده با هم سازگاری دارن به هر حال کار نسبتا مشکلی هست چون دقیقا باید بدونید چی دارید میخرید در غیر اینصورت پولتون ممکنه یا برای خریدن مشخصات غیر ضروری حدر بره یا اینکه به نتیجه مطلوب نرسید.

البته در مورد Upscaling فکر نمیکنم پردازنده V20 ضعیف باشه من خودم تستش کردم و از نظر من عالی بود ولی پردازنده تی وی در مجموع بدون نقص نیست که بیشتر مشکلش مربوط به Deinterlacing میشه.

این بهترین بررسی بوده که من تا به حال راجع به سیگنالهای SD در پنلهای 2010 پاناسونیک خوندم و دقیقا من همین احساس رو راجع به مسئله پردازش سیگنالهای SD در V20 دارم:

The TX-P46VT20B features the same SD video processing quality as every other 2010 Panasonic Plasma television. There are only so many times we can re-word this, so allow us to re-hash a quick summary:
    Suppression of jaggies in interlaced material (TV sporting events, chat shows, cheaper drama shows) is very good, but not top-of-the-range. You might notice some slight flickering in very detailed areas (think brick walls, car grilles, etc.)
    Film mode detection for film camera/ low-motion material is still non-existent. This means that films input to the Panasonic TX-P46VT20 in interlaced standard definition (such as on Freesat, Freeview, or from an older non-upconverting DVD player) will have small jaggies visible in some areas. A high quality Upconverting DVD player will sidestep this issue, assuming it doesn’t have the exact same issues on its own video processing chip, that is.
    Scaling performance is excellent, meaning that in spite of the above, SD TV pictures look as clear and sharp as they possibly could (albeit with the shortcoming mentioned).

The last point plays strongly in the Panasonic TX-P46VT20B’s favour, and once combined with the accurate Greyscale tracking, colour performance, and high contrast Plasma look, makes for some very satisfying standard definition viewing.
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •