کسی جواب نداد؟راستی هر کدوم چند تا پست تو این تاپیک دارید من 105 تا
کسی جواب نداد؟راستی هر کدوم چند تا پست تو این تاپیک دارید من 105 تا
اینو من قبلا هم خوندم.ننوشته که 5شنبه.نوشته تا 5شنبه.یعنی ممکنه 3شنبه یا 4شنبه یا 5شنبه باشه
من هفته قبل شارژوندم الان فقط 500 مگش مونده ... زده بودم تو کار دانلود سری underworld شب و روزم حالیم نمیشد
راستی اگه دقت کنید اولیش که 2003 بود اصلا صحنه نداش 2006 بیشتر شد 2009 زد تو خرابی 2012 صحنه نداشت !
انگار دیدن دنیا میخواد تموم شه خواستن کار ثواب کنن !
خبر مال امروزه با اونی که چند هفته قبل عنوان شده فرق داره
مگه دارن چه ..... میخورن میخوان یک نتیجه ای بزنن!
در ضمن بچه من امسال انشالله دولتی قبول بشم + زا پاس (پیام نور) که به نظر خودم دومی قبول بشم!ولی خیلی ظلمه که من همه ی عمومی هام رو 40 و شیمی 47 بزنم!بعد یک بنده خدایی بیاد عمومی هاش داغون+فقط ریاضی 20 + فیزیک 20 بزنه + شیمی 0 >>>>> 4 هزار تا از من بیاد پایین تر! (حالا کاری به این نداشتم)>>>>اینو گفتم دوستانی که میخوان بندازن واسه سال بعد (شاید خودم ) اصلا به حرف مشاور و تلویزیون و قلم چی .... گوش ندید که اقا عمومیت رو بالا بزنید!برید بچسبید به ریاضی و فیزیک !
ما همه این خبر ها رو 100 بار خوندیم ولی بقول بچه ها اینجا ایرانه..........
اقا باور کن ایجوریام نیست
درصدای من رو ببین
ادبیات : ۹.۴
عربی:۸۴
دین و زندگی:۶۰
زبان:۴۷
ریاضی:۴۸
فیزیک:۴۹
شیمی :۴۲
رتبه کشوری شده ۹۰۰۰
باور کن اون ادبیات رو ۴۰ میزدم الان با خیالی اسوده مطمعن بودم شهید بهشتی رو میارم اینجاست که میگن همه درسا رو بخونید
ساعت گوشیم 12
ساعت لپتاپ11:58
ساعت اتاق 11:57
خب دیگه ............
نزدیک شدیم ...........
منم زمین و زمان رو دانلود کردم
درضمن خوبی گرفتن adsl از شرکت خصوصی اینه که پشتیبانی 24ساعته داره و یه زنگ میزنم 1گیگ حجم بهم میدن.پرداخت آنلاین هم هست.حتی اگه برقا بره باطری لپ تاپ رو میزنم و بدون برق میرم(ولی پس اون موقع مودم رو چیکار کنم.اونو که دیگه باید بزنم به برق)
سعید خان یه سوال مسخره و جالبکسی جواب نداد؟
از کجا بفهمم که چند تا پست تو این تایپیک زدم؟؟؟
اقا مسخره نکنید پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)