تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 197 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نمیدونم کی برنامه نو رو دیشب دید و برداشتش چی بود.
    مهدوی کیا از اینکه اینجوری خداحافظی کرده بود ناراحت بود ولی اشک ریختنش همش به خاطر این نبود.
    وقتی شما 20 سال داری فوتبال بازی میکنی و خاطرات خوبی داره هر وقت بخواهی از فوتبال کنار بری اگر غیر از این اتفاق بیفته باید شک کنی.و این خیلی هم طبیعی هست.مهدی اونجایی که داشت در مورد خاطرات صحبت میکرد اشکش اومد.(البته دو سه بار بعض کرد ولی خودش رو کنترل کرد)
    در مورد یحیی هم من میتونم درکش کنم.با شنیدن صحبتهای مهدوی کیا منم از دست یحیی ناراحت بودم ولی بعد از صحبت یحیی به این نتیجه رسیدم که یحیی ادم بدی نیست و نیت بد این کار رو نکرده.شاید به قول فردوسی پور راه و روش بدی رو انتخاب کرده.مربیگری تو تیم های بزرگ ارزوی هر کسی هست و خیلی ها به هزار یک روش متوسل میشن برای رسیدن به نیمکت ،ولی امثال یحیی گل محمدی ها که خیلی هم کم هستند حاظرند به خاطر رفقات عطاش رو به لقاش ببخشن و در یک برنامه زنده اونجوری صحبت کنن.این رفتار و شاید مکتب برای ما مهمه هست
    پس بهتر دوستان کاسه داغتر از آش نشن و به یحیی حمله نکنن(من خیلی انتقاد دارم نسبت به مربی گریش) ولی تو این مورد یک سو تفاهم و اشتباهی که خود یحیی هم فهمید باعث این کار شد و به خاطر اینکه اینکار از روی سو نیت نبوده من از یحیی به عنوان هوادار پرسپولیس حمایت میکنم
    و امیدوارم سایر نفرات تیم با این اتفاقی که افتاده همبستگیشون بیشتر بشه و هدیه خوبی (بالا بردن کاپ حذفی) رو بهش تقدیم کنن

2. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نمیدونم کی برنامه نو رو دیشب دید و برداشتش چی بود.
    مهدوی کیا از اینکه اینجوری خداحافظی کرده بود ناراحت بود ولی اشک ریختنش همش به خاطر این نبود.
    وقتی شما 20 سال داری فوتبال بازی میکنی و خاطرات خوبی داره هر وقت بخواهی از فوتبال کنار بری اگر غیر از این اتفاق بیفته باید شک کنی.و این خیلی هم طبیعی هست.مهدی اونجایی که داشت در مورد خاطرات صحبت میکرد اشکش اومد.(البته دو سه بار بعض کرد ولی خودش رو کنترل کرد)
    در مورد یحیی هم من میتونم درکش کنم.با شنیدن صحبتهای مهدوی کیا منم از دست یحیی ناراحت بودم ولی بعد از صحبت یحیی به این نتیجه رسیدم که یحیی ادم بدی نیست و نیت بد این کار رو نکرده.شاید به قول فردوسی پور راه و روش بدی رو انتخاب کرده.مربیگری تو تیم های بزرگ ارزوی هر کسی هست و خیلی ها به هزار یک روش متوسل میشن برای رسیدن به نیمکت ،ولی امثال یحیی گل محمدی ها که خیلی هم کم هستند حاظرند به خاطر رفقات عطاش رو به لقاش ببخشن و در یک برنامه زنده اونجوری صحبت کنن.این رفتار و شاید مکتب برای ما مهمه هست
    پس بهتر دوستان کاسه داغتر از آش نشن و به یحیی حمله نکنن(من خیلی انتقاد دارم نسبت به مربی گریش) ولی تو این مورد یک سو تفاهم و اشتباهی که خود یحیی هم فهمید باعث این کار شد و به خاطر اینکه اینکار از روی سو نیت نبوده من از یحیی به عنوان هوادار پرسپولیس حمایت میکنم
    و امیدوارم سایر نفرات تیم با این اتفاقی که افتاده همبستگیشون بیشتر بشه و هدیه خوبی (بالا بردن کاپ حذفی) رو بهش تقدیم کنن
    کاسه داغتر از اش ؟؟؟؟
    دوست عزیز اقای گل محمدی به خاطر سیاستشون عنوان کردند که استعفا میدن وگرنه مرد هست و قولش
    ایشون اگر به اندازه یک سر سوزن انصاف داشت به خاطر ٤ تا بازی با شخصیت بهترین بازیکن اسیا بازی نمیکرد !!
    مثلا اقایه کلاه کج چه گلی به سر تیم زده که مهدوی کیا نزده
    اقا مهدی گفت من حاضر بودم تا اخر فصل نیمکت نشین باشم اما اینجوری با من رفتار نشه

