راستی دو تا تیگه مَشت هم جاودانی به فردوسی انداخت :
اقای فردوسی پور خیلی تلاش کرد که این صحنه رو پنالتی جلوه نده!
پایان بازی : تشکر میکنم از اقای فردوسی پور که این بازی رو گزارش کرد ، هر چند که شاید بهش نچسبید![]()
راستی دو تا تیگه مَشت هم جاودانی به فردوسی انداخت :
اقای فردوسی پور خیلی تلاش کرد که این صحنه رو پنالتی جلوه نده!
پایان بازی : تشکر میکنم از اقای فردوسی پور که این بازی رو گزارش کرد ، هر چند که شاید بهش نچسبید![]()
يك كلام . . .
تــركــونـــديــمشــون![]()
اینجا مدافع بارسلونا دقیقا داره چیکار میکنه؟
![]()
دانلود گل های بازی هدیه من به دوستان رئالی
کریستیانو رونالدو (پنالتی) 1--0
کیفیت متوسط : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عالی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریستیانو رونالدو 2--0
کیفیت متوسط : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رافائل واران 3--0
آلبا 3--1
شاید کیفیت در حد این برد عالی نباشه ولی از ما قبول کنید دیگه
منم برد با نتیجۀ خوب رو تبریک میگم. تیم کلاً خوب بود و آخرای بازی یعنی بعد از گل سوم هم به توصیه مورینیو که با اشاره دو دست به سرش میگفت با مغز کار کنید تیم مدارا کرد تا انرژیشون رو حفظ کنن. امشب اوزیل و دیماریا روند بازی رو تعیین کردن و رونالدو هم مثل همیشه عالی بود. دیماریا خیلی تو کار دفاعی عالی کار کرد به حدی که نیمۀ دوم اونا پدرو رو آوردن سمت چپ ولی خوب دیگه ضربه رو خورده بودن. گل واران خیلی به موقع بود. البته خوب نباید بگیم که برتری کامل تو بازی داشتیم. اونم تو چند تا صحنه میتونستن گل بزنن.
بازی مهم بعدی بازی با منچستره.
+
از اینکه جلالی و جاودانی بین دو نیمه فقط در مورد حریف حرف زدن و اینکه چی بود و چی شد و چه کردن و چه باید بکنن خیلی حالم به م خورد. و دوباره اینکه مردک حرف مفت میزنه که رئال از تاکتیک میلان استفاده کرد. مثل اینکه یادش رفته کی رو نیمکت رئال نشسته. دیگه هر طرفدار ساده ای میدونه این یکی از معدود راه های شکست دادن بارسلون هست که البته مورینیو رواجش داد.
خب جا داره یک تبریک بگم به دوستان رئالی واقعا بازی خوبی انجام داد و برد حقش بوداگه رئال از سد منچستر عبور کنه مدعی جدی لیگ قهرمانان هست!
پ.ن:واران هم ترشی نخوره میتونه مدتها مدافع مطمئنی برای رئال باشه![]()
اینو یادم رفت بگم -- شما گفتی یادم اومد
خداوکیلی اینجور جاها حصرت نبود حمیدرضا صدر رو میشه احساس کرد
خداوکیلی بهترین کارشناس بازی های اروپایی صدر هست -- با اینکه رئالی هست ولی همیشه بی طرفانه و منطقی بحث میکنه و سعی میکنه طوری حرف بزنه که باعث اعصاب خوردی بیننده نشه
علاوه بر اون صدر حافظه عالی داره
همیشه قبل بازی های مهم میرم زودتر میشینم جلو تلویزیون تا حرف های صدر رو گوش بدم ولی اینبار جلالی رو دیدم از زندگی سیر شدم
صدر منچستری هست و کاملا هم مشخصه که اگه بخواد بین رئال و بارسا انتخاب کنه، میگه بارسا.
مثل اوندفعه مجری می پرسه مقایسه بین مسی و رونالدو : ضربه سر؟ طبیعتا رونالدو...ضربه ایستگاهی؟ رونالدو تنوع بیشتری داره. سرعت؟ رونالدو...قدرت بدنی؟ رونالدو...پنالتی؟ رونالدو...شما کدوم بازیکن رو انتخاب می کنی؟ مسی !!
بارسایی ها هم که همیشه دم از این می زدن که ما راجع به داوری حرف نمی زنیم ...شروع کردن ! با سه شوت به چارچوب 1 گل زدن خوشحال نیستن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کامنت هم جایی خوندم برای تلطیف فضای تاپیک:
فکر کنم دسته خرابه رو دادن دسته مربی بارسا. چرا امشب اینجوری شده. واسه چی 3تا؟؟؟
Last edited by malkemid; 27-02-2013 at 02:40.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال با بازی دیدنی خود و با دو گل کریس رونالدو توانست در خانه بارسلونا پیروز شود و به فینال جام حذفی برسد.
سایت گل – رئال مادرید با نمایشی فوقالعاده پا به فینال جام حذفی گذاشت. آنها به شکل خیرهکنندهای در نوکمپ سه بر یک پیروز شدند و در مجموع با برتری چهار بر دو برنده شدند.
مردان ژوزه مورینیو تاکتیکهای او را در حد کمال به اجرا گذاشتند و نگذاشتند بازیکنان بارسا موقعیتهای چندانی بیابند.
محتوای مخفی: ادامه
+
دوست داشتم بعد از برد چیزی نگم چون نتیجه خودش گویای همه چیز هست. اما پست بعضی از دوستان واقعاً ...! در اکثریت موارد: داوری و نبود تیتو رو علت باخت میدونن. خیلی کم پیش میاد کسی اذغان کنه که رئال تیم برتر بود. خدا رو شکر که بازی تو نیوکمپ بود وگرنه به چمن ورزشگاه هم گیر میدادن.
بازی رو از نیمه دوم تونستم دنبال کنم و بعد هم صحنه های مهم بازی رو یک دور مرور کردم. رئال این سری تونست از موقعیت های خودش نهایت استفاده رو ببره. دو گل اول کمی من رو نگران میکنه، چون هر دوش روی یک ضد حمله انجام شد. بخصوص گل دوم که واقعاً سریع و برق آسا بود + اشتباه مکرر پویول هم در آفساید گیری (کریس و دی ماریا تو آفساید بودن تا زمانی که پویول قدم زنان رفت پشت سر دی ماریا) + اون صحنه ای که دریبل شد (البته همه ی اینا تقصیر داور بود!). اما حالا که سرالکس هم تو ورزشگاه حضور داشت و بازی رو دیده، مطمئناً حواسش رو جمع میکنه و مثل بارسلونا نمیذاره 10 تا بازیکنش تو زمین ما بیان.
من فقط سوالم این بود که این رئال مادرید تا الان کجا بود؟ ما همین تیم رو داشتیم، همین پتانسیل در ما نهفته بود و کل فصل داشتیم با خودمون بحث و جدل میکردیم که دودش فقط و فقط تو چشم خودمون رفت؛ یک مشت جراید زرد رنگ که خودشون رو مثلاً هوادار رئال میدونن هم مدام هیزم ریختن تو آتش. حالا میبینیم که تیم حتی بدون حضور کاسیاس کبیر، با حضور نصفه و نیمه راموس و په په موفق میشه رفیق دیرینش رو شکست بده.
جا داره از لیزرهای تماشاگران بارسایی هم تقدیر کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)