قبلا گفته بودم که این سبک بارسا یه روزی به بنبست میخوره ! اون روز هم خیلی نزدیکه ...سبکی که فقط دیروز با حرکات فردی موقیعت ایجاد میکرد
قبلا گفته بودم که این سبک بارسا یه روزی به بنبست میخوره ! اون روز هم خیلی نزدیکه ...سبکی که فقط دیروز با حرکات فردی موقیعت ایجاد میکرد
شما چجوری به این نتیجه رسیدی که بارسا رو حرکتای فردی به گل میرسه؟؟
تیمی که همه اعتقاد (چه مخالف و چه موافق) دارن فوتبال بازی میکنه و بازی گروهی انجام میده حالا شما اومدی حرکت فردی رو به میون میاری!!!
دوستان نظراتتون رو تو تاپیک تیم مورد علاقتون بدین که ما یه وقت فکر نابجا نکنیم!!
ممنون از همه مخالفای بارسا که رونق بخش تاپیک بودن!
Last edited by runner; 03-03-2013 at 11:30.
ما شاالله همه اینروزها کارشناس فوتبال شدند.
بارسلونا 3 تا بازی باخته حالا شما چنین نتیجه ای گرفتی ؟ لطفا با دلایل منطقی و فوتبالی من رو قانع کن ..
توییتر دنی آلوز:
"بد شانسی آوردیم. با اینکه برنده نشدیم، اما هنوز رو به جلو ادامه میدیم. دو راه بیشتر نداریم: غر زدن یا فراموش کردن این روزها."
مسی با گلی که به رئال زد به تعداد ۱۸ گل در ال کلاسیکو رسید و با رکورد "دی استفانو" برابری کرد. در حال حاضر این دو نفر بیشترین گل هارو در نبرد این دو تیم به ثمر رسوندند.
از سوی دیگر لئو همچنان در حال افزایش رکورد دیگرش است که امروز به گلزنی در ۱۶ بازی پیاپی در رقابتهای لالیگا رسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیمی که میخواد موفق باشه باید دفاعش هم قدرتمند باشه!
دفاع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو سالهای گذشته هم هیچوقت بهترین دفاع نبوده ولی ما بهترین تیم بودیم.
فوتبال بالا پایین داره همیشه قرار نیست 6 تا 6تا بزنیم
کل قابلیت فعلی تیم همینه که میبنین چون سرمربی نداره
رورا تقصیری نداره چون در توان و علم ش نیست
اول بیاین نگاه کنیم ما با چه شرایطی پا به میدان گذاشتیم. ما یه تیم از هم پاشیده ی بدون سرمربی داشتیم که شکست بدی رو در خانه متحمل شده بود و حالا باید در یک بازی لیگ به مصاف مهم ترین رقیبش که 16 امتیاز ازش عقبه می رفت!
ما در اوج نبودیم، وضعیتمون اون قدر خوب نبود که حتی در چنین بازی ای احساسی بازی کنیم و برای انتقام بریم، پس رفتیم که فاصله امتیازی کم نشه که به نظرم ایده ی درستی بود! با توجه به شرایط بد دفاع به درستی ایده ی حفظ توپ رو انتخاب کردیم. ما در نیمه ی اول حدود 70 درصد مالکیت توپ رو در اختیار داشتیم و با این روش غیر از اون گل زودهنگام خیلی خوب بازی رو کنترل کردیم و در نیمه ی دوم همون سبک نیمه اول رو ادامه دادیم ولی بازم همون نقطه ضعف های همیشگی در دفاع کار دستمون داد.
مشکلاتی مثل جا موندن مدافعان کناری و ضعف در ارسال ها.
ما یه سری ضعف هایی داریم مثل جا موندن بازیکن های کناری و ضعف در بازی های هوایی که به خصوص دومی به سادگی قابل رفع نیست.
به نظر من الآن بزرگترین اولویت کادر فنی بازگردوندن روحیه و اعتماد به نفس به تیمه!
واقعا حیفه این تیم با این سرمایه ، با این تفاوت اختلاف در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فرصت هاش رو از دست بده ! با اختلاف امتیازی که ما داشتیم به راحتی میشد به بازیکنای اصلی تو بازیای بعدی استراحت داد و برای لیگ قهرمانان جنگید! انقدر تو این فصل بارترا بازی کرد که من به کل شرمنده شدم ، از پارسال تا پیش از شروع فصل همه ی طرفدارا می گفتن دفاع بخرید ، به اسم اطمینان به سیتسم جوانان از زیرش در رفتیم ! حالام که به امید بهبودی تیتو دست رو دست گذاشتیم ، ایشالله سالم و سلامت برگرده ولی این اصلا درست نبود که تیمو بدون مربی گذاشتیم ، باید یکی با هر شرایط خاصی جایگزین می شد ، حتی اگه بد نتیجه می گرفتیم ، می دونستیم کار منطقی انجام دادیم ولی جواب نداده ، آدم همیشه باید کار درست و منطقی رو انجام بده ، دیگه نتیجش کاملا در اختیار ما نیست ، تصمیم گیری بر مبنای احساسات همیشه به هدف ضربه می زنه ! امسال که دیگه به نظرم اتفاق خاصی قرار نیست بیفته ، از الان بهتره دنبال خریدای تابستانه و تقویت تیم برای فصل آینده باشبم !
پ.ن:بازم خوش بحال جاودانی شد![]()
! Hey Messi... You are just Awesome
...Madrid fans during yesterday's game
![]()
![]()
Last edited by M E S S I; 03-03-2013 at 13:44.
صحنه مشکوک به پنالتی ( ببخشید منظورم همون پنالتی بود نه مشکوک به پنالتی)
فقط ببخشید حجم کلیپ اول یه خورده به خاطر کیفیتش بالاست
صحنه اخراج والدز ( من ندیدم اخر بازی رو نگو بعد بازی اخراج شده)
یکی هم نبود بگه والدز تو که کارتو گرفتی یکی هم میزدی زیر گوشش
Last edited by Hatek; 03-03-2013 at 14:34.
سلام سلام سلام .... مطمطئنم این تیم میتونه برگرده ، هیچ حرفی از داوری هم دیگه نمیزنم چون هیچ فایده ای نداره و به قول پیکه "از این اتفاقات همیشه توی مادرید می افته"
ولی نمیشه که راسل بعد از سه بازی سکوت کنه !
ما وقتی 6 تا و 5 تا به مادرید میزدیم طرفدارش بودیم ، الانم که تیم افت کرده و داوری علیهش کار میکنه عاشق بارساییم و یه ذره از عشقمون بهش کم نشدهاین تیم بعد از برگشتن تیتو به اوج خودش برمیگرده ولی نمیشه بدون هیچ کاری این تیمو برگردوند ، الان بارسا بدترین دفاع ممکن رو داره ، نباید اصرار زیادی به بازیکنای لاماسیا کرد ، اولویت اول بارسلونا دوتا دفاع خوب و یه دروازبان خوب هست ( به نظر من حتی اگه والدز بمونه ما دروازبان میخوایم ، حداقل برای جام حذفی که از پینتو مطمئن تر باشه ) و یه مهاجم تمام کننده ...
خروجی های این فصل مثل روز مشخصه هرچند خود بارسا اونا رو نفروشه ، ولی میدونم پیکه حتما باید بره !! ( این نظر منه شاید به خاطر عصبی بودن باشه این بد بازی کردنش )
Last edited by Mohammad Yek110; 03-03-2013 at 15:31.
سورنا جان هر فیلمی هر ثانیش چندتا فریمه شما یه فریم رو برداشتین میگین خطا نبود ؟!
هر انسانی بصورت ذاتی و غیر ارادی وقتی در معرض خطر باشه واکنش نشون میده و اتفاقا این ثابت میکنه که صد درصد پنالتی هست اگه بازیکن میخواست تمارض کنه کافی بود پاشو گیر میداد به پای بازیکن حریف و یه شیرجه میرفت(مثل بعضی ها)
پی نوشت1 برای پاک نشدن: پست جنبه علمی داره و نه کل کل
پی نوشت 2 برای پاک نشدن:منظور از بعضی ها بازیکن تیم رآل مادریز نیکاراگوئه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)