tapatalk

4. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت هواداران نگران استعفای یحیی گل محمدی نباشند و او از شنبه در تمرینات پرسپولیس حاضر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری پرسپولیس پس از آنکه یحیی گل محمدی در برنامه نود اعلام کرد از سرمربی گری پرسپولیس کناره گیری می کند تا رفاقتش به مهدی مهدوی کیا را ثابت کند، کاپیتان پرسپولیس در تماس با این برنامه اعلام کرد: من پس از شنیدن این صحبت ها با یحیی تماس گرفتم و وی را از تصمیمش منصرف کردم.

وی افزود: این شب عیدی نباید هواداران را نگران کنیم به همین خاطر با یحیی تماس گرفتم و قرار شد از شنبه با قدرت در کنار هم در تمرینات حاضر شویم و پرسپولیس را به قهرمانی جام حذفی برسانیم و بحث استعفا منتفی است.

مهدوی کیا در پاسخ به اینکه آیا این به آن معناست که خودش هم به میادین بازخواهد گشت یا خیر گفت : نه به هیچ وجه من فقط به تمرین می آیم تا کمک کنم و امیدوارم تیم به مقام قهرمانی جام حذفی برسد. الان تماس گرفتم تا هواداران از نگرانی در بیایند.

-------------------------------
    اصلا کلاه کج و امثال اونها با مهدوی کیا قابل مقایسه نیستند.
    دقیقا مشکل یحیی با مهدی اینجا شروع میشه که شاید مهدوی کیا با بازی کردن 10-15 دقیقه و یا نیمکت نشینی مشکلی نداشته باشی ولی به قول یحیی که میگفت من نمیتونستم تو چشمهای مهدی نگاه کنم و ببینم مهدی پشت دروازه خودش رو گرم کنه.
    باید قبول کنیم که مربی به فکر تیمش هست و باید جوابگوی نتایج باشه و با اینکه میگیم برای پرسپولیس نتیجه لیگ مهم نیست ولی بعد از باخت و مساوی باید بیاید توی تاپیک(که جامعه اماری کوچیکی از اجتماع هست) و صحبتها را ببینید.شما به عنوان یک طرفدار قبول میکنید که مثل مهدوی کیا باید توی زمین و نتونه اونجوری که باید بازی کنه و تیم نتیجه نگیره و یحیی بیاد بگه به خاطر اینکه نتیجه مهم نیست به مهدی بازی دادم تا شانش حفظ شه...البته ما که از شرایط بدنی مهدی خبر نداریم شاید با بازی کردنش خاطر بدتر در ذهن هواداران میموند

منم موافقم که راه و روش درستی رو انتخاب نکردن ولی اینجوری موضع گرفتن رو هم اشتباه میدونم

6. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دقیقا مشکل یحیی با مهدی اینجا شروع میشه که شاید مهدوی کیا با بازی کردن 10-15 دقیقه و یا نیمکت نشینی مشکلی نداشته باشی ولی به قول یحیی که میگفت من نمیتونستم تو چشمهای مهدی نگاه کنم و ببینم مهدی پشت دروازه خودش رو گرم کنه.
    یعنی واقعاً مهدی به درد 10-15 دقیقه بازی می خورده؟مهدی تو این فصل بیشترین پاس گل را داده و هر وقت اومد تو زمین بازی های خیلی خوبی ارائه داد
    نه نقل این حرفا نیست این آقا حضور مهدوی کیا براش سخت بوده

8. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

یعنی واقعاً مهدی به درد 10-15 دقیقه بازی می خورده؟مهدی تو این فصل بیشترین پاس گل را داده و هر وقت اومد تو زمین بازی های خیلی خوبی ارائه داد
    نه نقل این حرفا نیست این آقا حضور مهدوی کیا براش سخت بوده
    نه دوست من حق داره !
    بعد اون 2 مصدومیت شاید پس رفت داشته!
    ولی بهترین راه حل این بود که 2 ماه تمرین بده بهش بعد تو بازی فینال بازی کنه!
    یحیی هم خیلی تقصیر نداشت!

10. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته نميشه با ساير بزرگان هم مقايسه نكرد امثال فيگو رونالدو زيدان انقدر سخت به فوتبال نچسبيده بودن!اينا از قبراق ترين بازيكناي ما هم

آماده ترن!درسته ما ايراني ها احساساتي و جوگير هستيم ولي ديگه يه حدي داره!مهدي بايد خودش ميرفت كنار قبل از اين كه به اين حال و روز

دچار بشه البته پول پدر مرده انقدر انقدر ريخته اسم داشته باشي حله! يحي قرباني اين فيلم بازي كردنا نشه حداقل البته ترفند خوبي بكار برد!

مهدي بايد خيلي اسونتر دست بر مي داشت!فردوسي پور هم در جريان اب شنا ميكنه هميشه آقا يعني چه كلاه كج مگه ميخواد شق القمر

كنه!خوب داوري ايراد داشته باشه كلا!فوتبال ما ايراد داره يا نداره مگر ما ميخوايم چكار كنيم!؟به چه درد ما ميخوره تخته كن در برنامتو اينطور كه

شد.

البته اون قسمت المان رفتن و بدبختي ملت رو به رخ كشيدن جالب بود مرسي مهدي جان بهترين بازيكن ايراني!

12. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستانی هم که میگن این گریه ها از خاطره هایی بود که تعریف میکرد بود....!
    دقت کنین که گریه داریم تا گریه!
    یکی مثل مارادونا وقتی میخواست خداحافظی کنه تو استادیوم اتمسفر و حالو هوایی درست شد که گریه کرد!
    ولی مهدی دلش اونقدر پُر بود که هی بغض میکرد!(به خدا روزم خراب شده امروزم که خبری اعلام نشد دربارش خیلی دلم گرفت!)
    ولی عادل هم خوب گفت ".... مگه ما چند تا مهدوی کیا یا دایی داریم که ای ن بلاها رو سرشون میاریم!..."
    بازیکنایه خوبمون این روزا دست گزاشتن رو بازنشتگی و خداحافظی!
    من هیچ وقت به این اندازه ناراحت نشده بودم به جز وقتی که دایی خداحافظی کرد !(واقعا" حالا هم که یادش میوفتم خیلی ناراحت میشم!)
    حالا خدا کنه با بازیکنایه دیگه این کار نشه و تا 40 سالگی بازی کنن!
    از جمله ی اونا نکونام یا آندو تیموریان یا رحمتی یا همین مجیدی که چند وقت پیش صحبت کناره گیریش بود!
    یحیی خودش یکی از اون بازیکنا بود ولی حیف شد!
    به هر حال امید وارم دیگه این اتفاقا نیوفته !

14. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

به قول فردوسی پور این چند تا بازی هم همین جور کجدار و مریز طی میکردند بدون اینکه به موشک بگن به درد تیم نمیخوره ، فکر کنم این که بهش بازی نمیدادند بهتر بود تا این که گفتند شرایط خوبی واسه بازی تو تیم نداری
    انصافا دور از انصاف بود!!!
    یه جور میگن از لحاظ فیزیکی آماده نیستی ، انگار بقیه بازیکنا دارن کولاک میکنن و مهدوی کیا که بره تو زمین کلا تاکتیک فوق العاده کارسازشون خراب میشه و دیگه هیچی !!!
    والا همین الان با این که آخرین سالش بود از خیلی ها بهتر بازی میکرد

16. 5 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

مهدی بی نظیره درست من خودمم اشک تو چشمام جمع شد اما این اوج بی انصافیه به یحیی حمله کنیم...اگه هوادار واقعی باشیم فقط باید به فکر حمایت باشیم اینو بدونید این پرسپولیسه که این نام هارو ساخت و متکی به هیچ شخصی نیست پس هرکی توشه باید حمایت بشه بقول مهدی حتی نقی زاده... پس از یحیی حمایت کنید....

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : ستاره اقبال حقیقی در تیم تهرانی پرسپولیس درخشیدن گرفت؛ جایی که او توانست در 16 سالگی خود را برای تیم اول باشگاه برساند. او اکنون برای روبین کازان روسیه بازی می کند

برای علی رضا حقیقی، روز 29 نووامبر 1997 (8 آذر 1376) یک روز سرنوشت ساز بود. ساعت 12:45، علیرضای 10 ساله، مانند همه ایرانی ها، پای تلویزیون، مضطرب و نگران، در انتظار آغاز دیدار برگشت تیم ملی ایران مقابل استرالیا در مرحله پلی آف مقدماتی جام جهانی 1998 فرانسه بود.

بعد از سوت پایان، حقیقی و هموطنانش به خیابان رفتند تا صعود تیم ملی کشورشان را به جام جهانی جشن بگیرند. آنها بعد از 20 سال، برای اولین بار در معتبرترین رقابت های فوتبال دنیا حضور پیدا می کردند. این پیروزی، یک نقطه عطف در زندگی این دروازه بان جوان و بااستعداد بود؛ دروازه بانی که خیلی زود به یکی از ستاره های فوتبال ایران تبدیل شد.

ستاره اقبال حقیقی در تیم تهرانی پرسپولیس درخشیدن گرفت؛ جایی که او توانست در 16 سالگی خود را برای تیم اول باشگاه برساند. او اکنون برای روبین کازان روسیه بازی می کند؛ باشگاهی که در سال 2012 به آن پیوست.

او در مصاحبه ای اختصاصی با سایت فیفا، در مورد دوران حرفه ای اش گفت:" من خوش شانس بودم که دوران حرفه ای ام را در یکی از بزرگترین و محبوب ترین باشگاه های ایران آغاز کردم. پیوستن به روبین کازان یک قدم بزرگ در دوران حرفه ای من بود.

فرصت طلبی حقیقی جوان

یک دهه بعد از اینکه حقیقی شاهد صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 1998 بود؛ اتفاقی که کمتر کسی تصور آن را می کرد، توانست در یک نبرد رودررو با علی دایی، ستاره تیم ملی ایران، پنالتی او را مهار کند و نام خود را بر سر زبان بیندازد. این اتفاق در 17 اکتبر 2006 و در اولین بازی رسمی اش برای پرسپولیس رقم خورد.

بعد از اخراج فرشید کریمی، دروازه بان اول پرسپولیس، حقیقی به زمین رفت و توانست آن پنالتی را مهار کند؛ خاطره ای که هرگز آن را فراموش نمی کند:" من در آن زمان تنها 16 سال داشتم و از اینکه برای تیم اول پرسپولیس بازی می کردم، خیلی خوشحال بودم. مهار پنالتی اسطوره ای مانند دایی واقعا انگیزه من را به اوج رساند."

حقیق جوان در فصل 09-2008 با مصدومیت میثاق معمار زاده و مهدی واعظی، یک موقعیت دیگر به دست آورد تا خود را به عنوان دروازه بان اول پرسپولیس تثبیت کند. دو سال بعد او بازوبند کاپیتان پرسپولیس را به بازو بست تا عنوان جوان ترین کاپیتان تاریخ پرسپولیس را از آن خود کند.

او درباره آن دوران می گوید:" در نهایت اتفاقات جزئی است که تفاوت ها را مشخص می کند. در تیم ملی آلمان، مانوئل نویر به دلیل مصدومیت رنه آدلر، شماره یک تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 شد. او هنوز هم شماره یک تیم ملی آلمان است. در مورد من هم اگر خدا بخواهد، این اتفاق رخ خواهد داد.

من از اینکه جوان ترین کاپیتان پرسپولیس شدم، احساس غرور می کنم؛ از اینکه به بازیکنان بزرگی که در تیم بودند، ترجیح داده شدم. این اتفاق یک انگیزه بزرگی برای ادامه دوران حرفه ای من است."

یک گام بلند

حقیقی که در 14 ژانویه 2012 به روبین کازان پیوست، اولین دروازه بان ایرانی است که به یک باشگاه اروپایی پیوست ( سایت گل: البته در واقع اولین دروازه بان ایرانی که در اروپا بازی کرده، نیما نکیساست که در اواخر دهه 1990 برای باشگاه یونانی کاوالا بازی کرد). هرچند او هنوز در هیچ دیدار رسمی ای برای این باشگاه به میدان نرفته اما مطمئن است که به زودی فرصت به او هم خواهد رسید:" می خواستم برای یک باشگاه بزرگ اروپایی بازی کنم و خیلی خوشحال بودم زیرا با توجه به سنم، چنین باشگاهی را پیدا کردم. من دوران خوبی در این باشگاه داشتم و از تمرینات لذت بردم؛ تمریناتی که بسیار فشرده تر از تیم های آسیایی است. تنها به زمان و فرصت نیاز داشتم. مطمئنم که وقتی زمان آن فرا برسد، جایگاهم را در تیم به دست می آورم.

روسیه بیشترین دروازه بان مستعد دنیا را در اختیار دارد. امیدوارم که بتوانم نشان بدهم که دروازه بان مسئولیت پذیری هستم و نماینده خوبی برای کشورم باشم. عملکرد من می تواند راه را برای سایر دروازه بان های ایرانی برای انتقال به اروپا بازی کند."

او همچنین در مورد تاثیر احمدرضا عابدزاده، دروازه بان تیم ملی ایران در جام جهانی 1998 در پیشرفتش صحبت کرد. عابدزاده مربی حقیقی در اولین روزهای حضور او در پرسپولیس بود و این دروازه بان جوان، مربی سابقش معروف به "عقاب آسیا" را یکی از دلایل پیشرفتش در دروازه بانی می داند:" علاوه بر گرفتن پنالتی علی دایی، از اینکه با احمدرضا عابدزاده کار کردم، احساس غرور می کنم. او مرد بزرگی است. من چیز های زیادی از او یاد گرفتم و از آنها در تمریناتم در روسیه استفاده می کنم. او من را به جلو هدایت کرد. او نه تنها یک مربی، که پدر ورزشی من است."

حقیقی جاه طلبی های بزرگی در سر دارد:" می خواهم در جام جهانی بازی کنم. این رویای هر فوتبالیستی است. هرگز نمی دانید که در آینده چه در پیش دارید اما امیدوارم بتوانم راه عابدزاده را طی کنم و به دستاوردهای او برسم."

-----------------------------------------------------------
    روبوسی شدید گل محمدی و مهدوی کیا در اولین تمرین پرسپولیس

رسپولیس نیوز : اولین تمرین تیم پرسپولیس در سال 92 امروز در ورزشگاه درفشی‌فر برگزارشد که طبق انتظار مهدی مهدوی کیا و یحیی گل محمدی در این تمرین همدیگر را دیدند ودر میان کف و سوت بازیکنان همدیگر را بوسیدند.

گل محمدی و مهدوی‌کیا پیش از این هم با یکدیگر آشتی کرده بودند اما با این حال امروز در جلسه‌ای که پیش از آغاز تمرین در رختکن با حضور بازیکنان برگزار شد این دو با یکدیگر صحبت و کدورت‌ها را برطرف کردند.

مهدوی‌کیا با وجود اینکه از فوتبال خداحافظی کرده اما تا پایان فصل جاری در تمرینات شرکت خواهد کرد. او قصد داشت دیرتر به تمرینات محلق شود و با توجه به اینکه دیر به مرخصی رفته بود بیشتر مرخصی بگیرد اما با توجه به اتفاقات و حرف و حدیث‌های اخیر تصمیم گرفت از روز اول تمرینات پرسپولیس در سال جدید، کنار سرخپوشان حضور یابد.

19. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •