تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 137 از 325 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 محل برگزاری کنکور در مشهد

یه سوال دارم از دوستان مشهدی. محل برگزاری آزمون سراسری کجاست؟ خود دانشگاه فردوسی؟ من امسال موندم مشهد امتحان بدم یا برم شهر خودمون.میخواستم ببینم شرایط محل برگزاری چجوریه؟ (از لحاظ فضا، گرما، صندلی، ...) پ.ن : راستش من تابستونا آلرژی دارم و کنکور اولمو به خاطر محیط بد برگزاری تو شهرمون یعنی زیر نور مستقیم آفتاب تیرماه اونم بدون هیچ وسیله سرمایشی (طوری که مراقبا کلافه شده بودن!) خراب کردم.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

امروز با یکی دوستام صحبت میکردم که پارسال رتبه خوبی آورده بود خیلی هم نمیخوند
    ازش پرسیدم چطوری درس میخونده بهم گفت:
    یه تخته وایت برد داشتم که بعد از درس خوندن فرداش به خودم درس میدادم انگار که تو کلاس درس میدم
    میگفت خیلی تو فهم مفاهیم کمکش میکرده

کسی از دوستان تجربش رو داشته؟ مفیده؟

3. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه تخته وایت برد داشتم که بعد از درس خوندن فرداش به خودم درس میدادم انگار که تو کلاس درس میدم

من تجربش رو دارم البته فقط یکبار
    سال پیش لگاریتم رو تو یک روز تموم کردم فرداش سر کلاس شیمی 5 نفر بیشتر نبودیم یکی از دوستام آینه ها رو گفت من هم لگاریتم رو ...
    نمی گم خیلی عالی بود ولی خیلی جذاب بود که مفاهیم رو رو تخته وایت برد می نویسم

5. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همین الان رفتم ریز نمرات سال سوم رو گرفتم دیدم فیزیک ۱۰ شدم یعنی تبصره هم نزده بودم اشتباه میکردم
    اگه نمره فیزیک ۱۰ باشه معدلم میشه ۸/۳۶
    اگه صفر باشه میشه تقریبا ۷/۵
    این یه نمره فکر نکنم تاثیر داشته باشه ؛ بیشتر نگرانیم از اینکه نیان بعد کنکور بگن متخلف هستی و ...
    دانشگاه ها یا رشته های مختلف به معدل گیر نمیدن؟ مثلا من اگه یه رشته خوب قبول شم امکانش هست واسه معدل ردم کنن؟
    با سلام
    دوست گرامی به نظر من هر چی سریعتر برو و این مساله رو حل کن .
    چون تنها معدل کتبی یا همون معدل درس های نهایی هست که میتونه تاثیر مثبتی رو برای شما توی کنکور داشته باشه!...
    به هر صورت 7.5 با 8.5 فرق داره . ..

راستی در جواب دوست گرامیمون حاج عمو هم بگم من نتونستم به صفحه مورد نظرشون وارد بشم .. . اما همواره کلمه لغات یک تکواژ داره و کلمه لغتات 2 تکواژ. نمیخواد زیاد وارد بحث زبان عربی و... بشید ( ما اینجا کاری به ریشه یابی کلمه مورد نظر نداریم ! شاید کسی هم ندونه کلمه مورد نظر ریشه عربی داره! ) . طبق قواعد زبان فارسی با کلمه برخورد کنید ( ص 150 کتاب زبان فارسی دوم دبیرستان رو مطالعه کنید ) .
    اگر کتاب زبان فارسی بخشی رو تحت عنوان استثناعات در بخش واژه و تکواژ بیان کرد اونوقت حرف شما درسته. .. اما ملاک کتاب زبان فارسی هست دوست گرامی.
    Last edited by urcu; 15-02-2013 at 09:22.

7. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست گرامی سعی کن درس مورد نظر رو با علاقه و هر طوری که خودت بهتر متوجه میشی مطالعه کنی...
    شاید برای شما این روش نتیجه مطلوبی داشته باشه و برای کس دیگه ای نتیجه دلخواه رو در بر نداشته باشه ... باید در نظر داشت که این روش کمی هم وقت گیر هست و مشکلات خاص خودشو داره. ( به عنوان مثال عدم آشنایی کامل شما با زیرو بم مبحث مورد نظر .)

9. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

راستی در جواب دوست گرامیمون حاج عمو هم بگم من نتونستم به صفحه مورد نظرشون وارد بشم .. . اما همواره کلمه لغات یک تکواژ داره و کلمه لغتات 2 تکواژ. نمیخواد زیاد وارد بحث زبان عربی و... بشید ( ما اینجا کاری به ریشه یابی کلمه مورد نظر نداریم ! شاید کسی هم ندونه کلمه مورد نظر ریشه عربی داره! ) . طبق قواعد زبان فارسی با کلمه برخورد کنید ( ص 150 کتاب زبان فارسی دوم دبیرستان رو مطالعه کنید ) .
    اگر کتاب زبان فارسی بخشی رو تحت عنوان استثناعات در بخش واژه و تکواژ بیان کرد اونوقت حرف شما درسته. .. اما ملاک کتاب زبان فارسی هست دوست گرامی.
    پس با واژگانی مثل ملی و سیاسی چطور برخورد کنیم؟ یعنی سیاسی رو مشتق و صقت نسبی بگیریم یا بنا بر این روش شما، سیاسی =سیاس + ی درنظر بگیریم و از اونجایی که سیاس بی معنا است، سیاسی رو یک تکواژ بشماریم؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پس با واژگانی مثل ملی و سیاسی چطور برخورد کنیم؟ یعنی سیاسی رو مشتق و صقت نسبی بگیریم یا بنا بر این روش شما، سیاسی =سیاس + ی درنظر بگیریم و از اونجایی که سیاس بی معنا است، سیاسی رو یک تکواژ بشماریم؟
    عزیز گرامی ... شما میخواید چه چیزی رو اثبات کنید ؟؟ ...
    پسوند هایی که واژه مشتق میسازند به این صورت هستند :
    اسم + ی = صفت ====> سیاس + ی = سیاسی = صفت نسبی
    صفت + ی =اسم
    اسم + ی = اسم
    اسم+گر = اسم (صفت شغلی)
    صفت +گری =اسم
    اسم / صفت + ــیّت =اسم
    و....

راستی کی گفته که کلمه سیاس بی معنا هست؟؟ ...
    کلمه سیاس یعنی : سیاست مدار

تعجبم که شما فهمیدی سیاسی صفت نسبی هست! اما نفهمیدی کلمه سیاس معنی میده ؟؟؟؟؟ پس صفت سیاسی به چه کسی نسبت داده میشه الان ؟؟؟؟ حتما به نجار یا بقال ؟؟!!

12. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

درود فراوان، خدمت بزرگواران.
    یه سوال فنی!
    میخواستم بدونم برای کنکور، می‌تونیم با خودمون چکنویس ببریم؟ یا اینکه از پشت برگه‌ی سوال‌ها میشه استفاده کرد؟
    حتی برای ادبیات (قسمت واج و تکواژ)، معمولاً عبارات طولانی داده میشه که من برای تجزیه‌ی اونها احتیاج به چکنویس دارم.

14. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درود فراوان، خدمت بزرگواران.
    یه سوال فنی!
    میخواستم بدونم برای کنکور، می‌تونیم با خودمون چکنویس ببریم؟ یا اینکه از پشت برگه‌ی سوال‌ها میشه استفاده کرد؟
    حتی برای ادبیات (قسمت واج و تکواژ)، معمولاً عبارات طولانی داده میشه که من برای تجزیه‌ی اونها احتیاج به چکنویس دارم.
    چکنویس تغلب محسوب میشه.
    پشت برگه سوالات سفید نیست که بخوای ازش به عنوان چکنویس استفاده کنی . پایین سوالات محلی برای چک نویس هست درحد چند سطر.
    اگه سوالات رو تشریحی حل نکنی نیازی به جکنویس نیست باید روش های تستی رو به کار ببری نه تشریحی تا هم وقت کمتری ازت ببره هم چکنویس لازمت نشه.

16. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان تو مباحث فیزیک تو اینابه ترتیب کدوم مهمتره؟ اولویت با تسلط بر کدوم باشه بهتره؟

امواج مکانیکی
    مغناطیس و القا
    فیزیک اتمی
    فشار و چگالی
    الکترو مغناطیس
    نوسان

از اینا چیزی هست که ارزش وقت گذاشتن نداشته باشه؟
    یا مبحثی مهم تر از اینا هست؟

18. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •